Rawen Posted June 9, 2005 Report Share Posted June 9, 2005 tiesh taa!speeleeju uz ps2,bet vakar kaads no frendiem kas bija atnaakushi uzspeeleet san andreas sapleesa disku tak 6to jaaiet atkal jaapeerk jauns Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bucher Posted June 9, 2005 Report Share Posted June 9, 2005 jee tiko pamodos, bet nokaveju brokastis , bet jau vistas zupa gatava, gaidu kad atdzisiis Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted June 9, 2005 Report Share Posted June 9, 2005 aa,ja jau uz ps2 tad skaidrs karoch gaju pa ielu un man brauca ar skritulenem garam divi sikie un dziedaja : taimers skan, taimers skan, teroristi brauc,lodes piere tev un man, teroristi braauc es taaaa saku reekt , lolisms Link to comment Share on other sites More sharing options...
myth Posted June 9, 2005 Report Share Posted June 9, 2005 eh , nu tad uzzinaaju algebras exaamenu rezultaatus , dabuuju 7 , 1 punkts liidz 8! reekjinot cik man bij kluudas tiiri norm iznaakums! taatad shas uzzskaitiisim savas sekmes examenos! sportaa 10 vesture 9 anglu val 8 latv val 7 algebra 7 dabaz zin 6 I`m so proud! nu lab , gribeeju labaak... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Champions! Posted June 9, 2005 Report Share Posted June 9, 2005 (edited) myth man: sports: 9 anglju: 8 dabas zin.: 7 vesture: 6 ( viens punkts liidz 7 ) matemaatika: 8 latv val: 7 Edited June 9, 2005 by Champions! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbyuer Posted June 9, 2005 Report Share Posted June 9, 2005 Sports - 8 Dabasz. - 8 Veesture - 8 Matemaatika - 8 Anglju - 9 Latv. val. - 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Ruks Posted June 9, 2005 Report Share Posted June 9, 2005 (edited) kaadaas klasees ta juus ejat? Edited June 9, 2005 by Dr.Ruks Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbyuer Posted June 9, 2005 Report Share Posted June 9, 2005 kaadaas klasees ta juus ejat? deviitajaas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Ruks Posted June 9, 2005 Report Share Posted June 9, 2005 wuuuu! nju tad jau izlaiduma laiks klaat! apsveicu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfisa Posted June 9, 2005 Report Share Posted June 9, 2005 sweet dreams fucking fucks. nesaskan ar tavu signaturi Latv. val. - 6 un man likaas, ka latv. val labaak maacies eehem laikam driiz atkal maaciities jaaiet.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
myth Posted June 9, 2005 Report Share Posted June 9, 2005 vot tagad saakais ahuunais laiks - iestaajexaameni skolaas , pizdec....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbyuer Posted June 9, 2005 Report Share Posted June 9, 2005 vot tagad saakais ahuunais laiks - iestaajexaameni skolaas , pizdec....... kaapeec man likaas ,ka iestaajeksaameni jau beigushies ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted June 9, 2005 Report Share Posted June 9, 2005 nuu te buus arii manas uuberiigaas exaamenu atziimes Sports - 8 Anglju val - 9 Dabaszin - 9 Latv. val - 6 Veesture - 6 Matemaatika - 10 <--- Link to comment Share on other sites More sharing options...
myth Posted June 9, 2005 Report Share Posted June 9, 2005 nav gan , lielaa daljaa skolu ir peec izlaiduma! Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted June 9, 2005 Report Share Posted June 9, 2005 njaa galiigi suudiigi juutos it kaa gribaas iet guleet,bet baigi agrs veel San Andreas slepkavot visus pilseetas iedziivotaajus arii jau apnicis Laikam nekas cits neatliks kaa iet speeleet muuzhiigi dziivo CS Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyperBoy Posted June 9, 2005 Report Share Posted June 9, 2005 idiotisms, riit jaaiet pie acu aarsta Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted June 9, 2005 Report Share Posted June 9, 2005 jaiet izguleties, rit izlaidums Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saveejaa Posted June 9, 2005 Report Share Posted June 9, 2005 I`m back... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rawen Posted June 9, 2005 Report Share Posted June 9, 2005 Tikko noskatiijos "Psycho" pa tv3 un baidos kaapt uz otro staavu tagad jaaiet guleet,lai riit tusaa tik aatri nenouuztu Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfisa Posted June 9, 2005 Report Share Posted June 9, 2005 idiotisms, riit jaaiet pie acu aarsta gl lai tev brilles neizraxta aaj baac idiotisms, jaaiet guleet Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyperBoy Posted June 9, 2005 Report Share Posted June 9, 2005 gl lai tev brilles neizraxta aaj baac idiotisms, jaaiet guleet ja izrakstiitu bildes, tad buutu jautri, bet man kauko uz kraasaam paarbaudiis (nee, neesmu daltonikjis) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted June 9, 2005 Report Share Posted June 9, 2005 oh kruta diena biju ar draugiem uz armijas laiku torni ~ 3-4 staavu augstu un vel paaris kara vietinjaam quite funny shit bija liidzi arii mazliet % un bija jautri. forsha diena. ap 11iem paarrados maajaas un laikam beidzot gaaziishos guleet. riit atpuuta un izlaidums.. izlaidums sestdien Link to comment Share on other sites More sharing options...
niger Posted June 9, 2005 Report Share Posted June 9, 2005 akey es eju gulēt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinky Posted June 10, 2005 Report Share Posted June 10, 2005 (edited) tikko atvilkso no izlaiduma pirts. gaaju maajaas no juglas uz aageni ar kaajaam. forsha pirts, luuk jums 1 laba bilde ar chomu, kas paaraak aatri atrubiijaas Edited June 10, 2005 by Pinky Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted June 10, 2005 Report Share Posted June 10, 2005 atnacu no friziera beidzot no ritiem spoguli neregosies matains briesmonis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts