icecube Posted November 24, 2008 Report Share Posted November 24, 2008 (edited) Paskatoties uz Latviešu TF2 komūnu, kā arī TF2 komūnu kopumā skaidri redzams: Talantīgi, jauni spēlētāji ir daudz mazāk, nekā tie, kuri pamet spēli. Potenciālie "pro" spēlētāji diendienā spēlē pubā, līdz viņiem šī spēle apnīk un arī viņi to pamet. Līdz ar to tapa šī ideja, un ar laiku arī lapa - piedalies klaņu kašķos kopā ar labākajiem Latvijas spēlētājiem. Ideja ir sekojoša: Jebkurš, kurš vēlas izmēģināt spēciņus nopietnā spēlē, var pieteikties pie manis stīmā - Ghx8D. Nedaudz paspēlēsimies, ja tev būs kaut mazākais mazais potenciāls, dosim iespēju uzspēlēt 6v6 mačus kopā ar dažiem, no Latvijas labākajiem spēlētājiem. Pilnu sarakstu varat atrast šeit Ievēro! Tavai pirmajai klasei obligāti jābūt skautam/sollijam(soldžerim)/mediķim/demo. Ko mēs gribam no tevis: -legālu spēli, 1kārt, es nevēlos, lai Latvijas TF2 komūna kļūtu līdzīga CS, 2kārt, visi mači notiek stīmotos serveros. -ventrilo 3.1 vai jaunāks KLIKMI. -vismaz 40+ stundas ar klasi, ar kuru gribi spēlēt (sīkāk lasi zemāk) -pietiekamām latviešu valodas zināšanām -mikrafonam Par 6v6 standartu, dažus padomus un visu piederīgo stafu varat izlasīt šiten te Spēles sāksim spēlēt, kad pieteiksies spēlētāji. Edited November 24, 2008 by icecube Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted November 24, 2008 Report Share Posted November 24, 2008 Diezgan labi izdomāts lai attistītu Lv tf2 komūnu. gl. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FaCe Posted November 24, 2008 Report Share Posted November 24, 2008 Gribētos pieteikties, bet sen nēsmu TF spēlējis un pēkšņi lagi sakušies Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted November 24, 2008 Report Share Posted November 24, 2008 Nedomāju ka Tu vispār vari pieteikties. -pietiekamām latviešu valodas zināšanām Link to comment Share on other sites More sharing options...
FaCe Posted November 24, 2008 Report Share Posted November 24, 2008 es šādās nesvarīgās vietās nerakstu bez gramatikas kļūdām u.c Ja es rakstu kādu doc. tad nu nejau forumā Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted November 24, 2008 Report Share Posted November 24, 2008 hm. mby varētu uzspēlēt to 6vs6 intereses pēc ar animal kopā ir spēlēts, tad vēl pārējos varētu ietestēt. kautkad uzpīkstināšu Link to comment Share on other sites More sharing options...
FaCe Posted November 25, 2008 Report Share Posted November 25, 2008 Aizmirsu komatu pielikt Link to comment Share on other sites More sharing options...
bullet Posted November 26, 2008 Report Share Posted November 26, 2008 (edited) Count me in. Varbūt varētu kopā ar jimbugu un natiju un vēl kādu varam 6x6 savākties. Face ZB BEIDZ SPAMOT, kā jau vienmēr dauni. Edited November 26, 2008 by bullet Link to comment Share on other sites More sharing options...
FaCe Posted November 26, 2008 Report Share Posted November 26, 2008 Face ZB BEIDZ SPAMOT, kā jau vienmēr dauni. Daunis esi tu! BTW: Tās 40h obligāti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
icecube Posted November 26, 2008 Author Report Share Posted November 26, 2008 BTW: Tās 40h obligāti? Tās 40 stundas ir lai zinātu, ka tev ir kautkāda pieredze ar to klasi. Nav obligāti, bet ir vēlams. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bullet Posted November 26, 2008 Report Share Posted November 26, 2008 (edited) face nomirsti lūdzu. Vari piemest mani tai listei. P.S same as macho nevaru atrast tādu ghx... Edited November 26, 2008 by bullet Link to comment Share on other sites More sharing options...
