Jump to content
GIGN Forum

Xbox 360 Elite Vs Ps3


amols
 Share

Recommended Posts

  • 5 months later...
  • Replies 75
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Atļaušos paturpināt diskusiju.

Izlasīju visus komentārus šajā topikā un mani pārliecināja PS3, kaut gan pirms tam biju par XBOX 360. Taču skatoties, piemēram, PS3 screenshotus no spēles GTA IV.. Saprotu, ka salīdzināt ar PC nevar, bet atšķirība ir mežonīga. :ermm: Izskatās pēc tetra grafikas. :blink:

Link to comment
Share on other sites

Tātad, jaunās XBOX 360 versijas ( 60gb HDMI ) vairs nesvilst tik traki kā agrāk. Pazīstams cilvēks kuram xbox ir jau no pagāšā gada novembra darbina savu xboxu katru dienu un nekādu problēmas viņam nav bijušas. Sakarā ar pulti, xboxam nav tik traki ar tām pogām, ja nav līki pirksti tad var visu izspaidīt.

Man ir bijis gan ps1 gan ps2 tākā visi, kas apgalvo, ka cilvēkiem kuriem ir bijis ps2 un citas ps versijas turpmāk izvēlās arī ps3, nē tā nav. Ja man piedāvātu izvēlēties starp xboxu un ps3 es izvēlētos xboxu jo: Cena un atkodēšana ir lēta salīdzinājumā ar ps3( ps3 pat atkodēšana nav pieejama) Ā un par live. Xboxu var spēlēt live kautvai tev ir atkodēts xbox. Divām paziņām ir xboxi, abi atkodēti un abi rukā live jau pāri 3mēnešiem un vienam no viņiem ir xbox golds uz ja nekļūdos 12mēnešiem, tākā par live var nemelot, ka ja atkodē tad baigi bano. Abi spēlē populārās spēles netā un no bana nav ne miņas (COD4,5 ; NHL BF utt)

Saits salīdzinājumiem http://www.google.lv/search?rlz=1C1GGLS_lv...xbox+360+vs+ps3

Paldies.

Edited by quelyd
Link to comment
Share on other sites

Ja jau šitas vecais topiks ir pacelts, tad atļaušos piebilst, ka tagad Xbox 360 var atkodēt par nieka 25Ls. Un tik tiešām nemaz tik traki nav ar tiem baniem...

Tikai pats tagad domāju... Reāli Xbox 360 vienīgā problēma ir pārkaršanas izraisītais Red Ring Of Death (RROD). Un sakarā ar šo iemeslu es domāju, ja pērk jaunu konsoli, vai ir jēga nest atkodēt? Ja nu tev viņš nokaras? Garantija tak vairs nav līdzko atkodē...

Un, ja pērk lietotu, kā lai zin vai viss būs ok? Ja nu nopērk un pēc brīža parādās RROD?

Kāds var palīdzēt? :)

Link to comment
Share on other sites

Šobrīd PS3 tādi grāvēji tuvākajā laikā iznāks, ka būtu grēks pirkt citu konsoli. :)

Mīnus jau ir tas, ka atkodēt nevar, bet tad atkal - moš pietiks zagt?

jaaniskal, ja neatkodē, kādēļ vispār xbox pirkt? :ermm:

Link to comment
Share on other sites

Project Natal. :superlol: :superlol:

Project Natal ir tāds bullšits. Vai arī vienkārši šits.

XBox ir Splinter Cell: Conviction un Alan Wake. Nu vēl L4D:2. Tikai - guess what - visi XBox exclusives būs arī uz PC.

PS3, savukārt, ir InFamous, būs Uncharted 2 un God of War 3. 2010 - Heavy Rain, Final Fantasy 14:Online.

Starpcitu, Assassins Creed 2 šovasar jau būs uz visām platformām. Tā būs arī vnk super.

Link to comment
Share on other sites

pērc xbox, jo tada ir jauna tehnelogija izdomata, un varesi spelet speles tikai kustoties.

Pie kaimiņa saktijos, kā tas strādā, bet netā vēl nesmu rakājies un tuvāk izpetijis.

