Jump to content
GIGN Forum

Pinky Vs Xm


rolt0n
 Share

Recommended Posts

Tatad... shodien (31.01.2009) ap plkst. 03:20 spelejam normali de_prodigy mapi 8 vs 8, ienak Pinky, paradas ar xtsay vai xcsay (ipashi neatskiru) texts pa vidu PAPA PRISHOL vai kaa tur (screen pielikumaa)... bez jebkadas vaicashanas xm fy_iceworld.

Nomainas mape, pajautaju vai vinjsh nav stulbs? Vinjsh necenzetiem vardiem atbild (screen pielikumaa) un spele talak, tad pasaku, ka ir screen, atbilde joprojam necenzeeta (screen pielikumaa).

Tad man ir jautajums... wtf Pinky sakapis ir galvaa?

Vai admins bez vaicashanas (sarkanais) var mainit mapi pec savam iegribam + fy_iceworld 10 vs 10 nu nav tas lielakais fun... cik sapratu , tad xm var izmantot tautas uztureshanai, nevis MJASOOO>.... fragiii utt... :pizdiblee:

SCREEN -> http://yy.lv/download.php?f=19412

Think about it...

Specialy for Pinky: kill ur self, I`m famous !

Edited by rolt0n
Link to comment
Share on other sites

Biju tur un visu to pašu redzēju. Vēl varētu piebilst ka daudzi spēlētāji izteica pretenzijas un vēlējās lai tiktu nomainīta karte (uzlikta vote), bet nekādas reakcijas nebija. Ļoti nožēlojama rīcība no admina puses kas parasti raksturīga mazgadīgiem krāniem kuri pa dienu nav dabūjuši to ko vēlējušies un mēģina to kompensēt būdami lielie puikas iekš kautkā cita, kur nu viņiem ir piešķirta vara.

Link to comment
Share on other sites

tas briidis ir pienaacis. es ilgi gaidiju, kad roltons uztaisiis suudziibu, lai man buutu iespeeja uzrakstiit visu, ko es par vinju domaaju. viss saakaas tad, ka roltons nedabuuja prasiitaas tiesiibas. peec taas dienas vinja attieksme pret adminiem krasi mainijaas. seviski taa mainijaas pret mani, jo es necieshu taadus indiviidus, kas bezteemaa lamaajaas + dzen bezpigjeli. taatad, saaksim ar pirmsaakumiem. roltons biezhi man paarmeta manas darbiibas serverii, kas, visbiezhaak, bija sasitiitas ar citu speeleetaaju gagoshanu par lamaashanos, dirshanu, sviesta dziishanu. saakumaa es pieveeru acis uz roltonu, jo domaaju, ka vinsh ar laiku nomierinaasies un pienjemsies praataa. tachu tas nenotika. laikam ejot, vinja darbiibas tikai pastiprinaajaas. saakaas bezjeedziigi uzbraucieni man. paarmetumi par lietaam, kuras es daru. es, buudams loti savaldiigs, centos vinu ignoreet. tomeer arii man ir robezha, kuru var paarkaapt. vien` dien`, speeleejot de_nuke, katra raunda saakumaa vinsh rakstija fraazi: "fuck me, im famous". paaris pirmos raundus es to nenjeemu veeraa. bet, kad bija pagaajushi kaadi 6-8 raundi, es vinja uzliku gagu. sekoja rekonekts, kas jau ir paarkaapums. un walll of text man, kapeec es vinjam uzliku gagu. arii peec mana paskaidrojuma, par ko es vinjam uzliku gagu, vinsh turpinaaja rakstiit savu jeelo tekstu. atkal pagaaja paaris raundi, jo es cereeju. loti, loti, ka vinsh sapratiis savu kljuudu. tachu atkalj kljuudijos. atkaartos gags no manas puses, protams. vinsh, nespeedams neko pateikt, jo vinjam bija zekje mutee, nomainija niku uz "daunis". kiks no manas puses, jo roltons nespeej respekteet adminus.

