cash^ Posted March 26, 2009 Report Share Posted March 26, 2009 Jā! [email protected] Link to comment Share on other sites More sharing options...
T0masS Posted March 26, 2009 Report Share Posted March 26, 2009 goodij, sapērc daudz ieročus un cīņās ies labāk Link to comment Share on other sites More sharing options...
kVNE Posted March 26, 2009 Report Share Posted March 26, 2009 ev nu c'mon man mafijā 60/0 :D:D nākat kāds.. ejat epastā apstiprinat.. eziiit tevi arī uzaicin;āaju un cash arī.. un visus pārējos.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alise Posted March 26, 2009 Report Share Posted March 26, 2009 uzaiciniet mani ariii e-mail: [email protected] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bezbiksis Posted March 26, 2009 Report Share Posted March 26, 2009 Tā spēle galīgi nekāda ja no sākuma bija kaut kas interesants, tad tagad jau nu galīgi nekā Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arejs Posted March 26, 2009 Report Share Posted March 26, 2009 Mīļie cilvēki, kā jūs spējiet spēlēt šādas spēles? Vai tad jūs nesaprotiet, ka šīm spēlēm NAV PILNĪGI nekādas jēgas? Tu vienkārši kačā to leveli, kačā naudu, bet kāds labums? Padomājiet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alise Posted March 26, 2009 Report Share Posted March 26, 2009 man vajag mafiozus, uzaiciniet tak' mani kaads Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted March 26, 2009 Report Share Posted March 26, 2009 nu pasaki, tad kurai spēlei ir kāda īpaša jēga? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mader Posted March 26, 2009 Report Share Posted March 26, 2009 (edited) ezīc iemetu tavu savā mafijas chatā ... vajadzētu būt daudz vairak tagad 90 lvl Edited March 26, 2009 by mader Link to comment Share on other sites More sharing options...
kVNE Posted March 27, 2009 Report Share Posted March 27, 2009 man problēma ar mafiozi.. eju iekšā uzmet šādu tekstu "Could not connect" Link to comment Share on other sites More sharing options...
T0masS Posted March 27, 2009 Report Share Posted March 27, 2009 Pohodu tiki nobanots par spamu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bezbiksis Posted March 27, 2009 Report Share Posted March 27, 2009 Alise, gan jau tev ir kaudze ar ielūgumiem Tev tikai jāieiet epastā un jāapstiprina, pa taisno mafijai bez apstiprinājuma neviens nepievienojas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bezbiksis Posted March 27, 2009 Report Share Posted March 27, 2009 "man problēma ar mafiozi.. eju iekšā uzmet šādu tekstu "Could not connect" Man tas pats, gan jau serverim kaut kas noticis. Neesmu nekāds spama kings. Vispār esmu miermīlīgs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted March 27, 2009 Author Report Share Posted March 27, 2009 Shitads errors gadaas 1reiz menesiii uz paaris h Nemiiz buus labi tie kas nav saaicinajushi varat aicinat [email protected] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alise Posted March 27, 2009 Report Share Posted March 27, 2009 Tev tikai jāieiet epastā un jāapstiprina, pa taisno mafijai bez apstiprinājuma neviens nepievienojas. Tu man neticeesi neviena pasha varbuut tomeer mani kaads uzaicinaas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kVNE Posted March 27, 2009 Report Share Posted March 27, 2009 Man tas pats, gan jau serverim kaut kas noticis. Neesmu nekāds spama kings. Vispār esmu miermīlīgs. tev ir tas pats, kas man cik sapratu pēc gūdmēn teiktā, pēc paāris stundām viss būs ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
mader Posted March 27, 2009 Report Share Posted March 27, 2009 (edited) šo te varēja pa nakti ļoti labi izmantot ap kādiem 3iem naktī sāka gļukot ... parādījās 8 kvalifikācijas punkti ... ātri saliku ... izlogojos ārā, ielogojos iekšā un atkal bija 8 kvalifikācijas punkti ... šādi paspēju salikt Maksimālā enerģija 201 bija 40 Maksimālā veselība 498 bija 200 Izturība 340 bija 160 šodien vēl pāris reizes parādījās 8 kavl punkti ... + dabūju klāt 13 leveļus ... jo izlogojoties un ielogojoties enerģija arī atjaunojās so use your moments ... šobrīd 103 lvl Edited March 27, 2009 by mader Link to comment Share on other sites More sharing options...
kVNE Posted March 27, 2009 Report Share Posted March 27, 2009 bļīin, mader jānostestē būs, tad kad atkal nogķučīs.. aicinat mani: http://mafiozi.lv/game/invite/8b3d57438fe7...5336210fd197144 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted March 28, 2009 Author Report Share Posted March 28, 2009 ap kādiem 3iem naktī sāka gļukot ... parādījās 8 kvalifikācijas punkti ... ātri saliku ... izlogojos ārā, ielogojos iekšā un atkal bija 8 kvalifikācijas punkti ... šādi paspēju salikt Maksimālā enerģija 201 bija 40 Maksimālā veselība 498 bija 200 Izturība 340 bija 160 šodien vēl pāris reizes parādījās 8 kavl punkti ... + dabūju klāt 13 leveļus ... jo izlogojoties un ielogojoties enerģija arī atjaunojās so use your moments ... šobrīd 103 lvl vo cuuuka Man skjiet ka pec tam pazudiis tev tie lvl kaa izskataas joprojam ir? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alise Posted March 28, 2009 Report Share Posted March 28, 2009 Man skjiet ka pec tam pazudiis tev tie lvl kaa izskataas joprojam ir? ja tu mani uzaicinaatu buutu veel labaak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alise Posted March 28, 2009 Report Share Posted March 28, 2009 ko noziimee Pasuutiijumi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mader Posted March 30, 2009 Report Share Posted March 30, 2009 pasūtījumi ir tad kad tu kādu nosit tas viņam parādās un viņš par attiecīgu summu var "palūgt" lai tevi kāds nosit ... tad tu zaudē visus iztrības un veselības punktus... nospiežot uz savas izvēlnes podziņu kas ir kreisajā malā tu pabraucot uz leju atradīsi visus kuri tev ir uzbrukuši zaudējuši/uzvarējuši un tad arī attiecīgi tie kuri tevi ir uzvarējuš vari pasūtīt arī tu ... PS par leveļiem un punktiem runājot nekas vēl nav pazudis viss pa vecam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alise Posted March 30, 2009 Report Share Posted March 30, 2009 Pasūtījumi mērķis samaksāja summa darbība mafija_8, 24 līmenis Kristia $700,000 taatad kaut kaada krista par mani samaksaaja 700,00$ lai mani mafija_8 nogalina?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted March 30, 2009 Report Share Posted March 30, 2009 Nē, tas nozīmē, ka kāds no tavas Mafijas ir gatavs samaksāt tev 700'000, ja tu to mafija_8 atvāc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted March 30, 2009 Report Share Posted March 30, 2009 mani kads lūdz uzaicina ar čomos [email protected] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now