Link to comment
Share on other sites

Ps3 ir bluray, bet isteniba es to vairak neizmantoju, jo vareju nokacat filmas bluray kvalitate. Japagaida final fantasy tulit butu jaiznak un tad japaskatas, vai grafika ir ok vai tomer ne tik loti ok. Uz xboxa normali var full hd filmas skatities?

AA - un ar laiku ps3 spelem butu japaliek krutakam, jo ps3 ir bluray speles un tur daudz vairak interesantas lietas var diska arakstit. Visadas filminas, teksturas u.t.t.

Beefs

Link to comment
Share on other sites

Pašam tagad priekšā ir liela izvēle - PS3 vai XBOX 360. Ļoti pievilināja tas Project Natal pēc video, bet nevar zināt kāds sanāks tas Sony PS3 motion-control. Vienīgais kas par labu xbox 360 tagad ir jaunās tehnoloģijas vadīt visu ar balsi, kustību etc.

:sparta:

Starpcitu, tā ir taisnība, ka Sony gatavo nākotnei 3D brilles?

Link to comment
Share on other sites

Tas Project Natal būs zbis, tikai nezin vēl kad iznāks. Un šitas pavisam noteikti pārspēs PS3 fakino kociņu jeb motion - control :D Tad jau labāk ņem Wii, tur arī kkāds daikts, kas jāņem rokā un jāvicina :D

Ar to Project Natal tak varēs tavu visu ķermeni nolasīt nevis only to, kur ir kkāds kociņš... Līdz ar to tu tak varēsi ar visu savu ķermeni piedalīties spēlē.

Un runājot par to Blue - Ray... Vispār nedomāju, ka Xbox 360 paliks novārtā. Nevar būt, ka tikai dēļ tā Blue - Ray PS3 tagad viņu saliks. C`mon... tas tak ir Microsoft, gan jau kkas ir padomā. Reāli tagad abas tās konsoles ir baigie pretinieki. Neticu, ka PS3 ņems tik mierīgi virsroku...

Link to comment
Share on other sites

PS3 jau agrak bija kaut kas lidzigs projektam natal. Protams - ne tik krutio. Bet sony jau nav uz mutes kritushi un ja uz shito nav nenormalas autortiesibas, tad isteniba ja ps3 uztaisis tadu project natal, tad uz ps3 tas griezisies DAUDZ labak, jo ps3 procesors tieshi shadam processingam ir pielagots, bet xboxa ne tik loti. Un tad atkal PS3 iebazis kloki xboxam.

Interesanti, kad tas Natal bus pieejams prieksh xbox un kad ps3 ieviesis ko lidzigu?

Beefs

Link to comment
Share on other sites

Runājot par to Wii. Man klasesbiedrenei ir. Saka, ka esot baigi jautra manta, bet nākamajā dienā baigi kauliņi un muskulīši sāp. :D

No rīta skatījos Wii reklāmu - izskatījās, ka vienai tantei dildo ir rokās. :lolza:

Laikam būs jāsaraksta uz lapiņas xbox 360 un PS3. Un ko izvilkšu - to ņemšu. ;D

Bet ja nopietni. Vai tad Xbox 360 nesanāk dārgāka lietošana kā PS3 (nu ar tām kartēm un pointiem vai kas tur ir..)?

PS3 mani vilina ar Blue-Ray, Wi-Fi, nav RROD.

xbox 360 vilina ar Project natal un vadības sistēmu.

Būtu PS3 ar Natal - :10cm:

Jā un cenas ar abiem kadrīz vienādas. ;/

Edited by Janciic
Link to comment
Share on other sites

Salīdzināt Wii Motion Control ar PS3 ļoti gudri.

Pirmais jau tas, ka PS3 viņu prezentēja kā, nafig, pre-pre-pre-pre-pre-Alpha modeli.

PS3 ir konsole, kurai ir potenciāls normāli izmantot motion control'erus, nevis drāzt Mario frančīzi līdz nelabumam un spēlēt sporta spēles.

jaaniskal, tu vispār kaut ko rubī? Project Natal tev tipa liekas, yo? Kādēļ man šķiet, ka vieglāk caur opcijām staigāt ir ar pulti? Kāda jēga ir spēlēt spēli, ieiet opcijās, nolikt pulti, ar rokas kustībām kaut ko pamainīt, tad atkal paņemt pulti un turpināt spēlēt? Smieklīgi.