icecube Posted November 26, 2008 Author Report Share Posted November 26, 2008 Vari piemest mani tai listei. piekāp stīmā labāk Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted November 26, 2008 Report Share Posted November 26, 2008 nepiemērotāku un gejiskāku vārdu par "solly" sen neesmu dzirdējis. bet tā jau ideja apsveicama, es ar labprāt piedalītos. Tā kā es stīmā nekādu maģisku Ghx8D neatradu (varēji te linku ielikt uz profilu, nebūtu lieki jāmeklē [un jāablomās]), tad pieteikšos tepatās. Visspēcīgāk es krušīju ar snaiperi, tad nāk demo, soldiers, medic un skauts. Tas, ka skauts ir pēdējais (ar viņu arī daudz stundu nav, jo nav tolka goldrushā un dustbowlā no skauta) nenozīmē, ka es ar viņu sūdīgi spēlēju. Es rullēju dirsu ar skautu, ar pārējiem vienkārši rullēju vairāk. p.s. vispār ar heviju es rullēju vēl vairāk par soldieri, to arī mēdz cw izmantot (ne jau es, protams, es esmu tf2 cw nūbs, neesmu vēl ne vienu spēlējis, es domāju vispārīgi) p.p.s. ak, tikko ievēroju nosacījumu "par pirmo klasi" - es atvainojos, man pirmā klase ir inženieris - lūk, es laikam nederu. Varbūt ja es lieku roku uz sirds un apsolu nepārkāpt nekādus krimināllikuma pantus un spēlēt legālu spēli, varbūt to var piedot. p.p.p.s. ja mani tiešām kaut kur pieraksta (un ar ko es spēlēju) - tad es ar soldieru nespēlēju. VISPĀR. Link to comment Share on other sites More sharing options...
S_P_O_X_X_X Posted November 26, 2008 Report Share Posted November 26, 2008 Bullet sprāgonīC Es tad ar gribu pieteikties! Esmu labs ar Solder un demomen, bet tomēr labāk soldier! Vislabākais esmu kā enžijs, bet cw laikam viņš neder! Nēsmu cw vēl spēlējis same as macho. Esmu legālas spēlēs īpašnieks, un ievēroju noteikumus P.S Esmu face, rakstu no šejienes, jo viens labs dirsa tārps mani izdrāza lidz 3.decembrim! P.S Steam: face_me Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted November 26, 2008 Report Share Posted November 26, 2008 Ja jūs tur ņemsiet spēlēt tādus kadrus, kā šis te čalis augstāk (stienis, šis posts ir nākamajā lapā, nu iedomājieties, ka šis atrodas iepriekšējās lapas apakšā), kuram pa abiem akkauntiem ir 170% warns un kurš īstenībā ir pelnījis permbanu uz foruma, tad es atsaucu savu kandidatūru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
S_P_O_X_X_X Posted November 26, 2008 Report Share Posted November 26, 2008 Ak dievs ja es tā traucēju tad neņemiet! Man vienalga! Atvainojos DIEVS Link to comment Share on other sites More sharing options...
icecube Posted November 26, 2008 Author Report Share Posted November 26, 2008 (edited) solly ir daudz vieglāk izrunājams dažādās situācijās, kad nevar gari runāt :> steamkomūna - http://steamcommunity.com/id/Pedolaacis/ Pirmā klase ir domāta, tā, ar ko tu vislabāk spēlē. Tas tā, starpcitu. Par testējamajiem čaļiem - nē, seja/spox nespēlēs. Edited November 26, 2008 by icecube Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fraemi Posted November 26, 2008 Report Share Posted November 26, 2008 (edited) Par diviem burtiem garāk un vienāds daudzums zilbju, MAKES SENSE TO ME. Piekrītu ka izklausās gejiski. Šaubos vai no projekta kkas vispār iznāks, no tfa latvijā pēc kāda laika paliks pāris pub serveri ar 50% ārzemnieku. Un DUSTBOWL/GOLDRUSH 24/7 !1 Edited November 26, 2008 by Fraemi Link to comment Share on other sites More sharing options...
`MaX` Posted November 27, 2008 Report Share Posted November 27, 2008 Piesakos. Sākumā spēlēju ar demo, bet mazliet piegriezās viņa krutums, rezultātā pārgāju uz heavy. Lai gan tagad jūtu, ka hevijs ir vēl niknaks par demo! Kā trešā klase varētu būt soldieris, tad nāk snaipers, lai gan ar viņu man visvairāk patīk spēlēt. Vopšem, ja ir vieta, atzīmejiet mani tur kaut kur... Link to comment Share on other sites More sharing options...
icecube Posted November 27, 2008 Author Report Share Posted November 27, 2008 (edited) pievieno stīmā Edited November 27, 2008 by icecube Link to comment Share on other sites More sharing options...
van Helden Posted November 27, 2008 Report Share Posted November 27, 2008 Jānopērk steam un 2kodolu procis, tad varēšu pamēģināt cik tad skillīgs medics un soulja boy esmu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now