Jump to content
GIGN Forum

Dr.lv Randiņš

JANsis
 Share

Recommended Posts

Sveiki=]

Tвtad, man samurajs ieteica fфrumв palыgt - tad nu lыdzu pзc palоdzоbas.

Mana meitene drausmоgi vзlas apsteigt vienu no pвriem draugiem.lv rоkotajв randiтu konkursв - paрreiz, laikam 5. vietв. Bыtоbв, man paрam tas nav vajadzоgs, bet nu - viтas jebkвda iniciatоva man ir jвizpilda, gandrоz jebkвda. haha.

Bырu пoti pateicоgs, ja Jыs nobalsosiet.

http://www.draugiem.lv/celebration/valenti....php?uid=106264

PALDIES!

ps.

Balsot var katru dienu, un ar katru dienu Jыsu balss vзrtоba pieaug. :)

bļaģ reāli zajebaļi šito huiņu jau likt forumā.

mans vēlējums visiem, kas vēlas, lai par viņiem balso tajā randiņ/valentīndienas sūdā: Ejiet Nahuj.

kad cilvēki sapratīs bļeģ, ka jobanā virtuālā komunikācija ir huiņa, reāli tu caur internetu PIMPI VIŅĀ NEIEBĀZĪSI, viss ir jādara reālajā faking DZĪVĒ.

HALLO LOL?

mans vēlējums visiem, kas vēlas, lai par viņiem balso tajā randiņ/valentīndienas sūdā: Ejiet Nahuj.

kad cilvēki sapratīs bļeģ, ka jobanā virtuālā komunikācija ir huiņa, reāli tu caur internetu PIMPI VIŅĀ NEIEBĀZĪSI, viss ir jādara reālajā faking DZĪVĒ.

HALLO LOL?

attiecību expert, "mačo", šoreiz iebāzt viņā pimpi nav mans uzdevums, es vienkārši gribu apsteigt kaut kādu sūda pāri, tev tas rēali tik ļoti piš? Šis taču ir spam-forums, ne?

ps. paldies par tavu vēlējumu, tagad visi sīkie žopītāji sāks mani nodirst par to cik esmu sūdīgs. =]

es nerunāju par tavu konkrēto vēlmi, es runāju GLOBĀLI.

šis GLOBĀLI jau ir hujviņzinkurš topiks ar LŪGUMU palīdzēt kaut kādā faking APTAUJĀ.

ja jau tā ir APTAUJA, tad ļauj cilvēkiem izlemt, nevis uzspied savu viedokli. Un ja citi uzspiež, tad NEPIEDALIES, jo tā nav godīgi.

pizģets, tu runā par godīgumu? izstāsti man - kam piš godīgums mūsdienās. Lieta tāda, ka viedoklis pēdējā laikā visiem ir vienāds - viens un pareizs.

anyways, es nestrīdos - šie te konkursi IR hujņa, vienkārši vēlos palīdzēt savai meitenei, lai biežāk varu viņā bāzt. [es tā uzrakstu, tikai tāpēc, ka tu tā moška labāk sapratīsi, tik rupji es nekad nesaku :)]

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...