Jump to content
GIGN Forum

Tas Ir Vajadziigs?


jonathan
 Share

Recommended Posts

Bezbiksi, bļad labi, ja tu vispār kaut ko no dzīves saproti. Mēmi piš kādam kas tas par tanku, tik nenormāli svarīga lieta, ka nevar pat pieminēt. Īsāk sakot, ej dirst.

Es, viennozīmīgi, esmu jonathan'a pusē. Tizli joki kaut kādi jums tur sanāca.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 59
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

redzi good, man katram pleijeram caur xpsay nav japrasa vai vinjsh ir admins zem feika. TEV to vajadzeeja izdariit un pateikt to man adminchataa! un es juus nesodiiju bez iemesla, runaajaat stuulbiibas par banu likshanu visiem, uz ko es juus nogagoju! BIJA MIERS? NEE! jataisa rekonekts un jadirsh taalaak kkas! nebuutu big deal, ja buutu parasti pleijeri, bet admini, nu kammmooooooonnnn!!!!

par nikiem ir runaats arii http://www.gign.lv/forum/index.php?showtop...300&hl=niki , un es vienmeer esmu uzskatiijis, ka shitaadu liidziigu niku likshana ir tikai lai kaadu kaitinaatu un teelojot nevainiigo chali, priecaaties par savu varonjdarbu no kura jeega ir 0! riikojies esmu peec saviem uzskatiem attieciibaa pret sho un citiem gadiijumiem un taa arii turpinaashu dariit! patiik speeleet ar citiem nikiem? speelee ar niku "kaajpaduse" un viss buus kulee!

anyway, peace...

Link to comment
Share on other sites

interesanti palasiit!

piekriitu jonijam par niku kjeemoshanu, izmanoshanu.. sodinju vajag vajag!

bet par tajiem tanka un pareejo piekriitu eziitim :) pats tajaa piedalos un neko sliktu nesaskatu! :)

Patika zorga teiktais :)

aa un jaa..

RR ir stulbs :)

Edited by Adik
Link to comment
Share on other sites

Jums vajadzeetu kaartiigaak palasiit ko raksta jonathans.. Runa NEklaajas par to, ka Juus taisat tankus, taisat fanu, taadejaadi atdziivinat speeli naktii, jo savaadaak gluzhi vienkaarshi visi aizmigtu.

Runa klaajas par to, ka ir debiili kjeemot sveshu (pie tam vel admina) niku un draudeet kaadam ar banu (sorry, vel joprojaam nepielec kuraa briidi tas ir nenormaali smiekliigi) un to dariit PASHAM ESOT ADMINAM!!!

Tas par to, ka redz jonathanam vajadzeeja izziileet, ka tas tak ir good mens un xpsay'aa to paprasiit (ROFLOL) vispaar ir psc! :clap:

p.s. Bezbiksi, tanks cs'saa tika izmantots jau, tad, kad tu par taadu cs'u vispaar vel dzirdeejis nebiji ;)

Link to comment
Share on other sites

ehhh..nu kur ta es te neierakstiishu, protams esmu jona pusee, kaut arii atkal esmu shmigaa, bet ....

tas ir stulbi, prikols ir prikols liidz vienam briidim. Jonijs rīkojās pareizi, vajag atdzīt savas kļūdas, kas izdarīts ir izdarīts...pirms tam bija runa par, vo deadlys izgajis, cirks jātaisa, piekrītu, esmu to piedzīvojis ka tā pasaka, good men, neņem ļaunā, bet par tevi it īpaši šis attiecas, jo esmu no tevis, nevien vien reiz to dzirdējis... tālāk pa tēmu...citu niku izķēmošana...pieņemsim par niku mucho, 100 prochi es lieku ka es to nepamanītu, kamēr nesāktu kaitināt kā jonija variantā, tad protams mērs ir pilns, un Jūs abi indivīdi, kā good men tu teici, būtu paprasījis, vai tas ir kāds no adminiem, kāpēc viņam tas būtu jāskaidro, ir tāda lieta un visss, attiecīgi rīkojas, tad jau pie katra čītera būtu jāprāsa "tu neesi spawna mazmeita ?" un vēl iepriekš bija tās citu niku velkāšanas .... bet tas ir truli...bija huiņa gignā ar nikiem, nenosauksim nikus....bet paši jau zinās...."vo reku šis teica, ka tā var, jāpamēģina ieiet, " kaut arī pašam ir ateiktas tiesības "bet es tak gribu izmēģināt kā ir būt "zilajam adminam""

Hz vai kāds kaut ko saprot no manis rakstītā, bet gan jau, kam vajadzēs, sapratīs ... !!!!!!!

