TI-83+ Silver Posted February 1, 2009 Report Share Posted February 1, 2009 Protams, arii pasham bencikam Macho,krisham ar draudzeneem,vincisteram,silveram,wolfbalde,deadalive,nazitim, un ernesto Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted February 2, 2009 Report Share Posted February 2, 2009 Pagaidām iztieciet ar šo lololol. najsiks, vakarā iečolēšu bildes, gotta be good! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_erix Posted February 2, 2009 Report Share Posted February 2, 2009 (edited) Vienīgais, par nožēlu, jāatdzīst, ka diemžēl bildes kur nazīc tranšejā tika nahrenizēts neizdevās (nofokusējās siets), vēl žēl, ka nevarēja tikt pafočēt westernpilsētiņā, tur ar būtu dafiga cool bilžu, bet nu i kā i. PS. Es nošūtoju jūs visus Edited February 2, 2009 by Dj_erix Link to comment Share on other sites More sharing options...
naziic Posted February 2, 2009 Report Share Posted February 2, 2009 Dj erix liels paldies par bildēm! Tev vispār paveicās, ka netrāpiju Tev pirmajā laukumā, kad sajaucu Tevi ar pretinieku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted February 2, 2009 Report Share Posted February 2, 2009 daudz neredzētu cilvēku. pasākums izskatās godam pavadīts. naisiks! lieki būtu piebilst, ka žēl, jo nevarēju pievienoties jums. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krish Posted February 2, 2009 Report Share Posted February 2, 2009 pasākums ļoti labs! paldies visiem kas piedalījās! atkārtosim noteikti. manuprāt nākošajā reizē būsim 2x vairāk. jāiečko tās bildes.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted February 2, 2009 Author Report Share Posted February 2, 2009 Reali man zvanija no taa peintbola kluba, un piedava reali rkutu piedavajumu, viniem 6dien ir turniirs iesacejiem, laikam 5 cilveki komanda, taas cenas ko man pa telefonu nosauca, bija vnk smiekligas, reali vismaz 50% nost visam, bumbinja piem uz komandu 2000 nevis 50ls bet kaut kaadi 22 ls, sakaum komplekts arii kaadi 5ls Suudi taadi, kad man taja diena ir iauto pasakums, ko laist garam nevaru, tapeec ja kaads grib piedalities un ir kaads, kas uznemaas buut kapteinis, piesakas iedoshu kontaktus ! Un atceraties shis ir tieshi neprofesionaliem turnirs, gan jau kaads amatieris ari buuss, bet vairaak vai mazaak solija pretiim taadus pashu chalus kaa mees Davaj Naziit uznemies es domaju no muusu pedeja sastaava 5 cilvekus var atrast P.s. Lieki piebilst, kad ja man nebutu pasakums cits es 100% piedaliitos, pasham besii, kad pa taadam kapeikaam uzspelet laizhu garaam, pasakumam jabuut labam ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted February 3, 2009 Report Share Posted February 3, 2009 ou faak, ja es ar negāztu tajā iAuto, noteikti piedalītos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted February 3, 2009 Author Report Share Posted February 3, 2009 Nu davai tauta sanemeas tiehsam negrib neviens pa leeto pashaudiites ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
naziic Posted February 3, 2009 Report Share Posted February 3, 2009 Vispār itkā jau varētu, ja novācās gaiši prāti, varētu kaut ko sabīdīt, sazīmēt taktikas u.t.t. Varētu būt jautri! Jāskatās, ja savācās 5 veikļi purni var mēģināt. Es negarantēj, ka piedalīšos, redzēšu kāda komanda n' stuff. http://paintball.lv/modules.php?name=News&...cle&sid=633 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted February 5, 2009 Report Share Posted February 5, 2009 nja, ta nevienam nav interese Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now