Viss, kas Project Natal ir, ir tas, ko viņi parādīja E3 konforencē uz skatuves. Tas demo bija samontēts bullšits. :)

PS3 procesors ir vienk. zvērs. Paskaties pats uz Uncharted 2 demo, par tādām detaļām un world skatiem XBox lietotāji var tikai sapņot.

Link to comment
Share on other sites

Labi, minOrity...

Te neiet runa par staigāšanu pa opcijām, bet gan par pašu spēlēšanu :superlol:

Protams, ka pa opcijām moš krutāk ir ar pulti, t.i., vieglāk, bet SPĒLĒT ir daudz foršāk, jautrāk un krutāk, ka pats piedalies tjip spēlē nevis ar pulti kko čakarējies. Padomā pats. Kaušanās spēle. Pats vari sist un krist, un darīt vēl nezin ko nečakarējot pulti, kur ir noteiktas kustības utt. Reāli tu pats piedalies spēlē un pats visu dari. Pateiksi, ka tas nav krutāk? :D

Un Project Natal tikai vēl top, tā kā protams, ka tas video bija bullšits :) Ko tad viņiem tur rādīt? To, kas pagaidām strādā? Viņi rāda savus plānus un cenšas tos realizēt. Dohh...

Un galu galā... Labi PS3 tas kontrolieris protams ir krutāks par Wii kaku :D Tu arī viņu vari kustināt kā gribi un darīt ko gribi, bet tomēr tu nevari viss piedalīties kā ar Project Natal :)

EDIT: Un par tavu zvērīgo procesoru neko neteikšu. Tas jau nekas, ka Xbox 360 it kā pārspēj PS3 :)

Edited by jaaniskal
Link to comment
Share on other sites

Cik augstu un cik ātri tu spēj pacelt kāju? :)

Btw man rodas jautājums - kas notiek, kad tevi spēlē nogāž uz zemes? Tev dzīvē arī fiksi uz grīdas jāmetās? :D Project Natal ir foršs draugu sabiedrībā, bet vienam pašam ātri vien apriebsies.

Link to comment
Share on other sites

XBOXIEM jaunajiem nekas nekur nesvilst un ja nezin , tad labāk nedirst.

Par tēmu , pats paņēmu xu un tiešām nenožēloju, lai gan spēlēju tikai orģinālos diskus esmu loti apmierinats.

Ir pat baumas , ka tuvākajā laikā parādīsies xboxiem rīki kā tas ir Wī , tikai šie būs daudz modernāki , kas pacels xboxu vel lielakos augstumos un tam tiek prognozēta 1# vieta konsoļu vidū.

Link to comment
Share on other sites

KAUŠANĀS SPĒLE!! Ok, davaj, gribu redzēt kā tu pāris stundas no vietas mahāsies tv priekšā.

Nepaies ne viena diena un nožēlosi sava Natal pirkumu. :)

Braukšanas spēlēs tāpat, noturi rokas gaisā stundām, veiksmi čalīt.

Link to comment
Share on other sites

pašam ir PS3. Visas orģinālās spēles, esmu ļoti apmierināts. Grafika ir laba, var sēdēt internetā no ps3, likt dziesmas, filmas, bildes tajā. Kā arī spēlēs uz atmiņas kartes tur bāzt virsū. Divas dienas atpakaļ vēl nopirku stūri. Man ps3 jau vien liekas labāks tīri dēļ pults. Dažām spēlēm ir syntax kontrole. Grozi pulti kā gribi un ekrānām mašīna, vai cilvēks darīs to pašu. Protams nemetīs kūleņus vai salto.

Edited by emys
Link to comment
Share on other sites

nevajag par to NAtal sasapnoties. Palasat interneta komentarus. Loti saubos, ka xbox to vispar spes pavilkt. Kur nu vel tada limeni, ka taja video. Istabai bus jabut labi apgaismotam un tavam apgerbam bus jabutr kontrastejosham uz fona. Un ari tad shaubos, ka tas NAtal bus kaut liidzigs tam, ko vini rada tajos bullshit demo! Par to vel neko nevar spriest. Jagaida. Bet ps3 spetu labak to pashu izdarit. Tas procesors ieksh ps3 ir ZVERIGS. Katram kodolam ir 256kb keshatminja jo jojo ;_)

Beefs

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share


×
×
  • Create New...