moby Posted July 20, 2005 Report Share Posted July 20, 2005 ordinaariii, nepatik? nu tad nelasi un nepousto enivej jaiet uz darbu... FAaaaaaK, gribu guleet Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 20, 2005 Report Share Posted July 20, 2005 agri gan.... man jau kaadas 3-4h nenaak miegs... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koshkers Posted July 20, 2005 Report Share Posted July 20, 2005 Miegs ir tikai acu apmaans, kameer mamma aizved dreebes uz kjiimisko tiiriitavu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted July 20, 2005 Report Share Posted July 20, 2005 (edited) koshker =) EDIT: atkal uz to fakino darbu, zb ! Edited July 20, 2005 by darek Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted July 20, 2005 Report Share Posted July 20, 2005 ble kaads iesakiet kaadu liidzekli kaa izguleeties? Vakar ieliidu gultaa ap pus11iem un nevareeju aizmigt lidz kaadiem pusvieniem.. pamostos katru riitu konsekventi liidz devinjiem.. 8.30-9.05 vakaraa ap 8iem naak lielais miegs atkal, bet kad pa nakti gribu guleet tad nevar aizmigt.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted July 20, 2005 Report Share Posted July 20, 2005 katru riitu neatlaidiigi pamosties?? liidz devinjiem? respekt ordinary blee veeljoprojaam neesmu izguleejies. kopsh kautkaada maija vidus. ir lietas, kuras vienkarshi parak stipri gribas darit un miegs ieguust sekundaaru noziimi. stulbais darbs. nafig man visu dienu vienkarsi pie kompja jasezh un gandriz neko citu. buus jaturpina lasit hariju poteru wūt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fly Posted July 20, 2005 Report Share Posted July 20, 2005 iedzer kaut kaadas miega zaales - aizmigsi un vareesi norm izguleeties... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_erix Posted July 20, 2005 Report Share Posted July 20, 2005 Labākais līdzeklis pret bezmiegu ir...hmm ir.... cs AWP_map2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted July 20, 2005 Report Share Posted July 20, 2005 Nez man gan awp_map2 nekad miegu neuzdzen, parasti tikai dusmas, jo es vinjaa nemaaku speeleet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted July 20, 2005 Report Share Posted July 20, 2005 negribu nekaadas zaales dzert gribu zinaat k-ko kaa guleet ilgaak un viss vasaras saakumaa sanaaca lidz 11iem visu laiku Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted July 20, 2005 Report Share Posted July 20, 2005 ble kaads iesakiet kaadu liidzekli kaa izguleeties? Vakar ieliidu gultaa ap pus11iem un nevareeju aizmigt lidz kaadiem pusvieniem.. pamostos katru riitu konsekventi liidz devinjiem.. 8.30-9.05 vakaraa ap 8iem naak lielais miegs atkal, bet kad pa nakti gribu guleet tad nevar aizmigt.. iedzer bolderjaanjus, nu vismaz ja pats nedzersi tad kakjim jau nu noteikti iedod Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 20, 2005 Report Share Posted July 20, 2005 Labākais līdzeklis pret bezmiegu ir...hmm ir.... cs AWP_map2 muljkjiibas - labaakais liidzeklis pret bezmiegu ir anatomijas graamata Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted July 20, 2005 Report Share Posted July 20, 2005 iedzer kaut kaadas miega zaales - aizmigsi un nepamodiisies no darba maajaas, bet shon taa aatraak..uh Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted July 20, 2005 Report Share Posted July 20, 2005 fasty - man nav kakjis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fly Posted July 20, 2005 Report Share Posted July 20, 2005 fasty - man nav kakjis nopeerc - gan jav ka noderees Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted July 20, 2005 Report Share Posted July 20, 2005 tad nekaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted July 20, 2005 Report Share Posted July 20, 2005 [..BiP..] man celties katru ritu 6:30 fakinais darbs Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted July 20, 2005 Report Share Posted July 20, 2005 [..BiP..] man celties katru ritu 6:30 fakinais darbs ar ko nodarbojies? daudz fizisko prasa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted July 20, 2005 Report Share Posted July 20, 2005 o, es zinu, kā voldiju novākt EDIT: 650 lpp - šovakar es piebeigšu to buku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrugDealer Posted July 20, 2005 Report Share Posted July 20, 2005 Nez man gan awp_map2 nekad miegu neuzdzen, parasti tikai dusmas, jo es vinjaa nemaaku speeleet. hahaa, man gan fun uzdzen, un tad veel gribas iceworld un de_box Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted July 20, 2005 Report Share Posted July 20, 2005 ar ko nodarbojies? daudz fizisko prasa? stroika, videji uz rokam japarnes 9 tonnas, ja , burtiski viss uz fizisko Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted July 20, 2005 Report Share Posted July 20, 2005 , visu dienu kaa vergs, ritiigs vechu darbs, nevis kartofaanus kapleet vai suudus vest Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted July 20, 2005 Report Share Posted July 20, 2005 aga, un ja vel rij pareizu paiku ( ka es to daru ), ta musishi aug griezdamies Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted July 20, 2005 Report Share Posted July 20, 2005 Zobi nav izluuzushi no 9tonniigu suudu neesaashanas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted July 20, 2005 Report Share Posted July 20, 2005 :šoks: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts