AmE Posted January 15, 2009 Report Share Posted January 15, 2009 ar šo tu mani nobeidzi, lawl. Kad norauj gredzenu granātai, tad neviens neprasa vai tu esi gatavs. Pats izvēlējies kļūt par sportistu, tāpēc nav jāraud un jāaiziet no sporta. Motociklbraucējs salauza kaut ko mugurkaulā un nekad vairs nevarēs staigāt, bet vai tas viņu apturēs? nē, jo viņš grib būt labākais (neprasiet vairs piemēru, sen lasīju kaut kur.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted January 15, 2009 Report Share Posted January 15, 2009 viss tieši kā domāju... btw, kāds skars gignam ar tavām meitenēm? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyperBoy Posted January 15, 2009 Report Share Posted January 15, 2009 Tas daudz ko izskaidro p.s. nez kāpēc šķiet, ka šis viss ir viens liels joks Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitesnake Posted January 15, 2009 Report Share Posted January 15, 2009 (edited) bezkontakta karatē? tas ir tipa, kad ar visiem skaņas efektiem metās virsū pretiniekam, vicina rokas un kājas, bet pieskarties nevar? WHERE CAN I SIGN UP? čaļi, esiet maigāki pret wl.mediju. novedīsiet vēl čali depresijā. tādā vecumā cilvēki ir diezgan ievainojami. p.s. aiz šitā visa slēpjas samurajs Edited January 15, 2009 by whitesnake Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted January 15, 2009 Report Share Posted January 15, 2009 Vnk psc :DDD Suti šito černju uz puff`s vai siirupu gan jau palidzes... Ta norecos Link to comment Share on other sites More sharing options...
cntrL Posted January 15, 2009 Report Share Posted January 15, 2009 Tākā tagad, man dzīvē ir pilnībā vienalga ko par mani domā 5klasnieki, ko paralēlklases meitenes, jo tagad ja man vajadzētu ''kauties lai parādītu savu pašcieņu, es atbildētu nē veči es nekaujos''. Šo bildi uztaisīju lai viņās aizmirst par iepriekšēējo bildi jo vairāk nav pēdējās elpas. man liekas ka tevar smadzenem kkas nav kartiba jo ar taviem topikiem vnk pwned, par matu krasoshanu un citaam lietaam :lolza: Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted January 15, 2009 Report Share Posted January 15, 2009 čaļi, esiet maigāki pret wl.mediju. novedīsiet vēl čali depresijā. tādā vecumā cilvēki ir diezgan ievainojami. p.s. aiz šitā visa slēpjas samurajs nedirs, samurajs nekad neslēpjās, viņš vienkārši nāk un dod pa muti! Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted January 15, 2009 Report Share Posted January 15, 2009 well, es nezinu par bezkontakta vai kontakta karatē neko, bet gadījumā tādā vecumā viņi nevelk tās mīkstās aizsarhujņas (nezinu kā tās sauc) uz galvas? btw, bildes ar medaļam no čempjiem or gtfo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted January 15, 2009 Report Share Posted January 15, 2009 Tak nediršat, ziņas vēl paziņos ka pašnāvību uztaisijis. Man ar gribās kaut ko krutu dabūt pie Personal Info XD2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
amniijs Posted January 15, 2009 Report Share Posted January 15, 2009 Muļķi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiSKS Posted January 15, 2009 Report Share Posted January 15, 2009 p.s. nez kāpēc šķiet, ka šis viss ir viens liels joks Man liekas vinsh smadzenju satricinaajumus ir dabujis biezhaak, vnk to neaceraas... Kaads vispaar saprata ,kapee vinsh saaka runaat par to bezkontakta karatee? Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted January 15, 2009 Report Share Posted January 15, 2009 lai kā nu skatītos tajā bildē, tā arī nevaru kaut kā atpazīt tavu seju, ja viss, ko tu rakstīji tur, tad tik tiešām man vismazākais būtu jāzin, kā tu izskaties. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted January 15, 2009 Report Share Posted January 15, 2009 Šitas ir viens liels joks? Riktīgi parauj rēcamo lasot wL tekstus Prosta ubivaet čalis Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted January 15, 2009 Report Share Posted January 15, 2009 Puis tu pats saproti, ka skolaa tevi nodirsiis veel vairaak? Yes We Can BLAD NU ZIIBAL KUR KAUT KO TUPU VAR IZDOMAAT????? Veel labaak man patika Liidz Peedejai Elpai, patieshaam tev vairs nevajadzeetu kauties jo izskataas, ka tu esi pietiekoshi pa galvu abuujis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