Link to comment
Share on other sites

Runa klaajas par to, ka ir debiili kjeemot sveshu (pie tam vel admina) niku un draudeet kaadam ar banu (sorry, vel joprojaam nepielec kuraa briidi tas ir nenormaali smiekliigi) un to dariit PASHAM ESOT ADMINAM!!!

Tas par to, ka redz jonathanam vajadzeeja izziileet, ka tas tak ir good mens un xpsay'aa to paprasiit (ROFLOL) vispaar ir psc! :clap:

p.s. Bezbiksi, tanks cs'saa tika izmantots jau, tad, kad tu par taadu cs'u vispaar vel dzirdeejis nebiji ;)

mazais, tu viņiem neko neieskaidrosi. Arī nav jēgas. Viņi ir pārāk stulbi.

Link to comment
Share on other sites

Tas ir psc 6dienв tik agri pamosties. Vispвr pзdзjo 2 gadu laikв neatceros 6dienu, kad tik agri bыtu augрв. Pacilвta sajыta + nav paмiru + pamatоgi garвka diena, kas tikai priecз. :) Enоvei quotзрu pa teikumam, bet atbildзрu uz visu postu, kurв рis teikums ietilpst. Tas tв, info.

Un ko mainоtu tas, ka tu zinвtu faktu, ka tie bijвm mзs? Kвda оsti ir atрнirоba brоdо, kad man niks ir pen1s no brоюa, kad spзlзju ar niku Eziic? Kвpзc ir tв, ka admini nвk spзlзt ar feiknikiem, speciвli mani provocз ar sarunвm un kad beidzot esmu nedaudz izvests uzliek оsto niku un lepni paceltu degunu paziтo, ka bыs sыdzоba vai pavisam otrвdвk - klusз un frago, kas noved pie tв, ka es pasзju visu mapi sзюot specos un viтu vaktзjot nemaz nezinot to, ka no tв nav jзgas? Nesaprotu kвpзc tu vispвr tam visam pievзrsi tik nenormвlu uzmanоbu, jo ar tevi, cik atceros, mзs nemaz nerunвjвm, saruna notika savв starpв un ar cilvзkiem, kuri jokus [jв, savв ziтв vismaz man tas likвs joks] saprot.

Principв ir tв, ka tas viss parasti tieрвm tiek darоts pa naktоm, bet parasti weekendos. Visticamвk tu darba dienвs, kad mзs tur neesam, nemзdz spзlзt un vienmзr patrвpies serverо tieрi tajos vakaros, kad serverо tiek veidoti visвdi brоnumi. Vai arо nз. Bet kaut kad taиu arо mums gribas paspзlзt. Vispвr tas viss jau ir desmitiem reiюu pвrrunвts. Ak jв, un, lыdzu, nepiep1saties TANKAM, tam nav nekвda sakara ar рo sыdzоbu, ar naюoрanu vai kв citвdi, mums vienkвrрi ir Bezbikрa oficiвla atпauja tur iekпыt, tas arо viss. :)

Paldies, no manas puses tev bыs jauns sveiciens, nebiju par рito aizdomвjies. :)

http://www.gign.lv/forum/index.php?showtop...300&hl=niki

Smieklоgi kaut kв sanвk, bet toreiz es biju ofensоva pusз, tobiр, slikto onkuпu pusз. No otras puses tur situвcija bija pavisam cita - niki tika tieрв nozоmз izнзmoti [un nevis uzrakstоti lоdzоgi оstajiem - tur IR atрнirоba un man рнiet, ka te kвds to joprojвm nav pamanоjis] brоdо, kad niku оstie оpaрnieki atradвs turpat serverо un pзc viтu lыguma to nedarоt no vainоgajвm personвm atbildes nebija un viss turpinвjвs. Protams, BlieziiS TanX tik tieрвm bija samзrв smieklоgi, vзl tagad Miezi, sveicinot serverо, mзdzam tв uzrunвt, tomзr bija cilvзki, kam tas nepatika. Lai kв arо nebыtu, es par to neliku banu uz nedзпu, jo neuzskatu tвda veida pвrkвpumu par kaut ko tik nenormвli bыtisku.

