Jump to content
GIGN Forum

Sen Nebijusi Lieta - Cs Galjas Vakars Ieksh Cs.gign.lv


dyversant
 Share

Recommended Posts

Shodien tas nekam neder :( Shaizeee!Man partiiiiijs!Okej uz 30min varu iechaapot kadu apgraiziiit :) Es peec partiiij vareetu buuut labs speelamanis :) Taa kaa partiijs notiek pie manis majaaas un es bushu noteiceeejs kados tempos dzersim :DD Tad es vareetu diezgan aatri un diezgan labs iepeldeet!bet ideja laba!eziiic pameigjini shonakt tikai neuzpeldeet gignaa :)

P.s. Lab jaiet saliet darga koleegjiem vel pa glaaziitei brendija :)

Edited by GooD`MeN
Link to comment
Share on other sites

a viņš neatgriezās?

Viņš man pēkšņi nakts vidū zvana un ar pilnu muti siekalām, stāsta ka pc dara brīnumus, bet ja esmu serverī tad lai pasaku, ka viņš būs atpakaļ. Tā kā es gulēt aizgāju, nodomāju ka viņš būs ātrāk serverī nekā es. wtf. laikam šoreiz viņš tiešām pie aizmiga pie pc kastes :khehehe:

Link to comment
Share on other sites

Viss bija labi līdz brīdim, kad 02:00 mans internets + dators sāka izdvest nezināmas izcelsmes skaņas un atteicās pildīt savas funkcijas. Tā kā man vēl bija palikuši 2 ali, tad es biju samērā lielā izmisumā kā lai viņus piebeidz bez CS palīdzības, tāpēc tika sazvanīts AmE ar domu, lai neviens neaizbēg prom kamēr es tēloju nenormāli gudru datormehāniķi un mēģinu visu savest kārtībā. Tas man prasīja apmēram 10 minūtes un ar tām 10 minūtēm pietika, lai praktiski visa foršā tauta pazustu, tiktu uzlikts dust2 [kas uzreiz nozīmēja, ka pasākums jau tajā brīdī ir beidzies pilnībā] un sāktos defaultā fragošana. Kaut kas jau vēl kādu brīdi notika, bet punktu pielika vote uz iceworldu un pooldayu, kurās mapēs vispār nav iespējams ne parunāt, ne paspēlēt, ne arī sadarīt ko foršu. Tā kā TANKAA es arī vairs iekāpt nevarēju, jo kaut kas par maniem izgājieniem uzlika man banu uz 200 minūtēm un man bija jāspēlē ar def niku un tā kā neviens netaisījās šīs mapes mainīt uz kaut ko tam vakaram piemērotāku, tad tas arī bija viss un pēc 03:00 es gāju ārā turpināt svinēšanu svaigā gaisā. Nu gandrīz svaigā. :) Kaut kur laikam ir daži skrīni. Jēgas gan no viņiem nav, jo pats labākais tur bija apslēpts nenormāli saturīgajās diskusijās un taktikas plānos, bet nu jā, kaut kā tā.

1552srd.jpg

Te redzams sākotnējais TANKA sastāvs. Pēc tam gan TANKS tika piesmiets, suņa vietā viņā ielīda kaķis un punktu pielika moments, kad Maati, galīgā mirkumā izdomāja, ka viņam arī jālien tankā, bet rezultātā sanāca ielīst TANAKAA. TANKS vispār forša štelle, tikai beigās nolēmām, ka TANKA vadonim Bezbiksim viņš būtu jānopērk nedaudz lielāks, jo mums čota tur par maz vietas pēdējā laikā.

4gq3og.jpg

Nenormāli forša taktika. Es gan nesapratu kas tie tādi par logiem, kurus nevar izšaut, bet nu lai jau. :)

55qkg1.jpg

Te laikam tika taisīts protests un veidots pirmais mēģinājums C4 noplantot savā bāzē. Vai arī es kaut ko jaucu.

w1po3d.jpg

Šī mape gan man patika. Tika spēlētas aklās vistiņas, mani paspēja nodurt apmēram 100 reizes un gala rezultātā es vēl dabūju banu uz 200 minūtēm, kas man liedza pieeju TANKAM. Ap to brīdi viss arī beidzās.

Kopumā pasākums neko daudz neatšķīrās no defaultajiem 6dienas vakariem, kad cilvēki ir nedaudz iemetuši siltumam un ir iedvesma paspēlēt nedaudz nenopietnāk par parastajiem vakariem. Pietrūka Gūdmena, pietrūka foršas mapes, kuru gign listē praktiski nav, pietrūka Samuraja, kurš gan laikam bija iegriezies uz brīdi kamēr es planēju apkārt pa pasauli meklēdams alu, bet nu galu galā nebija slikti. Paldies visiem krabjiem, kuri pievienojās.

P.S. Zorg, suns RĀPO!!! Es tevi vairākas reizes pieķēru skrienot, pat tad, kad mēs dustā taisījām ūbertupusrushus, nākamreiz banošu nah. :D

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...