naakoshais gadijums. nakts. speeleejam iceworld. ienaak roltons. publiski pazinjo, ka ir ar draugiem iedzeeris. saak man gruziit, ka es vinjam nepatiiku, etc. panjeemu pasiivo nostaaju, kaa jau parasti. speeleejot iceworld, naakas pieciest daudz rupjiibu, etc. tachu roltonam jau po. vinjam drosme kruutiis. turpina man gruziit. vinsh saka:"vareetu uzlikt dd2". es saku:"nee". uz ko roltons atbild:"ko tagad dariisi, Pinkij?". atbildu:"kapeec man kkas buutu jaadara?". roltons, high on life, atmet:"davai, bano mani aaraa!". es pakluseeju. peec ilgaaka laika, kad vinsh man randomaa meta virsuu dazhaadus uzbraucienus, meegjinaaju vinju uz 1h nobanot ar iemeslu "piedzeeries idiots". nesanaaca. vinjam ir kkaada imunitaate(?). nobanot nesanaaca. peecaak vinsh noklusa. lieki teikt, ka vinsh seejaas klaat jerrico braalim, narliizei, lai vinsh vinju arii nobano.

pats nesenaakais gadijums ir, kad bija dienas laikaa random karte un TRG man pateica sveiki. es atbildeeju "laba diena". roltons pateica "slikts sveiceejs" vai kkaa taa. jau paraada to, ka vinsh ir pret mani negatiivi noskanjots.

saaksim runaat par roltona suudziibu. kapeec es jautaaju, lai man pieskjir xm. taa kaa pa dienaam man cs laika iipashi nesanaak, jo ir augstskola + visaadi citaadi suudi. man ir tendence speeleet pa naktiim. naktiis mietpilsonji un visi parastie iedziivotaaji gulj, jo naakamajaa riitaa ir skola/darbs. man lekcijas saakas 12:00 vai 14:00. tapeec naktis varu pavadiit ieksh gigna. xm es izmantoju dazhaadaas situaacijaas. tachu tas notiek TIKAI naktiis, ar iznjeemumiem. xm lietoju naktiis peec plkst 02:00 vai veelaak, atkariigs no taa, cik serverii ir cilveeku. ja ir 8:8 vai mazaak, lieku iceworldu. kad atkal paraadaas 10:10, censhos likt defaultaas kartes.

uzskatu, ka naktiis es driikstu uzlikt fun kartes, jo shis laika posms ir domaats taada veida karteem. ja gribat defaultaas, luudzu, diena ir juusu riiciibaa. domaaju, ka daudzi man piekritiis, ka naktis ir jaaatveel fun karteem.

taa tad, roltons man paarmet, ka es trijos naktii uzlieku iceworld, kad serverii ir mazaak kaa 8:8. jau savaa xm pieteikumaa es rakstiju, ka xm izmantoshu, lai naktiis liktu fun kartes. fun karteem ir daudz piekriteeju, tachu ir arii daudz aktiivistu, kam shiis kartes nepatiik. kad man ir jaanjem pieree kaada cilveeka viedoklis, es njemu veeraa tos, kas uzturas forumaa + serverii ilgaaku laiku. un tie, kas atbalsta fun kartes un uzturas forumaa/serverii ir paaraakumaa. es neieshu njemt pieree random speeleetaajus, kas trijos vai chetros naktii prasa dd2. nee, paldies.

nosleegumaa veel paaris vaardu par roltonu. vinsh vienmeer pret mani un veel dazhiem indiviidiem ir iztureejies ljoti izaicinoshi, radiidams par sevi negatiivu un dumpiniecisku iespaidu. taa teikt, meegjinaadams provoceet uz nesankcioneetaam darbiibaam. t.i., gagi, kiki, bani.

es gignaa jau uzturos apmeeram septiito gadu. kad sanjeemu tiesiibas, loti lielu uzmaniibu pieveersu savai uzvediibai serverii. centos buut peec iespeejas savaldiigaaks un mieriigaaks. domaaju, ka citi to arii buus pamaniijushi. izvairos no diskusijaam ar agresiiviem vai nepaklausiigiem indiviidiem. vnk lietoju xg, lai izbeegtu no nevajadziigaam vaardu apmainjaam un fleima.

tas arii viss, ko gribeeju teikt par roltonu, kursh meegjina mani padariit par slikto, negatiivo teelu, kas visiem bojaa dziivi.

edit: tikko izlaisju respektablaa Berserk postu. ja es njemtu veeraa citu cilveeku viedokli, tad vairaak kaa puse no zinaamajiem speeleetaajiem buutu izbanota un serverii 24/7 staaveetu dd2. komentaari lieki.