acido Posted January 16, 2009 Report Share Posted January 16, 2009 Viņam vienkārši ir uznākusi kaut kāda pubertātes depresija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted January 16, 2009 Report Share Posted January 16, 2009 A kur ir tas Līdz pēdējai elpai? Gribās to ar redzēt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Cox Posted January 16, 2009 Report Share Posted January 16, 2009 Es ari eju Muy Thai (Tai Bokss) ,bet jau daudz daudz ilgak neka tu , tapec pasaki ,kur ej un trenera vardu ? Neesmu nevienu miksto redzejis tur kurs tikai ar rokam ,ko dara ,jo ja gribi tikai rokas tad tew butu jaiet uz boksu ,jo Muy Thai 70% ir kajas ...ta ka tu te smagi ko dirs vecit ,to taks var skaidri redzet .... Kas tas pa karate tew bija ? Meitenu ligaa kaut kada ... nodarbojies ar cinas sportu ,bet churaa bikses ka tewi sasitis ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
minds Posted January 16, 2009 Report Share Posted January 16, 2009 (edited) sheit nebija nekas rakstiits Z^____^ Edited January 16, 2009 by minds Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted January 16, 2009 Report Share Posted January 16, 2009 Neesmu nevienu miksto redzejis tur kurs tikai ar rokam ,ko dara ,jo ja gribi tikai rokas tad tew butu jaiet uz boksu ,jo Muy Thai 70% ir kajas ...ta ka tu te smagi ko dirs vecit ,to taks var skaidri redzet .... Kas tas pa karate tew bija ? Meitenu ligaa kaut kada ... nodarbojies ar cinas sportu ,bet churaa bikses ka tewi sasitis ... tu pats saproti, ka tikko šitu uzrakstīji? būtu vismaz pareizi uzrakstījis Muay thai P.S. šķiet, ka būšu palaidis garām "Līdz pēdējai elpai" topiku, iemetiet kāds linku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
raprock Posted January 16, 2009 Report Share Posted January 16, 2009 Priecājies, tas vecums tev tikai priekšā, pagaidām vari tēlot veci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted January 16, 2009 Report Share Posted January 16, 2009 lol ireunaajaas vecis! Tu man liecies veel siikaks un stulbaaks par wl... Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted January 16, 2009 Report Share Posted January 16, 2009 LAVRx, viņš vienkārši par tādu izliekas. Runājot par topiku, vel līdz šim brīdim neesmu sapratis... Kā to saprast ''No skolnieka līdz prezidentam? YES WE CAN!''? Tu vēlies kļūt par prezidentu? Paskaidro, lai redzu tam... jēgu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted January 16, 2009 Report Share Posted January 16, 2009 Līdz pēdējais elpai. Link to comment Share on other sites More sharing options...
#wL.Media Posted January 16, 2009 Author Report Share Posted January 16, 2009 Neesmu nevienu miksto redzejis tur kurs tikai ar rokam ,ko dara ,jo ja gribi tikai rokas tad tew butu jaiet uz boksu ,jo Muy Thai 70% ir kajas ...ta ka tu te smagi ko dirs vecit ,to taks var skaidri redzet .... Kas tas pa karate tew bija ? Meitenu ligaa kaut kada ... nodarbojies ar cinas sportu ,bet churaa bikses ka tewi sasitis ... TU lasīt māki? Nemāki gan es te skatos. TU ZINI KO NOZĪMĒ UZ PUSLODZI? JĀ UZ PUSSLODZI, ES ZINU KA THAI-BOKSĀ kājās ir vairāk par rokām pielietojamas, tādeļ es arī trenējos uz tikai rokas, bez kājām, un uz boksu nekādīgi negribu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
minds Posted January 16, 2009 Report Share Posted January 16, 2009 nāc uz biatlonu : P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now