Jump to content
GIGN Forum

Acc @ Tf2


clash
 Share

Recommended Posts

Sveiki gignieši! Esmu clash. Gribētu dabūt admin tiesības @ tf2.gign.lv Precīzi bana tiesības, vote, kik. Spēlēju serverī jau ilgu laiku un domāju, ka būsiet mani pamanījuši. http://tf2.gign.lv/?mode=playerinfo&player=10410 Parasti spēlēju naktīs un tajā laikā bieži uzrodās čīteri un traucē normāli spēlēt. Rekomendē mani JimBugA. Paldies!

Link to comment
Share on other sites

Uz doto brīdi nav noteikta termiņa, kad beidzas reģistrētais niks, bet tas var nākotnē mainīties, ja būs vajadzīgi līdzekļi, lai nomaksātu serveru rēķinus.

par pašu clash. ja ir vai arī tiks reģistrēts niks, tad pilnībā atbalstu.

Edited by rusty
Link to comment
Share on other sites

Es tevi čalīt labprāt par brīvu piereģistrētu un saliktu visas tiesības, bet es neesmu worm, kas maksā visus rēķinus par severiem, tāpēc neko tādu nedarīšu.

No otras puses, loģiskāk būtu reģistrēt sakarīgus adminus par brīvu, jo viņi ne tikai spēlē, bet iegulda arī savu laiku servera uzlabošanā un čīteru ķeršanā. Nedomāju, ka viņiem vēl par šādu palīdzīgas rokas sniegšanu vajadzētu kaut ko maksāt. Loģiskāk būtu reģistrēt nikus par maksu, kas grib slotisko būšanu nekā tos, kas vēlas (un pats galvenais - var) adminēt serverī.

p.s.

aizmirsu pateikt, ka ar konkrēto subjektu ir nācies bišķi kopā paspēlēt un ir palikuši pozitīvi iespaidi gan par viņu, gan par visiem [2k] džekiem.

Link to comment
Share on other sites

Ziepes esli budu adminom bugov ne budet :thumbsup: ! Nashet regestracii nicka <_< , shas tokie vremena shto deneg prokticheski netu @ Krizis :blelohs: ! Da i vobshe do six por nochju igrajut dostatochno mnoga chiterov i oni javno portjat igru vsem igrokam servera , a v sluchje togo esli dodite admina nochju bezporjadki na servere prekrotjatsja t.k eshe povtarju nochju na servere ja prokticheski vsegda :thumbsup: !

Link to comment
Share on other sites

Nav gan par clash, bet par viņa klana biedru sackmaballs, kuru neesmu redzējis nevienu reizi NEizmantojot bugu ar demoman stikijiem pirmst starta un ir ļoti, ļoti žēl, ka admini uz to vienkārši piever acis. Kas viņš ir kāds neaizskaramais, ka admini viņu nebano? Piecus cilvēkus ar vienu reizi uzspridzināja, bet tādi prikoli no viņa puses ir ļoti bieži. Klana biedri šķita arī tādi paši, jo par teikumu adminam lai viņu nobano pārējiem klana biedriem buga izmantošana likās kaut kas pilnīgi normāls. Vēl sekoja teikums, lai es beidzot raudāt kā bāba, bet nu sorry, novākt piecus cilvēkus pirms vispār raunds vel ir sācies nav normāli. Varbūt pat šo vajadzēja rakstīt pie sūdzībām, jo visvairāk sāp tas, ka admini neko nedara šim indivīdam.

Link to comment
Share on other sites

es banoju sniper bagotājus. reāli, ja tevi pyro vai demo atvāc, tad tu esi patizls. kādā jēgā tev jālien pie tiem vārtiem?

clash - viens gan. tu saviem 2k biedriem varētu pateikt, lai beidz kačāt online time specos. zinam, ka labi spēlējat utt, bet nav jēgas sevi vēl pakrutināt uzrādot lielu online laiku, kas 1/3 ir no speciem.

Link to comment
Share on other sites

Nav jau jālien pie vārtiem, jo sacmaballs tos stikijus iešauj kkur zem zemes vai hvz kur, nav svarīgi, bet novāc arī tos, kas atrodās gabaliņu tālāk no vārtiem un nesaprotu nafig tizls ir tas kuru novāca ar tiem stikijiem? Tizls ir sacmaballs. Kur gribu tur stāvu, sackmaballs izmanto bugus, bet pat te vel pasaka lai nelien pie vārtiem. :superlol: Ar ko vispār atšķirās sniper bugotājiem no demoman bugotājiem? Ar to, ka kā demomans bugo sackmaballs, kuru man nezināmu iemeslu dēļ neviens neaiztiek.

Link to comment
Share on other sites

vo teksts - "stāvu kur gribu." tātad nav īsti tev agrumenta pret to.

atšķiras ar to, ka no snaipera tu neizvairīsies. viņš var nolikt visus ko grib. demo tikai tos, kas pienāk klāt, jo viņi "stāv kur grib"!!!

un nav nekāds neaizskaramais. nācies bieži mest no speciem ārā.

edit. ūn lai mēs tālāk nekasītos, kam īstā un vienīgā taisnība, tad lai šeit ieraksta macho, viņčis vai kas. cik ilgi un pa ko bano.