Edited by Pinky
Link to comment
Share on other sites

Iisi un konkreeti... par to, ka es esmu deris ar chomiem, tad par to es ar emci apspriedos... nevajag te...

kad pasveicinaji TRG... atbildeju ar latvieshu tautas teicienu... diena laba, tikai kads sveicejs

Attieciba uz tevim tik tiesham man ir iemesls nedaudz uzbraukt... par to, ka nedabuju acc... zabudj... tikai kretinee tas, ka xchat vispar nelasi... es mirstigais norec, wh, aim u.c. huijnjas pamanu daudz, daudz atrak... kad kaut ko saki izturies vispar vesi... pat specos neej... to es daru biezak neka citi... atmazak, ka redzam pretinieku - kamer tu FRAGO, vinjsh var but starp tiem fragiem un var tikt nespecots... shodien chalis by 81 noskreja 10min, dabuja 30 paari fragus un tikai tad vinjs pamanija, ka chelam ir norec... nu lol...

shodien bija 8vs 8... pec tam puse serveris dica par norm mapi, jo aizgaja sviests fy_iceworld 10 vs 10, next pool... patikami, ka piedzimsti, he pie kajam un miris ne ?

F*ck me, I`m famous... lol... kas tur taads ir ?!

Iisumaa... nemegjini te izgrozities... tava riciba vareja tikt uzraxtita foruma, nevis pa servera vidu !!!

Edited by rolt0n
Link to comment
Share on other sites

kaa tev skjiet, tas ir labi dzert un speeleet cs ? shobriid tu izklausies meerenaa reibonii, jo teikumi ir nelogjiski un truukst burti. tavam peedeejam teikumam jeega ir nulle.

es eju spektatoros, ja man liekas, ka speeleetaajs chiito. es njemu veeraa pieredzeejushu speeleetaaju viedokljus + konsulteejos ar citiem adminiem. un, ja es klausiitos KATRA cilveeka viedoklii, man cs paspeeleet nemaz nesanaaktu. piekriiti ?

es nefragoju, to tu atceries. chatu es arii biezhi sleedzu aaraa, lai es vareetu mieriigi paspeeleet bez nebeidzamajiem lamu vaardiem un nepamatotajaam suudziibaam par speeleetaajiem, kas nav chiiteri.

Link to comment
Share on other sites

Nez, man ar r0lt0n nekad nekā nav bijis ko dalīt. Ok, pāris reizes ierijis gagu ir, bet pat nav pīkstējis, kas un par ko!!!

2. Ļoti bieži palīdz ķert chīterus, reportējot tos xchatā. Ok, cilvēks mēdz kļūdīties, bet tāda viņu daba.

Par pašu nakts situāciju:

xm netika pielietots pareizi, jo parasti viņu cenšas izmantot tikai tādos gadījumos, ja ir votes fail's vai arī no sērvera aiziet nereāls daudzums spēlmaņu, kas šajā gadījumā nebija noticis.

say tiesības pielietotas absolūti nevietā(pārspīlēts pielietojums, izmantotas lai apvainotu citu spēlētāju)

Abiem ar žagaru pa muguru un sērverī ignorējiet viens otru.

Edited by fuj1tsy
Link to comment
Share on other sites

fuj1tsy izņēma vārdus no mutes par xmap, bet varu tik piebilst, ka tieši šajā gadījumā varēji kaut vai paprasīt vai mainīt mapi, vai arī uzlikt voti, jo man arī nepatiktu spēlēt prodigy 03:00 pa nakti. :D Par abiem runājot, liekas sakarīgi cilvēki, izņemot roltons vismaz vakar pa daudz runājapa mic. (itkā teica labs garīgais), sākumā jau runāja pa tēmu, bet pēc tam jau aizgāja runāšana pa jēlo klanu f4f (fuck for free) kāpēc izgāji no klana u.t.t.!