Kas attiecas uz tiem taviem gagiem un stulbоbвm par banu likрanu, gagi sekoja brоdо, kad mзs uzrakstоjвm pirmo teikumu un tur nebija nekвda sakara par banu likрanu. Par baniem tur pвrsvarв gвja runa tad, kad mзs izdomвjвm, ka vajag nobanot samuraju vai vзl kaut ko tamlоdzоgu un uz servera tobrоdзjiem spзlзtвjiem tas neattiecas. Protams, bija daюi momenti, kad pзc daюiem viтu lamuvвrdiem no mыsu puses sekoja 'nelamвjies, bыs bans', tomзr lamвties taиu nav pieklвjоgi vai ne? Un, kв jau teicu, ja nespзj рвdu teikumu uztvert nenopietni, tad tas patieрвm ir skumji.

Neviens neteica, ka viтam kвdam kaut kas bija jвprasa. Par to izzоlзрanu, arо to viтam neviens nelika darоt, kaut gan bija pilnоgi loмiski saprotams, ka tie esam mзs kaut vai pзc Eziiic un GooD MaN diskusijas + Gыdmens kaut kur forumв pat bija ierakstоjis, ka tas tik tieрвm bija viтр. Par pвrзjo jau uzrakstоju iepriekрзjвs quotes atbildз.

Kв jau iepriekрзjв postв minзju [laikam] - neviens NEKAD nav pa mic vai иatв teicis/ierakstоjis tвdu vвrdu savienojumu kв 'vo, Dedlijs [tb jebkurр cits niks] aizgвja, taisam cirku'. Tas, ka tiek piefiksзts tвds brоdis ir fakts, jo mзs рad tad cenрamies nevienam ar savu mazliet savвdвka paveida spзlзрanu netraucзt, lоdz ar to kamзr рвda veida admini/spзlзtвji ir serverо, mзs cenрamies spзlзt normвli, lai viтiem pзc tam nesвpзtu sirsniтa un mыsu dзп netiktu bojвts skills [ :) ]. Lоdz ar to brоdо, kad tвda veida spзlзtвjs pazыd, tiek nospriests, ka 'beidzot var kвdu nogriezt'. Tas, ka tas mзdz beigties ar to, ka sвk griezt lielвkв daпa servera nav mыsu vaina, katrs spзlз tв, kв viтam labвk patоk. Arо tu, starp citu. :)

Tev ir jebkвda veida pamatojums рвdam apgalvojumam? Man, protams, prieks, ka tu pзc tв kв cilvзki spзlз spзles vai рeit raksta vari noteikt cilvзka intelekta lоmeni un paziтot, ka viтр ir stulbs, tomзr varbыt paturi savus komentвrus pie sevis.

Starp citu, joprojвm nesaprotu kur jыs nikв 'DeeDly', 'blooodlord' vai 'Eziiic' saskatiet kaut ko izнзmotu. Jebkuram cilvзkam no malas, kas gignв parasti neapgrozвs, varзtu pavisam netорвm izdoties ar tвdu niku ienвkt serverо jo, pieтemsim, viтр ar tвdu jau gadiem spзlз kaut kur citur. Tвpзc mзs viтu uzreiz banosim nah uz nedзпu, jo viтр nav forрs? Kamфn.

Lai jums jauka diena. Izskatвs, ka atkal bыs saulaina. Saulains, silts laiks + valentоndiena izklвusвs labi. Gandrоz kв pavasarо. :)

Link to comment
Share on other sites

Nesaprotu, kapeec Tu drukaa tos palagus, jo Tu tur vislaik mal vienu un to pashu..