Edited by rusty
Link to comment
Share on other sites

Kāda starpība ko? Es te neaizstāvu snaiperu bugotājus. Es saku, ka visus kā vienu vajag banot. Un nav taisnība, ka snaiperis novāks visus kurus gribēs, tad pusserveris bugotu. Snaiperim ir jāzin kur šaut. Vienkārši vāks. Kā var aizstāvēt tos, kas bugo, pārkāpj spēles noteikumus un dara to adminu un citu spēlētāju acu priekšā. Un es jau teicu, ka sackmaballs tos stikijus nemet pie vārtiem, bet gan kaut kur zemē vai hvz kur. Es to no malas vēroju. Aizmirsu piebilst, ka runāju par dustbowl 3. kārtu, kur viņš to vienmēr dara.

Link to comment
Share on other sites

Ja vobshe to ne dumaju shto etot razdel topica prednoznachen dlja zhalob ! Vobshe to ja uzhe kogda napisal nashet poluchenija acc. mne ne kto tolkom ne otvetil na etot vopros , vpolne ne interesno slushatj pro eti bugi , rusty kstate ne kto v specah ne nakruchivajet sebe vremja igri , nekotorie prosto otxodjat dlja svoix nuzhd :thumbsup: ! Traffic nevolnujsja tak bugov bolshe ne budet , vsje dlja tebja dorogoj ) , nu i nakonec otvete na glavnij vopros topica pozhalusta :)

Link to comment
Share on other sites

Traffic

Слушай родной,ты кто такой вообще и откуда вылез,чтоб мне такоe тут писать?? Если я 2-3 раза воспользовался багом,это не значит,что я его постоянно юзаю! Во-первых,я один чтоль кто этим бугом пользуется,таких как я на серваке 100 человек! Во-вторых я не разу не убивал 5 человек сходу,че-т ты тут заврался пацанчик! Отвечай за свои слова,прежде чем,что-то писать и подумай перед этим 3 раза! Когда ты мне написал,чтоб не надо буг делать,я тебе на это ничего не ответил и не писал - "lai tu beidzot raudāt kā bāba"... можт ты слепой я фиг знает,кто тебе такое отписал! Но я тупо,промолчал!! Так,что ещё тебе говорю,отвечай за свои слова,а то люди не так поймут и может плохо закончится для тебя!

P.S. Насчет того,как сказал уже clash,в спецы мы уходим только по своим нуждам,которые занимают 5-10 минут!

Edited by sackmaballs
Link to comment
Share on other sites

Baba Tonja ja ne rasist shtob otnasitsja k igrokam katorie vlodejut drugimi jazikami nu t.b latishskim ili angliskim smile.gif na servere tak zhe igrajut mnogo druzej katorie po nacionalnosti latishi , obshaemsja v polne polazhiteljno :thumbsup: ! Sotrite predidushij reply nemnoga tam s gramatikoj xrenova :D:blelohs:

Link to comment
Share on other sites

Da bivajet to shto ktoto russkij jazik pochti sovsem ne ponemajet i menja prosjat perevesti im to shto ja skozal na latishskom , ja pitajusj eto kak nibudj objasnitj na anglijskom ili na latishskom no s etim voznikajut malie slozhnosti :slap:

Link to comment
Share on other sites

Traffic

Klausies kas tu esi vispar un no kurienes izlidi lai man ta rakstit? Ja es 2-3 reizes uztaisiju bagu tas nenozime ka es ta daru vislaik! Vispirms, vai tad es viens to daru? Tadu uz servera 100! Otrkart es nekad neesmu nogalinajis 5 uzreiz, tu kaut ko muldi te. Atbildi par saviem vardiem, un padoma 3 reizes pirms raksti. Kad tu man uzrakstiji ka nevajag taisit bagu, es tev neka nerakstiju un neatbildeju. - "lai tu beidzot raudāt kā bāba"... Varbut tu akls, es nezinu kas tev to rakstija! No es neko nerakstiju! Velreiz saku, atbildi pas saviem vardiem, cilveki ne ta saprotis un var slikti beigties tas tev. Un kad man nodedzina caur zogu , tas ir normali ?

P.S Par to jau clash teica ka specos mes ejam uz 5-10min pec savam vajadzibam.

Edited by sackmaballs
Link to comment
Share on other sites

Es teicu, ka ES neesmu neredzējis tevi nevienu reizi neizmantojot bugu tur kur tu to ļoti labi pieproti t.i. dustbowla 3. kārtā. Varbūt tu nenovāci piecus spēlētājus, bet pa vidu tur bija kāda inžiniera būve, bet to, ka tur bija piecas rindiņas ar to ko novāci gan labi varēja redzēt. Un par to bābu rakstīji nevis tu, bet cits čalis no 2k. Un jā ir uz servera arī citi čaļi, kuri bugo tikai tie atšķirībā no tevis tiek nobanoti. Es negribu te sākt dirsties, tikai ceru, ka tu bugus vairs neizmantosi.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...