Jump to content
GIGN Forum

Ninozeeee

ngEAr
 Share

Recommended Posts

• Replies 158
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ja agrak varenaa zekje mani sveicinaja tad vinja mani sveicina joprojaam tieshi taa pat~! Taa kaa taa ir ljevaa atmaska par nika change! kesh ir pilnigi cits players,uzvlicies,kas meklee kaskji! bet ja air varensokam dienas,kad izklausas ka tas nav vinsh ka tas ir kesh! Nu vo,taa kaa kesh ir izmantojis varensox niku :) es to saozhu! Bet aizdomas,ka varenaa zekje ir pate zeke :) vopshem shits :) kesh chiito,zekje nee :D kesh pro ,zekje nuubs :D zekje ir forsha un es tikpat! ja nemaldos roltons ienaaak ar niku roltons,tapat kaa Emporio un abi nevis nomaina niku bet uzliek savu klan tagu :) taakaa viss ir okiii dokiiI! sheit ir ta kaa ir! jukka tika nobanots uz cita servera,lai gana demka stridiga,bet tas tak ir tas pats kesh! vopshem ziepju burbulji japuush!

ja NINO chiito un NINo ir kesh,tad banojam visus araaa un jaa shitaa padarishana ar jukkaam,jarpiii,keshiem,NINEEEm,NINOZEEEm,shasdkjhasdasjdhasjdas, un varenaam zekjeem, ir ljoti kaitinosha,jo jaaavero un jaspeco 1ns un tas pats cilveks beigaas izraadaas! tagad saprotu,kapec jona ardijaas musu ar eziiish izgajienos! :(

Piedвvвju nahrenizзt visus varenkeshsoxzekjes no foruma, lai nahuj netaisa te ziepju operas. В, un paskatоsimies CIK CILVEEKI SPELES GIGNAA NO SHODIENAS! иista gada teksts, kesh uzstвdоs barikвdes uz servera un neviens netiks iekрв, redzзsiet!

Tвtad, ja varensox vai kesh ir ninoze, tad viтi ir pвrkвpuрi noteikumus, bikфz "tagad speeleeju gignaa ar niku kesh un kaimins speelee ar niku varensox , skataties IP un saliidziniet vai vienalga ko. kaa vel es varu pieraadiit ka ar varensox vairs nespeeleeju ?"

Manuprвt, ja nobanos no foruma, tad viтi beigs cepties cs serverо... Kaut kвds murgs kopumв sanвcis :)

paskatiisimies cik cilveeki speelees gignaa saakot no shodienas.

nu taa kaa jukka,jarrpii,nino,sahsajdhsldahs,kesh un zekje esi tu :) tad pienjemu ka pa 1nu speletaju mazak tagad spelees :D nevis pa tik cik piemineju :DD Es nesaprotu,kapec kesh nespeleee arzemj servakos vai CW ar savu uuber tiiimu :)

ah jaa tiko pamaniju ka dzeks ihackaa dabujis banu uz nika kesh ,dzeks pieregojaas pa jaunu ar citu niku saka spelet ar niku jukka un arii uz to dabuja banu :D vopshem viens liels lal :) bet pajat kas ir citos serveros :) te ir kas lidzigs :)

Nu, protams, Raprock, ko gan citu kā nahrenizāciju tu vari piedāvāt. Kurā momentā es, varensox, serverī taisu nekārtības? Man šķiet sūdzību par manu spēlēšanu arī nav bijis. Vēlreiz atkārtošu visiem, kuriem patīk lasīt starp postiem nevis pašus postus - es, varensox, neesmu tā pati persona, kas kesh un viņa alternatīvie niki. Ceru, ka vienreiz šī lieta taps skaidra un man tiks novākts perm. lai es varu atkal spēlēt.

Starp citu, viens no jūsu adminiem ir ticies ar mani RL. Šis admins ir DeaDly. Ja vēl jo projām jums šķiet, ka mēs esam viena persona.

EDIT: Atbilde darek.

Saprotu tavu un visu pārējo sašutumu, bet vai tas nozīmē, ka nevainīgam spēlētājam no tā būtu jācieš? Tagad jūs visi ziniet patiesību, neredzu konkrētajam perm. banānam jēgu. Man nešķiet taisnīgi tas, ka gribot sodīt vienu cilvēku, tiek paķerts līdz otrs. Tāpēc arī prasu iespēju turpināt spēlēt.

EDIT#2:

Kesh arī pats izteicās, ka varensox niku vairs nelieto.

Edited by varenaazekje

galiigi nesmuki sanaak... kesh un varensox, taka mazi beerni. skries pa serveri un chiitos, izskataas apmeeram taa: piemeeram, tu esi dalja no sava barinja ar ko tuseejies un njemies, tad tu paliec par baigo dzeeraaju un tavs barinjsh vairs tevi negrib redzeet! ko tu? protams, ka apvainojies uz visu puuli un uzmaacies vinjiem ar savu smirdosho elpu un izdariibaam! tu esi atstumts un tu to nevari pienjemt! sirsninjaa dur, zheel tevis... nebeedaa, gan buus labi....

paraadi kur es "kesh , NINE , utt" vai tas kursh tagad ir varensox ir nobanots par chiitiem ? un pieraadiits bans ?

tas ka es chiitoju tagad , ir dareka nopelni.

raprock zb kikot no servera. es aimu reguleeju.]

anyway viss shitas staasts ir par to ka NINOZE ir varensox kas nav kesh. omg lol rofl juus esat tizli :D

Edited by kesh

Vnk neko neraksti ja tev nekas normāls prātā nav. Un ķipa tu vispār es skatos nesaproti situāciju, bet ar uzbraucieniem baigais nazis esi. Zb tādi, kas ar smadzenēm uz "kas tas tāds?" ir. Un ko man ar savu kaimiņu skaidroties? Par ko? Kāds no tā rezultāts būs. Skaidroties ar jums vajag, nevis man ar viņu.

EDIT: Atbilde reģistrētajam.

Edited by varenaazekje

Kesh vari paskaidrot kapeec tu izmanto tik daudz nikus? Es nerunaaju konkreeti par ingame, bet forumaa! Piemeeram kapeec, jaatbild ar taadu niku ar kaadu tevi nobanoja, tur es vispaar nekaadu pontu neredzu! Vari iet cs speeleet da ar jebkaadu niku, un tad kad nobanos naac suudzies ar vienu accountu kursh tev ir forumaa! Taa buutu daudz vieglaak!

kesh, kāpēc tev ir TIK dažādas ip taviem nikiem? tādā ziņā, jautājums: tu spēlē no kkādiem datorsaloniem? krānelim tu iedevi savu mājas ip, neemsu čekojis, varbūt pats atbildēsi - tā ir nemainīga? gan jau, ka LANā skills nesūdīgs būtu, bet nu man tu sāc atgādināt SourceG, kas pubos ar sienlauzi spēlēja.

Edited by Nais!

jaa zhell gan ka nav bezgaliigi :( bet domaju ka ar 25 tuukstoshi IP 24 stundaas pietiks , vismaz pagaidaam.

eu man paliek garlaiciigi serverii , es speeleeju ar niku eMcis , speeleeju ar aimu jau tresho mapi , serverii ir divi admini bet mani nebano :( aa jaa un pieraadiet ka es neesmu tas esmcis kas visu laiku speeleeja :D:D:D

atviegloshu jums dziivi , reku demo http://pussy.gign.lv/cs.gign.lv/2009-02-20...-de_inferno.zip

Edited by kesh

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...