Link to comment
Share on other sites

Pārējie nav vainīgi, ka tevi apceļ r0lt0n. Saki, ka čatu izslēdz lai varētu normāli paspēlēt? Visus viņa apvainojumus gan uztver, speciāli čats tiek ieslēgts atpakaļ? Fun kartes, kā arī visas citas ir domātas cilvēkiem lai viņi izvēlētos, nevis lai izveli izdarītu tu. No tava tā sauktā FUN vakar bija maz, flaš flaš flaš tad vēl kāds he pie kājām nokrīt un tad jau skaties, ka tevi ir novākuši. Ice un pool ir manas mīļākās kartes, nu bet nejau marazmā maukt 10vs10, kad "OTEC prišol".

Ja lielākā spēlētāju daļa nolemj spēlēt pēc votes Ice, tas ir vismaz 11 spēlētāji tad arī var likt Ice, šaubos vai 11 cilvēku "YES" tu tur būtu savācis. Pēctam pēc katra raunda varteikt cilvēki klaigāja lai pārliek mapi, bet parcik viņi serverī nav bijuši tik ilgi kā tu, vai arī tāpēc ka nav tik daudz fragus spējuši dabūt ir kvalificējami kā slikti spēlētāji un viņu viedokli var ignorēt? Uztaisi pats savu serveri un mani kartes uz velna paraušanu tur. Tev ir tādi paši noeteikumi kuros jāierūmējas kā spēletājam un nav ko te ironizēt par to cik daudz es esmu nospēlējis un cik cienījams es esmu.

Link to comment
Share on other sites

Nju Pinky jau rikojaas kaa daudzi citi sheit :) Ienaak serverii un mapes viduu seko vote dd2 :) Piemerus nesaukshu :) jaa Pinky`am publisks fuij :) nevajadzeja ienaakt un uzreiz uz savu galvu mainiit :) Vajadzeja uzprasiit vai kaads vismaz grib ice :) Un tad mainiit,nevis ienakt un nomaniit :) bet taa jau 3:00 pa nakti zipinaat ice ir forshi,jo pa dienam tadas extras nespiid :(

P.s. Pinky ir foršs :)

Link to comment
Share on other sites

Pinky vakar nebiju reibonii... izdzeru vienu porteriiti... that`s all...

Fuj1... nu reti kad es kljudos, to vajag atzit :)

Miedzinj... ok, uz beigam varbut bik parshavu par stripu ar mic, bet viss bija saprata robezas...

BET... te neiet runa par mani... sheit mes runajama par PINKY un XM !!!

Link to comment
Share on other sites

Neiebrauci gan. Tas bija domāts Pinky, sakarā ar viņa žēlošanos par tevi, kas nekādīgi nav saistīts ar to ka man un pārējiem, kas klaigāja ka negrib spēlēt ice, tas bija jāspēlē jo atnāca "OTEC" un izmantoja savas tiesības savās nevis spēletāju interesēs. Chill ir tad ja tas ēzelis vismaz atzītu savu vainu, bet viņš sūdzās par citu tēmu, kur būtu jātaisa par rolt0n atsevišķs topiks. Es parasti CS spēlēju pa vakariem gluži tāpat kā viņš un nevēlos ikdienā sastapties ar šādiem pārkāpumiem no admina, kuram ir sakāpis galvā ka noteikumi ir visiem izņemot viņu.

Link to comment
Share on other sites

es rakstu gari, tapeec, ka man ir par ko izteikties. bet, ja jau tas taa taraucee citiem tad rakstiishu mazaak.

es neesmu paarkaapis nekaadus noteikumus. nakts ir fy karshu laiks. jums ar ~20+ h dienaa ir par maz lai speeleet dd2, nuke un inferno ?

es necieshu, ka mani pataisa par slikto teelu. roltonam ir tjipo "lomkas", jo vinsh nedabuuja savas tiesiibas un es dabuuju apgreiodu. vinsh dziivo peec motto:"ja nav man, nav nevienam".

p.s. iesaku labaak liidz galam ilzasiit manu 1. postu, kuraa es visu siiki un skaidri paskaidroju.

