Jump to content
GIGN Forum

Nakts Riita Spams

Pallma
 Share

Recommended Posts

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Turpinu bonda filmu vakaru meenesi, kuru vakar iesaku, tikko noskatijos from russia with love( skatos hronologiska seciba rolleyes.gif ) labbbi noskriesu leja iztirit zobus un laikam jataisas chuchaat a to rit ieskaiti sporta ( teksta dalu ) nenoliksu cool2.gif ( lai gan nesaprotu ka tas ir iespejams wacko.gif ) alapunakti wink.gif

taa gan ir. No paredzeetajaam 40 minuuteem mana vecaa klase izmantoja (dzheku gals) videeji 5. Man bija tas gods iziet pirmajam peec 3 minuuteem jo maaceeju nedaudz aatraak lasiit. Kaut kaa atminjaa nav palicis neviens jautaajums, bet man liekas ka bija tomeer viens shaads - cik basketbola komandaa ir speeleetaaju.

ordinarii nestreso..klasesbiedri arii nestreso..ok viens ir nezheeliigs zubra un vinja datoram 1gb ram, katru meenesi vai otro meenesi peerk jaunaako videokarti un baazh iekshaa bet pie taa pavada labi ja stundu dienaa un paareejo laiku MAACAAS MAACAAS MAACAAS biggrin.gif visur vinjam 8 9 10 un tik MAACAAS MAACAAS zaban.gif paareejie klasee gan..10min-1h max maacaas.. pats apmeeram 30min un paareejo laiku pie pc vai laukaa cool2.gif visiem miikstais uz exshiem - improvization da best [english - speaking smile.gif ]

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...