ELLESMVul Posted December 12, 2014 Report Share Posted December 12, 2014 (edited) uz Sibir var likt. 4 min palikušas paskatījos tā pacana tviteri, nu baigais eksperts viņš. Zaudētās likmes viņš izdzēs un ieliek tikai, ko uzvar Edited December 12, 2014 by ELLESMVul 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
emys Posted December 12, 2014 Report Share Posted December 12, 2014 https://twitter.com/PuckingHockey patin uz leju, jau no rīta kad cēlos bija aizdirsts twitteris ar to kā viņš atmaskas met. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pauly Posted December 12, 2014 Report Share Posted December 12, 2014 Tampa un Havku kombene izgāja, ar citām likmēm tā sūdīgāk =D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slāpeklis!* Posted December 12, 2014 Report Share Posted December 12, 2014 huļi @optibet nerāda live lada spēli? Link to comment Share on other sites More sharing options...
emys Posted December 12, 2014 Report Share Posted December 12, 2014 Uzliku uz Sibir, Avangardu, Maskavas Dinamo un Ufu. Dzīvos, redzēs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted December 12, 2014 Report Share Posted December 12, 2014 Es sekoju līdz šeit teksta veidā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sluT Posted December 12, 2014 Report Share Posted December 12, 2014 nu ko, dažas min tik palikušas, slāpekli tava ķēdi aizies pa pieskari ar pirmo spēli Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted December 12, 2014 Report Share Posted December 12, 2014 Yep, tā izskatās. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slāpeklis!* Posted December 12, 2014 Report Share Posted December 12, 2014 Jā zinu vajadzēja likt over5 deam. Nu neko kādu laiku atkal nelikšu skatos karma mani ir pametusi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pauly Posted December 12, 2014 Report Share Posted December 12, 2014 (edited) Ar šīm spēlēm, manuprāt, ir +/- skaidrs bet ko domājat par Sens pret Bruins un Canes pret Flyers, par šīm spēlēm infas nav, tīri koefa dēļ varētu uzlikt uz Canes un Sens. EDIT: Tomēr izskatās, ka gan Cani un Senatori strugglo pēdējās spēlēs.. Haha, tās 2 spēles ir rīt 8 vakarā pēc mūsu laika, fuk, viss ok. Edited December 12, 2014 by Pauly Link to comment Share on other sites More sharing options...
bacard Posted December 12, 2014 Report Share Posted December 12, 2014 PENS + DET + DUCKS + FF 14.115 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ELLESMVul Posted December 12, 2014 Report Share Posted December 12, 2014 Red Wings mājās pamatlaikā Floridu nav vinnējuši kopš 2007. gada un šosezon Florida apspēlēja Red Wings tieši izbraukumā Link to comment Share on other sites More sharing options...
zvirbulis Posted December 12, 2014 Report Share Posted December 12, 2014 Jāa. Rangers, ar jaunu treneri, izdomāja būt tā komanda, kura man sačakarēs visu. Bija kombinētā likme (8 spēles). Cuntz LIST: Rangers (kopš šīvakara) Napoli (jau kā 2 nedēļas) Gribētu uzlīkt kādu trīskaršo uz nakti, lai par naudu nedēļu nebūtu jāuztraucas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ELLESMVul Posted December 12, 2014 Report Share Posted December 12, 2014 Jāa. Rangers, ar jaunu treneri, izdomāja būt tā komanda, kura man sačakarēs visu. Bija kombinētā likme (8 spēles). Cuntz LIST: Rangers (kopš šīvakara) Napoli (jau kā 2 nedēļas) Gribētu uzlīkt kādu trīskaršo uz nakti, lai par naudu nedēļu nebūtu jāuztraucas. man Detroita un Pens ir shitlistā, piz*u viņus. Kad nelieku, tad visus grauj ar 3-4 vārtu starpibu, bet kā uzlieku padirš kaut kādiem Oileriem vai citiem pastarīšiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
zvirbulis Posted December 12, 2014 Report Share Posted December 12, 2014 (edited) man Detroita un Pens ir shitlistā, piz*u viņus. Kad nelieku, tad visus grauj ar 3-4 vārtu starpibu, bet kā uzlieku padirš kaut kādiem Oileriem vai citiem pastarīšiem Es tik ļoti tev piekrītu. Esmu piedzīvojis arī sajūtu, kad uzliec riska likmi - zaudē, bet, kad negribi likt risku (šaubies) -> likme iziet pārliecinoši. Parasti, kad šaubos par kād spēli, tad tieši tā ir- likmjdr*z*jspēle. Edited December 12, 2014 by zvirbulis Link to comment Share on other sites More sharing options...
