rusty Posted January 17, 2009 Report Share Posted January 17, 2009 šodien saņēmos un atmetu ūdenspīpi pašu pīpi sadauziju un paciņu kolekciju izmetu. bildē redzamas 120 paciņas ko biju iekrājis pa gadu damn. feels good, mhm Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted January 17, 2009 Report Share Posted January 17, 2009 pīpi sadauzīji? nafig, būtu vismaz kādam atdevis vai pārdevis! Link to comment Share on other sites More sharing options...
taureniitis Posted January 17, 2009 Report Share Posted January 17, 2009 Malacis. Teikšu godīgi tu esi vienīgais cilvēks ko pazīstu kurš ir apīpējies tik daudz ūdenspīpi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted January 17, 2009 Author Report Share Posted January 17, 2009 nea. ja es to nebūtu izdarijis uzreiz uz vietas, kad ienāca prātā doma par atmešanu, tad es 100 punkti neatmestu. bij jānorauj kā plāksters uzreiz. kr4 2 naktī piecēlos un vnk sadauziju labi vien ir, jo no rīta tagat doma..ai varētu vēl uzbliezt. nu pēdējo paciņu kas stāv. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModeratO Posted January 17, 2009 Report Share Posted January 17, 2009 Rusty apsveicu ar apņemšanos beigt pīpēt Link to comment Share on other sites More sharing options...
RJ8 Posted January 17, 2009 Report Share Posted January 17, 2009 Reāls skurstenis biji Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mullter^ Posted January 17, 2009 Report Share Posted January 17, 2009 labie tabakas krājumi. laikam tu riktīgi biji atkarīgs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karlis B. Posted January 17, 2009 Report Share Posted January 17, 2009 No tas udenspipes man parasti galva sap pec tam ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted January 17, 2009 Author Report Share Posted January 17, 2009 agrāk bij tā pa 2 pīpēm dienā. tagat pēdējos 2 mēnešus bij no 3 līdz 5 pa vakaru. rekords laikam ir 8 pa dienu - sēdējām ar čomu un vnk visu dienu pie pīpes nočilojām. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_nigga* Posted January 17, 2009 Report Share Posted January 17, 2009 Ārprāc cik daudz paciņu..varēji kādu atdot bet vispār malacis par apņemšanos . Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaza4ok Posted January 17, 2009 Report Share Posted January 17, 2009 pašam jau katrā ziņā labāk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexx92 Posted January 17, 2009 Report Share Posted January 17, 2009 Malacis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_erix Posted January 17, 2009 Report Share Posted January 17, 2009 Ātri saki, kur izmeti....braukšu pakaļ paciņām... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted January 17, 2009 Report Share Posted January 17, 2009 pats nožēlosi gan jau ;D Link to comment Share on other sites More sharing options...
k34ups Posted January 17, 2009 Report Share Posted January 17, 2009 Malacis . Pareizi dara, nav ko pīpēt, bojā tikai veselību. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted January 17, 2009 Report Share Posted January 17, 2009 Pirmo reizi redzu cilvēku, kurš tik daudz pīpē ūdenspīpi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muhamed Alli Posted January 17, 2009 Report Share Posted January 17, 2009 ehh es parasto pipešanu nekādīgi nevaru nomest. -Majas visi pipe iznemot siko bra4ku x] 1x kkados 3nakti spelejot wow, biju raida un ahujeena gribejas pipet [tad vel prv serv speeleju ] panemu visus smekus saplesu bet pectam taisiju pats kopa avize tinu jo plausas un smadzenes prasa devu :/ pipeju jau 6+ gadi ja ne pat visus 9 ipasi vairs neskaitu, bet nu ar to nelepojos :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
raprock Posted January 17, 2009 Report Share Posted January 17, 2009 Februārī es pīpēšanu metīšu nost, kad paciņa maksās 4ls, man jau tagad žēl 1,5ls maksāt. Vismaz tā runā rysty malaģec, tas ir apsveicami, tagad galvenais pie kāda čoma nesaostīties atkal ūdenspīpes dūmus un salūzt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muhamed Alli Posted January 17, 2009 Report Share Posted January 17, 2009 ne nu ja maksas 4ls tad es ari metisu nost ja noperk divas pacinas bezmazvai sanak menesis wowa Taka smeketaji metam nost un ejam spelet wow un klustam addictedi taka no heroina Link to comment Share on other sites More sharing options...
quelyd Posted January 17, 2009 Report Share Posted January 17, 2009 Nebiju domājis, ka no var būt tik atkarīgi cilvēki. Sanāk pa retam ar čaļiem iečillojot uzpīpēt ūdenspīpi, bet tas ir tā, tikai čillam. P.S. Ir iespējams kkādā veidā sadabūt tabaku? Čalim tieši tagad vaig. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted January 17, 2009 Report Share Posted January 17, 2009 Cigaretes paliks vidēji par 0.2 Ls dārgākas. Netici visam, ko runā Tās paciņas ir tukšas, kuru saturs tika izpīpēts gada laikā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted January 17, 2009 Report Share Posted January 17, 2009 Pievienojos tavam teiktam! Da kaa tur var tos duumus visu laiknu suukneet! Nu pfui! Okej shad tad tur 1reiz menesiii kadaa party`aaa bet nejau no riita sakot un vakaraa beigt! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Bass Posted January 17, 2009 Report Share Posted January 17, 2009 nesaprotu ka no vinjas var but kkaada atkariba.. pa galvu ar iipashi nedod.. es arii varu lepoties ar to, ka esmu atmetis smekjus. tagad pipeju tikai zaali un spicu Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThoM. YorK. Posted January 17, 2009 Report Share Posted January 17, 2009 Ar laiku atsaaks.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
taureniitis Posted January 18, 2009 Report Share Posted January 18, 2009 Pa galvu nedod varbūt viņš tur spirtu tecina ūdens vietā. Un pēc tam chiilo tāpec gan jau viņam tā atkarība radās. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now