Kopsh kura laika "nelamājies, būs bans" ir jaauztver nenopietni? To vajadzeetu uztvert pavisam nopietni!!!

Tas, ka vinsh PEEC taa visa forumaa uzraksta, ka tas bija vinsh ir ljoti jauki, bet kaa tas paliidz tajaa mirklii, kad tas notiek? LOL

Tad sanaak, ka Tu to dariji, lai atriebtos par reizeem, kad Tevi apbizho?!

Un, ja admini taa dara, atnaac un sheit uzraksti par to, nekautreejies ;)

P.S. Neticeesi, bet seshus gadus speeleejot GIGN'aa neatceros nevienu blooodlord'u, DeeDly vai Eziiic. Latvijaa cs speeleetaaju ir pietiekoshi maz, lai katrs vareetu sev piemekleet +- savu niku, protams, ja vien tas nav killer, bot, lamer vai liidziigs def niks.

Link to comment
Share on other sites

man nav ko teikt! dd2 konsules teksts:

*DEAD* wurm KALNAA : grausim serveri?

*DEAD* mucho KALNAA : nogalinaasim

*DEAD* mucho KALNAA : un banosim

*DEAD* wurm KALNAA : visus! Cirvi panjemi

*DEAD* mucho KALNAA : nu nah izbanoshu visus shas

*DEAD* mucho KALNAA : shauj te caur sienu

ADMIN jonathan: admin_aizveries mucho KALNAA

ADMIN jonathan: admin_aizveries wurm KALNAA

?mucho KALNAA has left the game

?mucho KALNAA connected

?mucho KALNAA is joining the Counter-Terrorist force

*DEAD* mucho KALNAA : a par ko man varensox mutee?

*DEAD* mucho KALNAA : varensox nav smarzigs

*DEAD* mucho KALNAA : vins nav fors

*DEAD* mucho KALNAA : vinam cirvis mugura

ADMIN jonathan: ban mucho KALNAA for 1000 minutes: atpuuties

es tevi nesaprotu, tu tagad centies pieraadiit, ka es kko sliktu un nepareizu esmu izdariijis!

Link to comment
Share on other sites

Kopsh kura laika "nelamājies, būs bans" ir jaauztver nenopietni? To vajadzeetu uztvert pavisam nopietni!!!

Pieņemsim, ka rakstu vienu un to pašu. Vai arī tu viņus vienkārši nelasi. Kāda tam nozīme. Runājot par 'nelamājies, būs bans', man kaut kā šķiet, ka def spēlētājs saprot, ka par parastu 'aizver muti, salaga' neviens banu neliks. Sliktākajā gadījumā kāds ne īpaši pozitīvi noskaņots admins iedos gagu.

Un, ja admini taa dara, atnaac un sheit uzraksti par to, nekautreejies ;)

Nē, es to nedarīju, lai kādam par kaut ko atriebtos. Es to darīju, jo tobrīd tas likās interesanti. No regrets. Par to sūdzību rakstīšanu kaut kā nav iedvesmas to darīt, jo nešķiet, ka par tādām lietām vajadzētu to darīt [ja vien tas nav Sn00ps :D ].

ooodlord'u, DeeDly vai Eziiic. Latvijaa cs speeleetaaju ir pietiekoshi maz, lai katrs vareetu sev piemekleet +- savu niku, protams, ja vien tas nav killer, bot, lamer vai liidziigs def niks.

Tīri teorētiski tas vienalga ir iespējams, tā bija tikai ideja. ;)

*DEAD* mucho KALNAA : a par ko man varensox mutee?

Piedod, kesh. :D

Es neko necenšos pierādīt. Varbūt es kaut ko jaucu, bet man liekas, ka viss sākās ar Dr.Pein un samuraju, kur arī bija pirmais gags. Ja tomēr jaucu kaut ko ar pirmo dienu, atvainojos, mana vaina. Un 1000 minūtes par reconnectu pēc gaga ir ļauni. :)

EDIT* Gandrīz aizmirsu - Baek, tu esi foršs.