bacard Posted December 13, 2014 Report Share Posted December 13, 2014 (edited) PENS iziet. Šobrīd DET 2:2. Te mums viens piesauca sūdus. Nu izskatās, ka arī pakāsīs. 2+2 sods un Pantēras kaut ko sarijušās. Nu kur var tik pretīgi neiet DET. Reāli viņu spēle. Pēdējā periodā jau 3 iespējas, kas praktiski ir 1:1 momenti, kur DET vienmēr liek. 2+2 PP FLA 2 metieni pa vārtiem, DET mazākumā tieši tas pats. Nu, kur vispār šaubas, kas DET mačs? Nu te var vainot tikai to, kas piesauca ANA pēc 10 minūtēm 1:0. Huiņa. Edited December 13, 2014 by bacard Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pauly Posted December 13, 2014 Report Share Posted December 13, 2014 pj sk1ll, kur tu biji agrāk =D Link to comment Share on other sites More sharing options...
bacard Posted December 13, 2014 Report Share Posted December 13, 2014 Ducks paņem, tātad DET diez gan pamatīgi saplēsuši balli. Pauly, visai veiksmīgi izgājis Tev! PENS arī bez Krosbija labi nodzinuši. Šonakt ceru uz 2 izbraukumiem. PENS - CBJ, kaut bez tā paša Krosbija, kā arī Ducks pret Jets. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ELLESMVul Posted December 13, 2014 Report Share Posted December 13, 2014 Pauly, es jau pirms 00:00 biju ierakstījis, ka red wings pasēs D: Man viņi jau kādu laiku ir shitlistā, tpc vairs neuzticos viņiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
zvirbulis Posted December 13, 2014 Report Share Posted December 13, 2014 Vetši.. Betway piedāvā labu darījumu, kad atmaksā ielikto naudu, ja likmē neiziet viena spēle. Kādas atsauksmes par Betway? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pauly Posted December 13, 2014 Report Share Posted December 13, 2014 (edited) Pauly, es jau pirms 00:00 biju ierakstījis, ka red wings pasēs Mhm, biju jau pa dienu uzlicis, jo uz nakts pusi koefi samazinās, jo amerikāņi pamostas un sāk likt uz favs. EDIT: Kā noņemt dienas likmju limitu? Laikam pats sākumā esmu uzlicis, ka dienā max 50 eur var likt. EDIT2: Live čatā visu noorganizēja =) Edited December 13, 2014 by Pauly 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zvirbulis Posted December 13, 2014 Report Share Posted December 13, 2014 Emmm. Jā. Vēl viena komandas pievienojas Cuntz Listam, patiesībā, vēl divas, jo šaubas, ka atspēlēsies no 0:2. Cuntz LIST: Rangers Napoli Visa Vācijas BL Chester (English Conference) Lierse (Belgium) Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted December 13, 2014 Report Share Posted December 13, 2014 A cikos pēc mūsu laika Buffalo spēlē? Braucu tusēt, mošk paspēšu atpakaļ laicīgi Link to comment Share on other sites More sharing options...
ELLESMVul Posted December 14, 2014 Report Share Posted December 14, 2014 A cikos pēc mūsu laika Buffalo spēlē? Braucu tusēt, mošk paspēšu atpakaļ laicīgi 2, tikko atnācu mājās. Nezinu vai iet gulēt vai skatīties, jo, kad iedzēris, tad pakaļā to skatīšanos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pauly Posted December 15, 2014 Report Share Posted December 15, 2014 Paņemšu nelielu pauzi 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now