Link to comment
Share on other sites

Kuros noteikumos ir paredzēts ka no 2:00 vai cikiem precīzi ture tu vari bez votes pilnā serverī likt mapi kas ir paredzēta daudz mazāk spēlētājiem? Jā man ir par maz tās 20 stundas, jo es tajās reti spēlēju, tev ir par maz citu serveru kuros dienakti iet tikai aim un fy mapes? Votemap ir domāts lai uzliktu voti, kurā varbūt, kautgan ļoti šaubos būtu uzvarējis ice šajā situācijā un vienīgais sakarīgais iemesls būtu bijis ka nevienam nepatika tā esošā mape, bet nejau tik ļoti. map komandu vari izmantot kad esi viens serverī, bet līdzko tajā ir kāds cits tad tu kā admins strādā citiem. Ja nevēlies veikt savus pienākumus un izslēgt čatu tad vismaz neizmanto šīs savas privilēģijas tam ko gribi tu un pret ko ir liela daļa pārējo. Šeit nav runa par tevis un rolt0n sasāpējušajām savstarpējām attiecibām, ja šo topiku nebutu izveidojis viņš to būtu darījis es un es tevi redzu pirmo reizi. Tā nebija pareiza rīcība un šaubos ka noteikumi šo atbalsta! Ja ir noteikumi, ka situācijā 10vs10 tu vari ignorēt serera iemītnieku iegribas un likt ko vēlies tad lūdzu uzlinko man tādu un es atzīšu ka esmu rīkojies nepareizi tevi apvainodams.

Link to comment
Share on other sites

chali, es citos serveros nespeeleeju. visu savu cs karjeru esmu pavadijis ieksh gigna. ja arii kaads ies uz citiem serveriem, tad tas buusi tu. noteikumu nekaadu nav. tass ir nerakstiits likums, ka nakts ir fy karshu laiks. serverii bija 8v8. kad uzliku ice, tad visu laiku bija 10v10. skeiters uzlika dd2 un atkal bija kkaads 7v7.

ja tu buutu pavadijis, speeleejot cs gignaa, pa naktiim tik daudz laika, cik es, tad tu saprastu, kapeec nevajag paaraak daudz klausiities kkaados random cilveekos.

Link to comment
Share on other sites

Proshlo rovno 2 nedeli s togo momenta, kak Pinky podal zajavku na XM :ermm: I uze sudziba, za neodikvatnoe priminenie komandi :blink: A vedj on hotel e64e i CANCELVOTE, 4to bi togda bilo? :blink:

Kak bi tam ne bilo no pomoemu Pinky ne proshel TEST s komandoj XM, uzh slishkom rolt0na zadelo eto. :unsure:

Link to comment
Share on other sites

Nrerakstīts likums tev? Nevienā citā sererī ar šādu likumu man neviens nav iepazīstinājis. Kurš no tev zināmiem adminiem vēl liek šādas kartes bez votes pilnā serverī šādā laikā? Es spēleju pēdējos vakarus šeit un nevienu reizi pirmstam nav bijis šāds gadijums, tikai kad atnāci tu, tātad secinājums ir ka tas ir tavs personiskais nerakstītais likums. Gign manuprāt pārāk augstu tiek vērtēts cilvēku skatījumā, kas arī dod tos 10vs10 tik vēlu, lai kautkāds ietiepīgs OTEC izdomātu pats savus noteikumus un tos tagad uzspiestu citiem. Serveris tika uztaisīts cilvēkiem nevis tev vienam un ja esi administrators tad tu kalpo šiem cilvēkiem. Vai arī tu izproti admina tiesības kādā savādākā veidā?

Kad tauta prasīja lai nomaina karti tu vēl augstprātīgi dirsi rolt0n lai iet raksta savu sūdzibu. Tātad čats nebija atslēgts un tu redzēji arī tos daudzos kam šī karte nepatika. Ja tev ir kāds 1 vai 2 domubiedri tad ej un spēlē citā serverī tikmēr kamēr šis serveris nav tavs īpašums un tu vari uzstādīt savus noteikumus tajā.

Manuprāt pēc šī topika, itīpaši pēc tā ka cilvēks savu pārkāpumu nav apzinājies, būtu jāizskata kādam viņa tiesību apcirpšanu.

