ELLESMVul Posted November 29, 2014 Report Share Posted November 29, 2014 Mana veiksmes toto sērija laikam beidzās. Tā gāja pēdējās dienās un tgd raptors pasēja mavs pa -4 un vienā spēlē tiem, kam vajadzēja uzvarēt pamatlaikā uzvarēja tik papildlaikā Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slāpeklis!* Posted December 10, 2014 Report Share Posted December 10, 2014 Kā veicas ar toto? Pagaidām esmu plusos, domāju uz ko likt, kādi ir jūsu varianti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zvirbulis Posted December 10, 2014 Report Share Posted December 10, 2014 Kā veicas ar toto? Pagaidām esmu plusos, domāju uz ko likt, kādi ir jūsu varianti? Ļoti slikti. Jā pēdējos mēnešos bija kaut kas nedaudz virs nulles plusos, tad šomēnes tikai mīnusi. Kādas 8 kombenes ar pēdējās spēles lāstu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slāpeklis!* Posted December 10, 2014 Report Share Posted December 10, 2014 Kombinācijas vispār ir baigi riskants variants, līdz 5eur lieku kombenes ne vairāk.. Labāk vienkāršās ar normālu ciparu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sluT Posted December 10, 2014 Report Share Posted December 10, 2014 Slāpekli, nav tik traki, vajag tik kārtīgi izdomāt, uztaisīt analīzi un droši var likt līdz 4 spēlēm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slāpeklis!* Posted December 10, 2014 Report Share Posted December 10, 2014 (edited) Slāpekli, nav tik traki, vajag tik kārtīgi izdomāt, uztaisīt analīzi un droši var likt līdz 4 spēlēm Nu jā līdz 4 spēlēm bet nejau tā kā es vakardien piem uzliku 4 eur uz piecpatdsmit kāršu kombeni, kura izgaja,lol, ;D Edited December 10, 2014 by Slāpeklis!* Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted December 10, 2014 Report Share Posted December 10, 2014 (edited) Not bad. EDIT: Cik uzliki, cik iztašīji? Edited December 10, 2014 by *jancis38* Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slāpeklis!* Posted December 10, 2014 Report Share Posted December 10, 2014 Not bad. EDIT: Cik uzliki, cik iztašīji? 4eur uzliku iztašīju 30eur. Man koef vnk bija nekādi. Jo nu kāda iespēja ka tik liela kobene izietu, tāpēc arī nelieku vairāk pa 5eur Link to comment Share on other sites More sharing options...
zvirbulis Posted December 10, 2014 Report Share Posted December 10, 2014 Kombinācijas vispār ir baigi riskants variants, līdz 5eur lieku kombenes ne vairāk.. Labāk vienkāršās ar normālu ciparu. Varu iemest manas neveiksmīgās likmes ar pēdējās spēles lāstu.. Slāpekli, nav tik traki, vajag tik kārtīgi izdomāt, uztaisīt analīzi un droši var likt līdz 4 spēlēm Es domāju, ka derētu salikt galvas kopā (nepārprotiet) un šodien palīdzēt man un dažiem izcelt un atgūt zaudēto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BOT^a Posted December 10, 2014 Report Share Posted December 10, 2014 Nu jā līdz 4 spēlēm bet nejau tā kā es vakardien piem uzliku 4 eur uz piecpatdsmit kāršu kombeni, kura izgaja,lol, ;D 4eur uzliku iztašīju 30eur. Man koef vnk bija nekādi. ka brauc pa ausīm pic or didnt happened! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sluT Posted December 10, 2014 Report Share Posted December 10, 2014 pamēģini šādu likti, koef 5 http://www.bildites.lv/viewer.php?file=osqpwb7p2q0zoswpoxu3.jpg] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slāpeklis!* Posted December 10, 2014 Report Share Posted December 10, 2014 (edited) Tākā uz ātro hvn grib redzēt pic iemetu viņu twiterii, @gacha_gacux ;D ohh, kājās aukstas uzmetu Admiral Vladivostok - Neftehimik Niznekamsk Vairāk/Mazāk Uz rez (mazāk 8) Rez bija 5:3 Nesaprotu kāpēc atskaitīja atpakaļ manus 15eur? Vai tad man nevajadzēja zaudēt? Edited December 10, 2014 by Slāpeklis!* Link to comment Share on other sites More sharing options...
sluT Posted December 10, 2014 Report Share Posted December 10, 2014 ja sakrīt ar tavu likmi, tad nav ne zaudēts, ne uzvarēts Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slāpeklis!* Posted December 10, 2014 Report Share Posted December 10, 2014 ja sakrīt ar tavu likmi, tad nav ne zaudēts, ne uzvarēts Skaidrs, jauki es jau sabēdājos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pauly Posted December 10, 2014 Report Share Posted December 10, 2014 (edited) +105 pa nakti, ieskaitot 20 zaudējumu EDIT: Mana pirmsspēles analīze Edited December 10, 2014 by Pauly 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zvirbulis Posted December 10, 2014 Report Share Posted December 10, 2014 +105 pa nakti, ieskaitot 20 zaudējumu EDIT: Mana pirmsspēles analīze Ko tu tur tik cītīgi analizē? Atvainojos par double post. Kas jums sakāms par šīvakara ČL? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exx Posted December 10, 2014 Report Share Posted December 10, 2014 Kas jums sakāms par šīvakara ČL? Saliku uz mazajiem koef. 6 spēļu ķēdē. Neaiztiku romu, maribor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pauly Posted December 10, 2014 Report Share Posted December 10, 2014 pamēģini šādu likti, koef 5 Salavat 6:1 padirsa? + ko daram ar šodienas nakts betiem? Nošaubījos un neuzliku uz CSKA, jo khl neiet tik labi kā nhl + ir kādam doma likt pret Dinamo vai tomēr ticat, ka mūsējie paņems? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zvirbulis Posted December 10, 2014 Report Share Posted December 10, 2014 Salavat 6:1 padirsa? + ko daram ar šodienas nakts betiem? Nošaubījos un neuzliku uz CSKA, jo khl neiet tik labi kā nhl + ir kādam doma likt pret Dinamo vai tomēr ticat, ka mūsējie paņems? Ja tev tik labi iet ar NHL likmēm, tad padalies, lucu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bacard Posted December 10, 2014 Report Share Posted December 10, 2014 NHL arī virs 100 koef. ir izgājis, bet nu es tik prieka pēc spēlējos, ne ar mērķi kaut ko nopelnīt, tāpēc vienā likmē vairāk par 50 skanošajiem eiriem nelieku. Parasti pirmdienās 5 eur iemetu un nedēļas beigās ņemu ārā, ja ir ko ņemt. Šonedēļ tikai uz NHL esmu jau līdz aizsities līdz 55, bet manas riskantās likmes jūsu cipariem gan jau neinteresēs! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sluT Posted December 11, 2014 Report Share Posted December 11, 2014 njaa.. man likme aizgaja pilnīgi pīīīiii nu nez, man ir ticība, ka DR paķerš šo spēli, tikai cerams Jakubs ies vārtos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slāpeklis!* Posted December 11, 2014 Report Share Posted December 11, 2014 (edited) Nesaprotu uzmetis biju uz Porto over 2/2.5 rez bija 1:1 Kādēļ man izmaksas koef bija tikai 0.50? ;D Labi ka anaheim ducks papildināja rezultātu. Par DR neesmu drošs domāju rezultāts būs 5:2 Metallurg labā, Edited December 11, 2014 by Slāpeklis!* Link to comment Share on other sites More sharing options...
sluT Posted December 11, 2014 Report Share Posted December 11, 2014 opāā, slāpekli, Tu gan esi negatīvs pret stiprākiem DR bieži vien sanāk normāla spēle, nedomāju, ka būs zāģis bet nu ar DR kā ar bitēm, nekad neko nevar zināt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slāpeklis!* Posted December 11, 2014 Report Share Posted December 11, 2014 opāā, slāpekli, Tu gan esi negatīvs pret stiprākiem DR bieži vien sanāk normāla spēle, nedomāju, ka būs zāģis bet nu ar DR kā ar bitēm, nekad neko nevar zināt sluT es esmu reālists, protams ka es gribu lai DR paņem priekšā to metallurgu, lai viņi jūt kā ir zaudēt mūsējiem. Vairāk jau vadījos pēc tā ka metallurg ir 3 vietā austrumos, un iepriekšējās trīs spēles kad mūsējie ir spēlējuši ar viņiem bija zāģis. 2:3, 2:7 un 2:6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sluT Posted December 11, 2014 Report Share Posted December 11, 2014 Nē nu zirgam ir skaidrs, ka DR iespējas ir apmēram 5%, bet iespēja ir Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now