Jump to content
GIGN Forum

Fraemi

Mirstīgais
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Fraemi

  1. Zinu ka skatoties uz datumu šis būs salīdzinoši nekro, bet es vēlos dalīties savā priekā par "Mount and Blade: Warband", tā iederētos pie "medieval" skatoties uz topika nosaukumu. Svītra liek man domāt par diviem variantiem tādēļ nekaunēšos: Teikšu godīgi - single players ir diezgan grindīgs, vidēji baudāms un ar rpg elementiem (non-magic). Ar modiem sp var būt krietni labāks, bet joprojām smagi nobāl MP (multiplayera) priekšā. Bet MP ir vienkārši fantastisks, tuvcīņas sistēma tur ir bez salīdzinājuma interesantākā kādu jebkad esmu lietojis, "skilla" piemērota, izklaidējoša un visādi lieliska, lai to aprakstītu vajag pašam spēlēt un iemācīties. Pārējie spēles elementi labi sader ar tuvcīņu un ir tikpat baudāmi. Balanss starp klasēm (būtībā infantry/crossbowman vai archer/cav.) un dažādām "frakcijām" (pastulbi izklausās latviski, būtībā tās ir dažādu viduslaiku kultūru līdzinieces) ir vienkārši abrīnojami labs. Es šo spēli spēlēju jau kopš augusta un šī ir viennozīmīgi starp labākajām spēlēm ko es jebkad esmu spēlējis. MP nav nekādu dumju rpg kačāšanās elementu, protams ir arī mp modi kas apelē pie tiem kam patīk tādas lietas. Bez skaidras saprašanas par spēli tā sākotnēji var šķist ne tik laba, bet reāli tā ir salīdzinoši vienkārša, atļauj spēlēt prasmei izpausties, ir labi balansēta starp ieročiem/u.c. Fak, kopsummā - izcils mp ko iesaku izmēģināt visiem. Dueļi šajā spēlē ir viena no visjautrākajām geyming pieredzēm kādu jebkad esmu pārdzīvojis. Nezinu kā īsti ir ar pirātiskajiem serveriem (pats sapratu ka šo spēli gribēšu pirkt un online leg. spēlēt diezgan ātri pirms domāju par čakaru ar pirātisko šmeku). Ja ir kāds sakarīgs cilvēks kas vēlētos uzspēlēt vai lai tam pamāca kā spēlēt es ar prieku varu izpalīdzēt onlainā. Pats esmu pietiekami spējīgs un esmu foršā klanī. Komūna ir diezgan aktīva, spēlētāju netrūkst un par vidējo skilla līmeni nevar sūdzēties (ja izvairās no pāris serveriem). Lai šo aprakstītu man tiešām trūkst vārdu. Iesaku painteresēties un paspēlēt kādā labā serverī ar normāliem pretiniekiem.
  2. Man gan šķiet ka tas residential ir tieši starp vienkāršākajiem. Šajā spēlē puslīdz klasiskā variantā līmeņi paliek grūtāki tuvojoties beigām imo. Karoč labprāt varu šovakar uzspēlēt ja vajag. Parazīti vispār ir salīdzinoši nekaitīgi tiklīdz kādam ir liesmumetējs (kādreiz tesla bija laba bet tagad tesla ir sūds).
  3. Trīs. Jēga nekāda.
  4. Labprāt spēlētu ar cilvēkiem no Latvijas tā dēļ ka serveru sistēma ir diezgan padebīla atm un tā varētu būt vairāk sadarbības starp saprātīgiem cilvēkiem. Māku puslīdz spēlēt. Parasti spēlēju uz insane (nesen izgāju pubā ar random cilvēkiem visiem gan bija 3rd prom. atskaitot vienu kas katru reizi nomira pēc 1m spēlē). Nav mīļāko klašu un labprāt sadarbojos. Stīmā var mani atrast caur searču (tāds pats niks kā forumā). Man šķiet ka būtu ļoti izdevīgi izveidot lv alien swarm grupu serveru sistēmas dēļ. Daudzas dienas būšu pie pc visu dienu un daudzas dienas nebūšu vispār. Ā un man ir 3rd prom ar 27lvlu. Iespējams ka šis posts būs stulbs jo jūtos jautri.
  5. Par diviem burtiem garāk un vienāds daudzums zilbju, MAKES SENSE TO ME. Piekrītu ka izklausās gejiski. Šaubos vai no projekta kkas vispār iznāks, no tfa latvijā pēc kāda laika paliks pāris pub serveri ar 50% ārzemnieku. Un DUSTBOWL/GOLDRUSH 24/7 !1
  6. Fraemi

    Update

    Ziņu nav, izņemot to ka update-s iznāks nākamgad. Viņi bija aizņemti strādājot pie l4d un tagad tas arī viņiem ir svarīgāks par tf.
  7. Gandrīz visās valves kartēs to vairs nevar. Izņēmums būtu goldrush stage 2 sākums, var pyro aizdedzināt viegli un arī sniperi šaut cauri (lai gan nezinu kā). Protams, cp_well ja tevi novāc tas ir pilnīgi godīgi.
  8. Want a smoke? Prāta drāziens Wh Inžinieriem vajag domāt nezinukolairaksta
  9. Man patīk kā 90% latvijas nepareizi lieto vārdu ''pro''.
×
×
  • Create New...