ngEAr Posted February 18, 2009 Report Share Posted February 18, 2009 2:25 1/4 Slow 4:50 1/4 Slow 15:00 un talak iet daudz fragi kur vinsh uzreiz teme uz 4elu utt 18:20 1/4 Slow , prosto jasna 22:00 tas pats kas pec 15:00 22:50 tur kur mon.X ari chau Visa demka var redzet tos prefire fragus utt. http://pussy.gign.lv/cs.gign.lv/2009-02-18...-de_inferno.zip 81.198.178.232 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted February 18, 2009 Report Share Posted February 18, 2009 (edited) spēlējos kopā ar viņu šovakar, bet zinot to, ka tas ir tas NINE vai kā tur, tad īpaši neiespringu, jo cik atceros viņu attaisnoja. bija daudz interesantu momentu, jo kad nošāva, centos pavērot aizdomīgos tipus un ja nebija tad viņu, bet tā īsti arī pārliecību par banu neguvu, bet reāli, ja tas būtu "pro*&#NiNJs^^^" banu būtu uzlicis.. paskatīšos kad pagulēšu, ja vien jau nebūs noličots. labs darbs ngear. EDIT: ngear nomaini lūdzu savu avataru. Edited February 18, 2009 by HoLLow_LiFe Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted February 18, 2009 Report Share Posted February 18, 2009 NINE ir tas pats Kesh, varensox... ja nemaldos ninozee ir pavisam cits chalis! Es vinju ljoti daudz reizhu esmu veerojis, bet nekad nav bijis paarlieciibas, ka kaut kas buutu! Skills jebkuraa gadiijumaa vinjam ir, bet par wh man gruuti teikt! Ja vareeshu tad apskatiishu demku un tevis ngear nosauktos momentus! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bezbiksis Posted February 18, 2009 Report Share Posted February 18, 2009 LAVRx, starpcitu, Kesh un Varensox nav viens un tas pats džeks. Atceros, ka vienreiz PUBā abi divi vienlaicīgi spēlēja, un pus PUB's bija izbrīnīts par to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted February 18, 2009 Report Share Posted February 18, 2009 taadu momentu ariii atceros,jo toreiz biju serveriii,bet kas tads tikai 1reiz ir atgadijies!bet kaa atceraties,tad kesh apgalvoja ka ir varensox,un cik atceros to arii papas apstiprinaja! Pec tam uzradas lidzigais NINE aka NINOZEE un tas it kaa arii esot bijis tas pats varensox! Kur tad ir taa patiesiiba Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fake^ Posted February 18, 2009 Report Share Posted February 18, 2009 Jūs nepieļaujat vnk domu par to, ka varensox bij kesh, un tgd vnk niku kesh ir savācis kāds cits, būtu jauki ja pats varensox te iepostotu kautko līdzīgu izskaidrojumam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darek Posted February 18, 2009 Report Share Posted February 18, 2009 Es viņu tikko nobanoju aztecā. Tur bija acīmredzams wh moments, tāpēc šaubos, ka viņš nāks uz forumu, lai kāds šo banu noņem. Bija labs moments, viņš uz tilta T pusē ar awp, gribēdams parādīt savu superīgo "reakciju", izšauj pa čali otrpus tiltam pārāk ātri, bet lielā bēda ir tā, ka čalis atradās aiz kastes, ko ar wh spēlējot var viegli sajaukt Link to comment Share on other sites More sharing options...
NININI Posted February 18, 2009 Report Share Posted February 18, 2009 http://yy.lv/upload/index.php?ACT=4&f=23709&ext=RAR lūdzu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darek Posted February 18, 2009 Report Share Posted February 18, 2009 Noskatījos tavu demo. Zini, tur pat nevajag gaidīt līdz momentam kuru es pieminēju, pietiek ar momentu 3. roundā. Tu šaudies caur vārtiem, smuki redzams kā tu tēmē caur tiem un vēl piedevām nošauj, bet vislabākais seko tālāk, tu uzlec uz malas un skrien, bet pēkšņi tu apstajies, jo redzi caur sienu, ka pa leju walkā nāk kay27 un, protams, nošauj arī viņu. Tur nebija ne mazākās skaņas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hivemind Posted February 18, 2009 Report Share Posted February 18, 2009 Es nesaprotu , kapec tas jarrpi nav jau sen nobanots aka jukka, tas vislaik mo4i apkart , un visiem viss ir vienalga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted February 18, 2009 Report Share Posted February 18, 2009 Tas i kesha aka varensoxa aka muskuljainaa aka Dieva aka "Mistera Personības Dubultoshanās 2008-9999" draugs abi no vienas šlakas abi, vaarbūt tādēļ vienlacīgi nācies redzēt serverī gan keshu gan varensoxu. Interesanti cik ilgi tas vēl turpināsies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted February 18, 2009 Report Share Posted February 18, 2009 tad jau šitam banam nav nekādas jēgas, jo viņš ip maina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted February 18, 2009 Report Share Posted February 18, 2009 Man saak likties, ka jaasaak banot perm banot kesh, varensox, NINE, Ninozee, un visi paareejie vinja niki! Ziibal jau vinsh ar saviem 1000 nikiem, ka nehera nevar saprast! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ngEAr Posted February 18, 2009 Author Report Share Posted February 18, 2009 Svolo4=jukka=jarrpi=JHEDAI=NINOZEEEE ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
raprock Posted February 18, 2009 Report Share Posted February 18, 2009 svolo4 daudz sūdīgāk šāva Link to comment Share on other sites More sharing options...