Edited by eziic
Link to comment
Share on other sites

Teixim taa... Nonjem čatu un spelee! Mes tev traucējam spēlēt? Nē! Pārāk iespringsti spēlē?Tad silts padoms ir : aizej pie kāda terepēta! Nekā persnonīga,bet jūs paši paliekat smieklīgi!Ja Jūs izlasītu ko Ezīc ir atbildējis,nevis izlaistu viņa postu aizbildinoties(slepus),ka viņš ir pārāk garš,tad Jums būtu jasaprot pašiem lietas būtība.Ja nesaprotat,tad pārlasat velreiz!Un ja arī tad ir problēma,tad steidzami iesaku izlemt ko likt 1`majaa vietaa darbu/maaciiibas vai CS pasauli!

Siii yaaa....Eju kost taalaak!

Shis texts nebija domāts lai kādu aizskartu!

h1tex jaa kaut ko tadu atceros,tas bija lai gan pasen,bet bija kas tads,bet tad bija taa ka mees visu laiku shaudiijaamies,un lidz ko Deedlijs vai Snoops izgaja ,jo toreiz vinji neljava mums knifoties,tika pazinjots eziim,ka papas ir prom,ka varam sakt pildiiit misiju pec sava taktiskaa plana ieskatiem,attiecigi ar nazi medijoties! Neko sliktu tur nesaskatu!

Edited by GooD`MeN
Link to comment
Share on other sites

bljeg, nu lol, ko tad es izdariiju? neuzliku gagu? tas paliidzeeja? NEE, JUMS BIJA POHUJ! rekonektu taisat un dirshat taalaak! iisteniiba gribeeju banu likt tikai uz 100, bet viena "0" piekjekseejaas klaat, tachu nenozheeloju rezultaatu! kaada jeega par baniem vispaar runaat, ja tev pie vienas vietas bija un njemi vinjus nost bez sirdsapzinjas paarmetumiem! es vispaar nesaprotu, bljeg, kaa jums nedalec, ka juus esat admini un serverii jaaraada priekshziime citiem speeleetaajiem un tas jauztur kaartiibaa, nevis jadara pavisam otraadi!

good, mozg? admins lai njemtu chatu nost?

Edited by jonathan
Link to comment
Share on other sites

Tas teksts bija kā atbilde Bijach'am par teikuma 'nelamājies, būs bans' uztveri, nekāda sakara ar to ko darīji tu, par to es neko nesaku.

Sure thang. :)

Jā, es tik tiešām noņēmu banu sev pirmo reizi pēc bana uz 1 diennakti par reconnectu pēc gaga, otro reizi pēc bana uz 7 diennaktīm, jo 'atpūsties nahuj' man nu galīgi nebija iedvesmas un trešo reizi sev un Goodmenam katram pa 1 stundai par pilnīgi neko. Pie tam 7 dienu banu par atpūšanos es tajā pašā naktī atliku atpakaļ un joprojām izciešu sodu. Par abiem pārējiem - man vajadzēja rakstīt sūdzību? What's the point?

Jā, arī es uzskatu, ka mums ir jārāda citiem spēlētājiem priekšzīme spēlējot. Spēlējot nopietni es to arī cenšos darīt. Tas, ka individuāli šad tad paskraidu ar nazi nevienam [izņemot dažus izņēmumus, kuriem es tādā veidā bojāju skillu] netraucē un tas, ka weekendu vakaros serverī sakāpj cilvēki reibumā vai cilvēki ar labu garastāvokli un mēģina sadomāt ko citu bez defaultās fragošanas nav noziegums. Runājot par šo konkrēto gadījumu, nevienā momentā es nespēlēju ar niku Eziic, līdz ar to neviens nezināja, ka zem tiem nikiem slēpjas admins, kuram būtu jārāda kādam priekšzīme.

Link to comment
Share on other sites

Tu neesi ar CS nedaudz saspiedies?Realajaa dzivee arii uz visiem skaties kaa admins? NU cammon! Izdzer kaadu alinju ,uzmessigo kadu smsku kadai duudai un pavadi jauki vakaru un aizmirsti visu shito!

