niger Posted June 4, 2005 Report Share Posted June 4, 2005 XeXe, tūlīt jābrauca uz forum cinem'ām skatīties filmu... fak aizmirsu kā sauc Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted June 4, 2005 Report Share Posted June 4, 2005 mb tas ir Tulks? bet multiks Madagascar ir visiem janoskatas Smieklu leekmes garantetas Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted June 4, 2005 Report Share Posted June 4, 2005 es jau neteicu, ka taa dziesma ir slikta ( neveertiiga ), es vnk drusku izbriiniijos, ka kaac vinju veel klausaas es arii klausos un ha - varbuut maaaazlietinj retaak meegjini iegriezties foorumaa un maaazliet mazaak izteikt taas savas domas katraa topikaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfisa Posted June 4, 2005 Report Share Posted June 4, 2005 tikko biju uz veikalu "Saulīte", nopirku jaunos "Estrella" čipšus ar sieru, kolu, zemeņu pieniņu "Lāse", "Zuze" jogurtu ar zemenēm, "Domino" cepumus un baltmaizi un tagad esmu gatavs visiem ielikt hedšotā... p.s. nevis visiem ielikt hedšotā, bet vnk kādu nošaut... oj padomaaju, ka tu nopirki chipsus ar kolas un zemenju garshu ordinary ta jau labi oo jee gignaa cpl mill.. jaaiet uzspeeleet Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted June 4, 2005 Report Share Posted June 4, 2005 viss apriebaas. w0w 2 dienas kachaaju paspeeleeju un neko nemaaceeju un visi maitas aizvilkaas guleet un nav kas paskaidro jaagaida riits.. viss. eju guleet. no cs this night.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
niger Posted June 4, 2005 Report Share Posted June 4, 2005 Tulks, nē... tas galaktikas ceļvedis vai kā viņ tur... bija riktīgi smieklīgs un labs, iesaku noskatīties Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyperBoy Posted June 4, 2005 Report Share Posted June 4, 2005 baa.. pie omas ledusskapii staav 7 alus pudeles, bet es tur neesmu Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted June 4, 2005 Report Share Posted June 4, 2005 w0w 2 dienas kachaaju w0w tiesham. 2 dienas kachat ir RISPAKT! un nevienu reizi nebeidzi? you're teh man! reveal your secrets!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted June 4, 2005 Report Share Posted June 4, 2005 eu, a TRIATEL ir veerts njemt? shiem taas 'sarunas bez maksas'. es te shtukoju, moshka parslegties uz to.. vienigi tad manas forshaas LMT 5. limenja atlaides veejaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outlawz Posted June 4, 2005 Report Share Posted June 4, 2005 eu, a TRIATEL ir veerts njemt? shiem taas 'sarunas bez maksas'. es te shtukoju, moshka parslegties uz to.. vienigi tad manas forshaas LMT 5. limenja atlaides veejaa ja visi taveejie keksi panjem TRIATEL , tad njem droshi, savaadaak ne. triatelam savstarpeejaa tiiklaa sarunas 0 bet uz aaru (LMT, Tele2) padaargaak. konkreeti tarifus neesmu skatiijies. Tele2 btw tagad piedaavaa vienoto tarifu (nereklameeju, bet vienkaarshi zinu, ka tas tarifs ir sameeraa izdeviigs). Link to comment Share on other sites More sharing options...
HHH Posted June 4, 2005 Report Share Posted June 4, 2005 nu bet protams ka NEreklamee Link to comment Share on other sites More sharing options...
secure Posted June 5, 2005 Report Share Posted June 5, 2005 omfg man naak miegs Eh, laikam ieshu paguljaat :>> Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted June 5, 2005 Report Share Posted June 5, 2005 labriiit jaieskrien radosa shita sadala jaietopico mans dzejolitis Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted June 5, 2005 Report Share Posted June 5, 2005 izlasiiju un nokomenteeju. Esmu agri pieceelies prieksh sveetdienas. Varbuut saakshu kaut ko veertiigu dariit. Varbuut nee Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted June 5, 2005 Report Share Posted June 5, 2005 baac nenormaalie celju straadnieki pat sveetdienaa jau no pasha riita te kko njemas un zaagjee sick fucks. briinums ka tik ilgi tomeer noguleeju.. P.S EDD - nokachaat, lejuplaadeet whatever Mr.Latvieti Link to comment Share on other sites More sharing options...
HHH Posted June 5, 2005 Report Share Posted June 5, 2005 bljin galva biku saap Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyperBoy Posted June 5, 2005 Report Share Posted June 5, 2005 driiz doshos pie omas patukshot ledusskapi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_erix Posted June 5, 2005 Report Share Posted June 5, 2005 Šodien ir tā diena, kad beidzot ir pienākusi diens, kad taisīšu picas Ēdīšu gardu muti, tā ka nekas pāri nepaliks Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flea Posted June 5, 2005 Report Share Posted June 5, 2005 Erik, es ari gribuuuuuu Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted June 5, 2005 Report Share Posted June 5, 2005 pusdienu w0w nospeeleejos. kruta speele vajag tik videokarti jaunu dabuut Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flea Posted June 5, 2005 Report Share Posted June 5, 2005 kas ir w0w? Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted June 5, 2005 Report Share Posted June 5, 2005 World of Warcraft Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted June 5, 2005 Report Share Posted June 5, 2005 hmm tiktiko atbraucu maajas no pirts, kur pavadiiju visi nakti eh, nemaz cs negribas speeleet Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted June 5, 2005 Report Share Posted June 5, 2005 Ordinary starp citu kuraa serverii speelee WoW ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted June 5, 2005 Report Share Posted June 5, 2005 tisos atpakal pie kaimina uz dzimeni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts