Jump to content
GIGN Forum

Visi, Kuri Māk Spēlēt Datorspēles Nāk Šeit


macho
 Share

Recommended Posts

  • Replies 166
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

:DD:thumbsup:

macho runaa kaa iists macho,teiksim taa-macho teiktajaa ir ljoti daudz patiesu lietu,no kaa maciities tev deels! :10cm:

Taisit krutu porno lapu ar krutiem porniem. Taka dr.lv :DD un un pie profila butu iespeja uzspiest web kameru lai redz ka Arviids izvilcis savu makanu rausta aadinju un mazas meiteniites varetu priecaties!

Link to comment
Share on other sites

WL media - skaidrs ar šito čiksu viss ir. Viņa tevi negrib, aizmirsti. Atrodi citu, gan jau ka klasē ir vēl kāda smuka meitene. Nopietni saku, šito čiksu aizmirsti :) Reālāka iespēja ir tev tagad atrast kādu citu čiksu, draudzēties ar to un tad šī redzēs, ka tu esi riktīgais ladies man un moš pat sagribēs tevi :)

Link to comment
Share on other sites

aa un media ieposto veel kaadu savu nelaimi citaadi vairs nav intresanti

edit: paarlasot probleemu no saakuma viss kljuust skaidrs

wl media shii probleema ar meiteni vinja veertiibu tabulaa ir ierindjama blakus dzhekija chana burvju speejaam, taakaa visi apliidzeetaaji nebeedaajaties, ka nesanaaca paliidzeet

Edited by RiSKS
Link to comment
Share on other sites

Nahuj neko viņam nevajag postot. Paņirgt jau var, bet es aizdomājos par sevi 15 gados, 8. klasē, un, lai cik skumji tas nebūtu, tāda ņergas, mūlāpa un pamuļķa man nebija ne draugu, ne paziņu, ne klasesbiedru lokā. Neiet runa par šo topiku, bet par wl.media veiksmīgajiem postiem vispār.

Link to comment
Share on other sites

Šī kadra ģeniālos tekstus biju arī lasījis iepriekš, bet rakstījis ne viņam ne par viņu t.i "wl.media" nebiju, bet nu šajā topikā esošie posti bija ģeniāli. Pirmkārt jau prasīt mīlas padomus... Man tad radās tev jautājums. Tev nav vairāk kauns tos jautājumus uzdot te nekā realizēt idejas dzīvē? Samaksāt trenuškās veiklajiem kabačiem, lai tev palīdz atbrīvoties no liekiem zobiem meitenes priekšā? Es varētu iedomāties skatu, kad tev uzšauj pa muti un paceļoties bez viena, diviem priekšējiem vai sāna zobiem ar puslīdz asiņainu muti tu uzsmaidi meitenei un izspļauj frāzi "nasing spešal"...

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share


×
×
  • Create New...