GooD`MeN Posted February 12, 2009 Report Share Posted February 12, 2009 (edited) Nu tur jau taa lieta!Mes ar eziici aprunaajaamies un nospriedam,nu te skatos ka viens pec otra raxta lai tik nebutu jamaxaa! Nu okej,no 1nas puses skatoties,jaa ieprieksh dariits daudz servera labaa un to nekadi nevar nosodiit,pat ja Jums nebuus jamaxaa,bet ja tagad padomaa,serveri uztur un maxaa worms,pats vinsh vairak nespelee,tatad sanak ka vinsh uztur par saviem lidzekljiem par kuriem vareetu nez ko sev nopirkt! Jo pat ja sarastos kaadi 100niki kas maxaatu katru menesi (100x0,77Ls=77Ls), summa nebuus pietiekama lai nosegtu visas izmaxas! lidz ar to katrs kursh sheit ieraxta un par katru cenu grib iekljut tajaaa eziiša minetajaa grupaa "es-negribu-maksāt-jo-esmu-žīds" wormam jaziedo 1ns Tervetnieks! Pie tam vinjsh jau ari iteeree savu laiku updeitojot serveri! Uzskatu ka tam saraxtam jabuut sashaurinatakam! Pie tam te ir tada opcija ka ja tu dodies uz kadu menesi vai vairaak celjojumaa tev par tiem meneshiem nav jamaxaa un nav jamiizh ka atgriezhoties kads ar tavu niku bus zipinaajis! Taa kaa viss ir forshi un domajams ka apdomasimies vai tik tieshaam mums ir nepiecieshams shajaa grupaa iekljuut! Okej taadi kas ienaak 1reiz menesii un ieprieksh ziedojushi,okej tadiem lai tiek,bet okej Jums jau to lemt P.s. Eziiic ejam turpinaat jahtot gignaa P.p.s. Par Signature Edited February 12, 2009 by GooD`MeN Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimBugA Posted February 12, 2009 Report Share Posted February 12, 2009 Nezinu vai esmu ilggadējs admins vai nē. ja vajag maksāšu nekādu problēmu! tik būtu forši ja man to pateiktu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
el_Moerto Posted February 12, 2009 Report Share Posted February 12, 2009 (edited) Tākā pagaidām neko nespēlēju nevar iesaldēt to termiņu cik man tur tagad ir ar regoto niku un kad atsākšu spēlēt uzlikt atpakaļ? edit: Laikam nepareizajā topikā ierakstiju, sory. Edited February 12, 2009 by el_Moerto Link to comment Share on other sites More sharing options...
bot1k Posted February 12, 2009 Report Share Posted February 12, 2009 Под 1ый раздел меня, если бы сохранилась старая статистика - часов много было потрачено Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted February 13, 2009 Report Share Posted February 13, 2009 Ja pareizi atceros 0,77 - 40% (pašiem fortumo) - 21% (PVN) Nav problēmu. 10ls worm`a kontā un miers. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinky Posted February 13, 2009 Report Share Posted February 13, 2009 man jau gribas domaat, ka esmu pelnijis te speeleet bez maksas. ieguldijumu esmu devis ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
thsEe Posted February 14, 2009 Report Share Posted February 14, 2009 Varbūt neesmu tik ļoti aktīvs forumā, taču servēri esmu bijis un esmu cik varu, un domāju ka diezgan esmu pasargājis csdm no čīteriem! pierādijumi? Nezinu, varu piedāvāt status Jums spriest! Paldies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted February 14, 2009 Report Share Posted February 14, 2009 Izskatās, ka katrs, kam nav slinkums, te kaut ko ieraksta. Es gan teikšu gluži pretējo - nevajag man niku par brīvu, jo esmu gatavs atbalstīt, tīrīt un pilnveidot vidi, kurā pats katru dienu uzturos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mahmeds Posted February 14, 2009 Report Share Posted February 14, 2009 BLIN .. ko jus te nakat un njaudat visi par to cik katrs ir vai nav pelnijis te uztureties par brivu. Tas ir tik nozelojami!!! Par brivu var tikai sheit uztureties zilie papas visi parejie , lai tik maksaa. Un tik nedirshat , ka jums te nav naudinjas. Jebkuram nabagam atradisies lieki 77 santimi. Vienu alu mazak izdzersi pa to menesi un miers. Neviens nav neaizstajams, taa kaa jusu te pashdarbiba varetu arii nebut. Taa kaa IEROSINU maksat visiem bez iznjemumiem. Savadak jejubogu taa kaa tadi berni te nakat un rakstat savu rauduligos tekstus, smerejaties dibenaa. paldies par uzmanibu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted February 14, 2009 Report Share Posted February 14, 2009 (edited) Taa kaa IEROSINU maksat visiem bez iznjemumiem. Savadak jejubogu taa kaa tadi berni te nakat un rakstat savu rauduligos tekstus, smerejaties dibenaa. paldies par uzmanibu. zelta vardi +1 Edited February 14, 2009 by ANAL-GINS Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted February 14, 2009 Report Share Posted February 14, 2009 redz.. pilniba piekritu, bet konkreti tagad apzinos ka neesmu spejigs samaksat, jo ekonomijas delj tagad alko nelietoju vispar ( esi redzejis postu nakts rita spama par poham?) . un apzinos to ka vasara man naudas tik itesham ljoti pat pietiek lai varetu kadu naudinju iedot serverim .. un shobrid esmu priecigs par to ka par mani vardu macho un oddish aizbilst. ta ka kautka taa.. jus te isteniba sakat kautka spamot... izveidot jaunu topiku ieksh GIGN web lapas sadaljas un tur ari apspriediet - a te ir konkreta teema - kapec esi pelnijis but taads un shitads. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kefiirs666 Posted February 15, 2009 Report Share Posted February 15, 2009 Admini, kuri serverī pavada ļoti daudz laika; Es domāju, ka esmu pelnījis STEAM_ID bezmaksas reģistrāciju, GIGN TF2 serverī uzturos ļoti bieži, savedu visu kārtībā u.t.t Nika reģistrācija man nav vajadzīga, to gan pats pirkšu ar SMS starpniecību, jo man liekas, ja cilvēki grib slotu, tad lai arī pērk! + Vai nav iespējams dabūt burtu B - slots uz savu access TF2? Ja nedosiet, būs vien jāpērk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted February 16, 2009 Report Share Posted February 16, 2009 (edited) admins esmu 2 gadus, kas ir tīri normāli, jo neaktīvs tā īsti nekad neesmu bijis, online time parasti sakrājas liels. piemēram tagad man ir 26. lielākais online time, kaut gan sen jau vairs nav tā, ka no cs atlīst nevar. ziedojums ar ir bijis, lai būtu iespēja tikt pie reg nika. nu tā kkā. EDIT: esmu apmeklējis 2 ('06 & '08) GIGN tusus, kā arī esmu atbalstījis melones wcg Edited February 16, 2009 by HoLLow_LiFe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Cox Posted February 16, 2009 Report Share Posted February 16, 2009 0,77 sant dēļ nav jēga celt brēku ... Paņem un samaksā un viss ... Vairāk jūs nodzerat diena .... Situācija ir tāda vairāk reg.niku lielāka peļņa - var uzturēt serveri un varbūt pat nāks kāds klāt ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted February 16, 2009 Report Share Posted February 16, 2009 eh. tiko pasūtiju + 30 steamam. 171 days of peace left. Link to comment Share on other sites More sharing options...
salms Posted February 16, 2009 Report Share Posted February 16, 2009 Es esmu pieskaitams pie "admini, kuri serverī pavada ļoti daudz laika" runa ir par csdm.un ta ka tur ir adminu trukums tad es neveletos maksat!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted February 16, 2009 Report Share Posted February 16, 2009 Tieshaam? Es tevi tur nemaz tik biezhu neredzu kaut arii es dienaa nospeeleeju kaadas 3-4 mapes! Man taa liekas, ka tu vispaar esi pazudis! Par teemu... Esmu tomeer gatavs maksaat! Tak pofig tie 77 santiimi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
thsEe Posted February 16, 2009 Report Share Posted February 16, 2009 haha ha Link to comment Share on other sites More sharing options...
myth Posted February 16, 2009 Report Share Posted February 16, 2009 (edited) Admins esmu jau gadus 4, slots ari jau kaadus 3-4 gadus ir, esmu ari ziedojis, vispar esmu forsh! Edited February 16, 2009 by myth Link to comment Share on other sites More sharing options...
realINGO Posted February 16, 2009 Report Share Posted February 16, 2009 Esmu gatavs samaksaat 10 Ls uz gadu ( tas buutu godīgi pret servera uzturētājiem), bet tikai tad, kad viss tiks savests kaartiibaa (vismaz xb ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
thsEe Posted February 16, 2009 Report Share Posted February 16, 2009 atbalstu, piekrītu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted February 16, 2009 Report Share Posted February 16, 2009 Pievienojos, ja xb strādās 10ls no manis :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bijach Posted February 17, 2009 Report Share Posted February 17, 2009 Admins esmu nepilnus 6 gadus, ziedojis arii esmu(ne regojot niku, to es par briivu pieregoju) Tagad taa pamazaak sanaak uzspeeleet, bet, labpraat, tajaas reizees tiktu serverii nemaksaajot, skjiet, ka gana esmu ieguldijis, lai ar to nevajadzeetu buut probleemaam Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOLFY_S Posted February 20, 2009 Report Share Posted February 20, 2009 (edited) es ar šeit uztoros no pašiem pirmākumiem, esmu piedalijies naudiņas sūtīšanā... lūdzu atjaunojiet vēlēšanu tiesības,savādāk vairs nav iespējams no rītiem assaultā pašaudīties Edited February 20, 2009 by GOLFY_S Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hivemind Posted February 20, 2009 Report Share Posted February 20, 2009 ja es noziedoju 10ls caur ibanku ? tad man uz gadu bus reg niks , jo labak noziedot 10ls neka tos ~9ls caur sms , kuros gign sanem 40% Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts