Jump to content
GIGN Forum

Totalizatori

0.7lb
 Share

Recommended Posts

• 2 weeks later...

Slāpekli, nav tik traki, vajag tik kārtīgi izdomāt, uztaisīt analīzi un droši var likt līdz 4 spēlēm ;)

Nu jā līdz 4 spēlēm bet nejau tā kā es vakardien piem uzliku 4 eur uz piecpatdsmit kāršu kombeni, kura izgaja,lol, ;D

Edited by Slāpeklis!*

Kombinācijas vispār ir baigi riskants variants, līdz 5eur lieku kombenes ne vairāk..

Labāk vienkāršās ar normālu ciparu.

Varu iemest manas neveiksmīgās likmes ar pēdējās spēles lāstu.. :D

Slāpekli, nav tik traki, vajag tik kārtīgi izdomāt, uztaisīt analīzi un droši var likt līdz 4 spēlēm ;)

Es domāju, ka derētu salikt galvas kopā (nepārprotiet) un šodien palīdzēt man un dažiem izcelt un atgūt zaudēto. :(:D

Nu jā līdz 4 spēlēm bet nejau tā kā es vakardien piem uzliku 4 eur uz piecpatdsmit kāršu kombeni, kura izgaja,lol, ;D

4eur uzliku iztašīju 30eur. Man koef vnk bija nekādi.

ka brauc pa ausīm :D

pic or didnt happened!

Tākā uz ātro hvn grib redzēt pic iemetu viņu twiterii, @gacha_gacux

;D

ohh, kājās aukstas uzmetu Admiral Vladivostok - Neftehimik Niznekamsk Vairāk/Mazāk

Uz rez (mazāk 8) Rez bija 5:3

Nesaprotu kāpēc atskaitīja atpakaļ manus 15eur? Vai tad man nevajadzēja zaudēt? :D

Edited by Slāpeklis!*

NHL arī virs 100 koef. ir izgājis, bet nu es tik prieka pēc spēlējos, ne ar mērķi kaut ko nopelnīt, tāpēc vienā likmē vairāk par 50 skanošajiem eiriem nelieku.

Parasti pirmdienās 5 eur iemetu un nedēļas beigās ņemu ārā, ja ir ko ņemt. Šonedēļ tikai uz NHL esmu jau līdz aizsities līdz 55, bet manas riskantās likmes jūsu cipariem gan jau neinteresēs! :D

Nesaprotu uzmetis biju uz Porto over 2/2.5 rez bija 1:1 Kādēļ man izmaksas koef bija tikai 0.50? ;D Labi ka anaheim ducks papildināja rezultātu.

Par DR neesmu drošs domāju rezultāts būs 5:2 Metallurg labā, :hmmm:

Edited by Slāpeklis!*

opāā, slāpekli, Tu gan esi negatīvs :yak:

pret stiprākiem DR bieži vien sanāk normāla spēle, nedomāju, ka būs zāģis :) bet nu ar DR kā ar bitēm, nekad neko nevar zināt :pizdiblee:

sluT es esmu reālists, protams ka es gribu lai DR paņem priekšā to metallurgu, lai viņi jūt kā ir zaudēt mūsējiem.

Vairāk jau vadījos pēc tā ka metallurg ir 3 vietā austrumos, un iepriekšējās trīs spēles kad mūsējie ir spēlējuši ar viņiem bija zāģis. 2:3, 2:7 un 2:6

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...