Edited by BerserK
Link to comment
Share on other sites

bet nevelc savu d1rsu no sudiem ara tad :thumbsup:

Kaa tu zini pec kada moto es dzivoju? Maybe es dzivoju pec moto - dzivo lai eestu!!! <- taa nav

pasaki veel, ka neredzeji to, ka daudzi saka, lai nomaina to galjaku... tad par laimi ienaca sk8er un pool_day beigas uzmeta voti uz dd2...

so Pinky 18.jpg with XM ?

Link to comment
Share on other sites

fakt, ostajotsja faktom, eto zhestkach konechno :Dtolka zakrili topic po povodu Alise, a tut ewjo i Pinky, ot nego ne ozhidal.. mne po barabanu snimut tebe xm ili net, no na buduwee dam sovet, tak delatj ne stoit, eto ne uvazhiteljno i ne krasivo po otnasheniju k drugim. :lalala::thumbsdown:

Link to comment
Share on other sites

shitik lielu raudaashanu sen nebiju redzeejis. atvainojos visaam aizskartajaam meiteneem par sagaadaatajaam neeertiibaam.

aciim redzot, pohuj ir tas, ka roltons serverii/forumaa uzvedas kaa grib. gg. varat taisiit topiku ciet, netaisos te vairaak diskuteet ar daunatni. no manis postus te varat negaidiit. a savaa starpaa pisties gan juus varat.

Link to comment
Share on other sites

Nekādas cieņas nekā pilnīgi. Kas tādam morāli neatīstitam cilvēkam acc uzticēja. Atkārtošos bet ja cilvēks vēl nav sapratis kādam vaidzētu izskatīt jautājumu par tiesību samazināšanu vai noņemšanu līdz viņš pratīs uzvesties un iemācīsies, ka viņš strādā cilvēkiem nevis sev.

Vis ko vari pateikt savai aizstāvībai ir ka rolt0n slikti uzvedās. Tad taisi to topiku par viņu, saliec visas savas pretenzijas ar normāliem argumentiem un bano kad vari par pārkāpumiem serverī, bet ievēro noteikumus un nedirs te pretī, kad skaidri redzama tava vaina pret servera iemītniekiem.

Link to comment
Share on other sites

Ehh rakstiishu, kameer veel varu te kaut ko ierakstiit :thumbsup:

Nerunashu gari, esmu pinky pusee un taadi berserkeri un roltoni reali man ir pie kaajas, pats esmu bijis klaat, kad rolton kaut ko bez jegaa brauc pinkijam, ta ka rolton nomierinies, tu te breec kaa 13 gadiga meitenite, kaut gan pats arii suudus taisi :meele: Neka personiga, aa pret civleku, bet shaja situacija taa izskatas :) Esmu arii paarsteigts, kaadu sheit kakju kori visi uztaisiijshi par to, kad nakti tiek izmantots xm, lai uzliktu funmapi, tak atdziestat un izbaudat speeli :thumbsup: Un jaa es arii nakti esmu izmantojis xm, lai uzliktu fun map, bet es nekad neaizeju guleet neuzliekot atpakal normaau karti, jo es zinu, kad gign ir pilns ar tauta gandriiz visu nakti un ir tadas fun mapes, ko parastiem frageriem nesaprast, un neko citu kaa dd2 vinji nezin, nu ko dariit ir arii taadi cilveki, es vinju respekteju un lai neizverstos atkal kakju koris lieku dd2 ...

Protams pie pilna servera 10:10 nakti fun map nekaadigi neder, kas ir tas ir, un ja xm tiks lietots pie tadam situacijam es vienmer bushu likuma pusee, bet kamer serveris nakti ir pustuksh, kapeec ne? Tas kad kaut kaadi random individi(valeras,alohas un sluhas) kaut ko raud reali pie kajas, ne jau vinji ir tie, kas muus interesee, taadi naak un iet ir svarigi kad tu spele ar sakarigiem chelliem. Luuk tad der ieklausities :)

Un buusim godigi, bez xm praktiski nereali uzlikt kaadu funmap, kas ir tas ir, diemzheel, un bez kartigas funmap ar random chaliem fun nenorausi :)

Gandriiz aizmirsu, tie admini, kas liks nestandarta kartes un funmapes vienmeer buus melnie jajamzirdzinji,esmu jau ar to samierinajies, taapec laizhu garam nevajadzigaas vaimanas :lol:

Edited by bencik
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...