Ja nepamaniji mes abi ar eziiici atvainojaamies un es vismaz mineeju ka kaut kas taads neatgadiisies vairs,jo joks nebus vairs tik izdevies,kads tas bija toreiz "NAKTS VIDU"!

Un ja tev uzraxta ar melnu uz balta ka tie esam mees,tev vienalga nedalec,ka tie bijaam mes,tad palidzet tev buus gruuti!

jona: ja tu izlasiitu velreiz visu ko ezis ir raxtijis ,un tu lasiitu nevis pa pa diognali ,bet gan taa kaa skolaa maciija,lai gana jums Anglijaa mashinaam gadiumaa stuuure nebija labajaa pusee? :D Tapec moshk tu lasi no otra gala :):thumbsup:

Link to comment
Share on other sites

ta ka bomzhi uz vienu pudeli - visi auro - a tolka nekada ..

taisniba sava zinja ir abiem.

jonam - par uzvedibu serveri

ezhukam un goodmenam - par to ka ta jau ar nevar.

4 posti

2 no ezhulja un goodmena - piedod ja vari

1 no jona - buus oki!

1 - samurays - TC

Link to comment
Share on other sites

lol, tagad mani pa baigo addictu uztaisa:) es atpuushos un izklaideejos kad ir briivs, par to tu neuztraucies!

kuraa vietaa tu man tieshi adreseetu tekstu uzrakstiiji, ka tie esat juus? forumaa? es nelasu pilniigi visu, kas te forumaa rakstiits, jo man to galiigi nevajag! naakamreiz varbuut uzraksti kaadaa cs.CIRkS.oo.lv forumaa un tad pasaki, ka es esmu stulbs, jo melns uz balta staav rakstiits, ka tie esat juus!

:D Tapec moshk tu lasi no otra gala :):thumbsup:

pats izdomaaji? nu okeij, pieklaajibas peec pasmieshos - ha ha.

Link to comment
Share on other sites

es nelasisu visu sito shitu, bet pateikt varu vienu.

del daziem funmeikeriem un jaunas paaudzes modernajiem tiiniem - adminiem, sis serveris paliek nebaudams.

Eziit nu iebaz sev dirsa to fun :) taa dzili ieksa, pastum vel ar pirkstu lai ieiet dzilak un palekaa.

driz bus jacep augsa adminu saraksti, kurus jaatbrivo no pienakumu pildisanas, vai ne taa?

Edite. Tas, ka tev ir tiesibas nav prieksrociba, bet gan pienakums. Ja ir xb - bledj sedi un bano

ja xslap - attiecigi slapo. Ja gribi fun - dari zem feika un ta lai neviens neuzzin, kas to dara, bet ja tevi nobano, nenac un necinksti.

UN BEIDZ KATREIZ DIRST SAVU DZIESMU PAR ALKOHOLU. jau aknas sedi ar sito naudesanu.

Nevari pienemt noteikumus, doma ka tie uz tevim neattiecas - pis elle, jo tev neviens nespiez but par adminu seit.

Link to comment
Share on other sites

Es šitādus "fanmeikerus" vispār nebūtu laidis pie aksesa, ko es jau arī teicu kādā no viņu topikiem aksesa sadaļā. Negribu lasīt tos ezīša bezjēdzīgi garos palagus, bet pārskrienot ar acīm topikam un izlasot pirmo poustu, jāsaka, ka es to tā tik vienkārši bez ievērības neatstātu. Džonijs malacis, ka cīnās par kārtību un ka vispār atkoda, ka tie ir lielie jautrīši. Ezīšiem un pārējiem klauniem publisks fuj (kārtējo reizi).

Link to comment
Share on other sites

rayus utji utji - es kautka savu 3 gadus gign laika taa ari pashu neesmu manijis izceljamies ar uberkrutiem baniem, kaudzem atklatu chiteru utt..

var jau but ka tas bija pirms vel manis..

Tam visam tak ir viens verdikts -

SPELEJIET SAVU FUN , bet taad kad nav cilveku kam tas trauce un viss.. savadak te neka nebus!

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share


×
×
  • Create New...