doGY Posted February 18, 2009 Report Share Posted February 18, 2009 nē ! NINONZE ir cits chalis par varensox un jarppi PILNĪGI cits vakara inferno demku varat novilkt. Tur visi trīs speleja pie T. jerppi un ninonzi C ar awp nošāvu Link to comment Share on other sites More sharing options...
T0masS Posted February 18, 2009 Report Share Posted February 18, 2009 (edited) Jā, man arī likās, ka svolo4 bija lupata, ja salīdzina ar pārējiem nikiem! Nu tos, kurus ngears pieminēja Edited February 18, 2009 by T0masS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hivemind Posted February 18, 2009 Report Share Posted February 18, 2009 NINONZE ir cits chalis par varensox un jarppi PILNĪGI cits vakara inferno demku varat novilkt. Tur visi trīs speleja pie T. jerppi un ninonzi C ar awp nošāvu jarrpy=jukka kesh=varensox jukka tads divains liekas ,par varensox nezinu ipashi ar neko neizceljas Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRG Posted February 19, 2009 Report Share Posted February 19, 2009 demo neesmu vilcis un neesmu skatiijies, bet varu pateikt savu viedokli par tiem speletajiem... varensox = kesh! Tas tak vienureizi tika izrunats.... jukka = jarrp = JEHDAI - vot tas gan vareetu buut... cik es k*o serveri panjemu IP no JEHDAI un apstiijos irc.lv, tad atradu sol1d pec taas ip.... Protams, man personiski visi tie j j j liekas netiiri, bet tur tuvaak ir jaapapeeta vinjus.... Un ninozee ir cits chalis, vismaz man taa liekas... nez, tur dereetu saliidzinat IP adresiites... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted February 19, 2009 Report Share Posted February 19, 2009 Da nu lai tie niku un ip mainītāji iet galīgi dirst. Pilnīgi pohuj, vai tas ir varensox vai kesh, lai vienkārši iet dirst. Apbriebušies tādi pidari. Da nu 100 procenti NINOZEE ir tas pats kesh. Atkal taisa jaunus profilus forumā, atkal maina nikus, atkal liek n-tās sūdzības. Pro, atradies (lasi - nulle). Nulle vai 0 ? Laikam jau, ka nulle. Un ja tas arī nav kesh, es vienalga esmu pārliecināts, ka tas ir kesh, jo kamēr viņš mainīs nikus, tikmēr viņš būs pilntiesīgs šī statusa īpašnieks. Tādus vajag banot un banus neizskatīt. Ja galvā zāģu skaidas, tad lai spēlē citur un piš citiem prātu. Tam vienreiz ir jāpieliek punkts. http://www.gign.lv/forum/index.php?showuser=17531 Paskatoties pēdējos topikus, par šo kadru viss top skaidrs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darek Posted February 19, 2009 Report Share Posted February 19, 2009 * kesh ([email protected]) has joined #nesci Tātad, kesh ir ne tikai varensox, bet arī visi pārējie. Nu bliņ, kaut kāds marazms... Nav kāda iespēja viņam liegt spēlēt gignā? Link to comment Share on other sites More sharing options...
clo? Posted February 19, 2009 Report Share Posted February 19, 2009 gign detektīvstāstu studijā Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted February 19, 2009 Report Share Posted February 19, 2009 darek vai pareizi sapratu ka varensox ir tas pats kesh,jukka,jarrpi un NINOZEEE? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted February 19, 2009 Report Share Posted February 19, 2009 Tur ir vairāk par vienu cilvēku - kesh + vēl kaut kāds pajoliņš, tas nu ir skaidrs... Link to comment Share on other sites More sharing options...
darek Posted February 19, 2009 Report Share Posted February 19, 2009 (edited) Jerrico, es domāju, ka vairāki cilvēki tur ir tajā momentā kad viņš kādam draugam palūdz, lai ienāk gignā ar tādu un tādu nicku, respektīvi, cilvēki vienlaikus redz varensoxu un vēl kādu no viņa nickiem. Bet galu galā galvenais šis playeris sanāk varensoxs... Goodmen, jā, tur var redzēt, ka nicks viņam ir "kesh" bet otrs nicks pie IP ir "jukkanen". Sakritība? Nedomāju viss. Lai gan ko te daudz ņemties. n0r3ks pareizi saka. edit. Hive, tu neesi sapratis ne pusi par ko šeit tiek runāts... IP adreses vari i neskatīties, viņš jau ir banots reizes 10 ar savām IP, tā ip maiņa viņam ir tik vien kā paraustīt vadu no modema. Edited February 19, 2009 by darek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts