Slāpeklis!* Posted November 3, 2014 Report Share Posted November 3, 2014 Pēdējā laikā man twitterī sāk sekot +10 un vairāk betu konti, nesaprotu kā viņi zin ka es kautko betoju Daži taisa free bets, bet daudzi prasa naudu par likmēm, kas liekas galīgi akward, un tāpat tās likmes nekad nav 100% drošas + bez moneyback. Tāpēc betoju uz savu galvu, pagaidām nesekmīgi Link to comment Share on other sites More sharing options...
ELLESMVul Posted November 3, 2014 Report Share Posted November 3, 2014 Pēdējā laikā man twitterī sāk sekot +10 un vairāk betu konti, nesaprotu kā viņi zin ka es kautko betoju Daži taisa free bets, bet daudzi prasa naudu par likmēm, kas liekas galīgi akward, un tāpat tās likmes nekad nav 100% drošas + bez moneyback. Tāpēc betoju uz savu galvu, pagaidām nesekmīgi tas pats Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exx Posted November 3, 2014 Report Share Posted November 3, 2014 pagaidām nesekmīgi Kā jau mēs visi. 10x zaudējam 1x vinējam. Btw, šovakar droši koef. uz nba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slāpeklis!* Posted November 13, 2014 Report Share Posted November 13, 2014 Some predictions? Ar ATP finālu jau vairāk vai mazāk viss ir skaidrs kurš ko paņems. Varbūt ir vēl kautkas aizraujošs uz ko ir vērts uzlikt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ELLESMVul Posted November 13, 2014 Report Share Posted November 13, 2014 Some predictions? Ar ATP finālu jau vairāk vai mazāk viss ir skaidrs kurš ko paņems. Varbūt ir vēl kautkas aizraujošs uz ko ir vērts uzlikt? uz wild Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted November 13, 2014 Report Share Posted November 13, 2014 uz wild Drizaak noriskēt uz Sabres koef. 6.20 .... Vakar vieglu naudinju Vitolinja 4,5 koefs pret SKA atnesa lielo pikji..vel daudz KHL likmes izgaja Sametu kadus 15dazhadas kombenes uz shonakt NHL Ceru uz daudzām ničām Link to comment Share on other sites More sharing options...
ELLESMVul Posted November 14, 2014 Report Share Posted November 14, 2014 Drizaak noriskēt uz Sabres koef. 6.20 .... Vakar vieglu naudinju Vitolinja 4,5 koefs pret SKA atnesa lielo pikji..vel daudz KHL likmes izgaja Sametu kadus 15dazhadas kombenes uz shonakt NHL Ceru uz daudzām ničām nu es uz Maskavas dinamo arī liku prognožu spēlē un šonakt biju uzlicis uz Minestu. 6:3 vinnēja un Girgim 1+1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slāpeklis!* Posted November 14, 2014 Report Share Posted November 14, 2014 (edited) Jā wild paņēma sabres Man vēl divas likmītes jāpagaida kad izies tad jau kombinētā būs rokā. Edited November 14, 2014 by Slāpeklis!* Link to comment Share on other sites More sharing options...
sluT Posted November 14, 2014 Report Share Posted November 14, 2014 Drizaak noriskēt uz Sabres koef. 6.20 .... Vakar vieglu naudinju Vitolinja 4,5 koefs pret SKA atnesa lielo pikji..vel daudz KHL likmes izgaja Sametu kadus 15dazhadas kombenes uz shonakt NHL Ceru uz daudzām ničām Bija tik viena niča pakāsi visu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted November 14, 2014 Report Share Posted November 14, 2014 šas iečekošu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slāpeklis!* Posted November 25, 2014 Report Share Posted November 25, 2014 No optibet atnāca sms: Izmanto iespeju!Liec likmi www.optibet.lv uz precizu rezultatu spelei Man City-Bayern lidz 21:45!Ja zaudesi atgriezisim naudu atpakal(lidz 20 EUR).Info-67298114 Viņi taču nepiekāsīs ja zaudēšu? Diezgan vilinoši. Kādi jūsu predictioni? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exx Posted November 25, 2014 Report Share Posted November 25, 2014 No optibet atnāca sms: Izmanto iespeju!Liec likmi www.optibet.lv uz precizu rezultatu spelei Man City-Bayern lidz 21:45!Ja zaudesi atgriezisim naudu atpakal(lidz 20 EUR).Info-67298114 Viņi taču nepiekāsīs ja zaudēšu? Diezgan vilinoši. Kādi jūsu predictioni? Esi izredzētais, liec tik virsū. Man personīgi nekas tamlīdzīgs nav atnācis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ELLESMVul Posted November 25, 2014 Report Share Posted November 25, 2014 No optibet atnāca sms: Izmanto iespeju!Liec likmi www.optibet.lv uz precizu rezultatu spelei Man City-Bayern lidz 21:45!Ja zaudesi atgriezisim naudu atpakal(lidz 20 EUR).Info-67298114 Viņi taču nepiekāsīs ja zaudēšu? Diezgan vilinoši. Kādi jūsu predictioni? man arī atnāca un 19 eiras varētu uzlikt uz 2:1 bayern uzvaru, bet kaut kā bail, ka nepiešmauc, jo neesmu nekad tā licis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slāpeklis!* Posted November 25, 2014 Report Share Posted November 25, 2014 Es pat nezinu, domāju ka uzmetīšu 10eur, jo ja atdod tad grēks nelikt. Liktu jau tps 19eur bet bail ka nepiekāš. Es ari domaju ka bayern 2:1 paņems šo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slāpeklis!* Posted November 25, 2014 Report Share Posted November 25, 2014 (edited) Un manchester obligāti bija jāiesit pēdējās min :/ Ceru ka naudu dabūšu atpakaļ. Haha vēlviens Edited November 25, 2014 by Slāpeklis!* Link to comment Share on other sites More sharing options...
ELLESMVul Posted November 25, 2014 Report Share Posted November 25, 2014 pizdu, biju uzlicis 2:1. Pēdējās 6 minūtēs ņem un ielaiž 2 golus :@ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slāpeklis!* Posted November 25, 2014 Report Share Posted November 25, 2014 Jāgaida cash atpakaļ. Par ko es ļoti šaubos noteikti pašiem būs jāuzbāžas un jāraksta optibet čatā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ELLESMVul Posted November 25, 2014 Report Share Posted November 25, 2014 Jāgaida cash atpakaļ. Par ko es ļoti šaubos noteikti pašiem būs jāuzbāžas un jāraksta optibet čatā. tajā live chat?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slāpeklis!* Posted November 25, 2014 Report Share Posted November 25, 2014 Live čats offline es vienkārši atstāju ziņu optibet supportam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ELLESMVul Posted November 25, 2014 Report Share Posted November 25, 2014 (edited) Live čats offline es vienkārši atstāju ziņu optibet supportam. aizsūtīju arī epastu, tad redzēs edit : well, that escalated quickly. Atbildēja, ka 48h laikā sūtīs Edited November 25, 2014 by ELLESMVul Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slāpeklis!* Posted November 26, 2014 Report Share Posted November 26, 2014 (edited) 48h diezgan daudz, par cik jau nagi niez uzmest vēl kādu betu. anyway smagi nepaveicās manchester city vinnēja munich 3:2 bet es biju uzmetis 3:2 uz munich uzvaru vajadzēja noswitchot komandas ;D Edited November 26, 2014 by Slāpeklis!* Link to comment Share on other sites More sharing options...
BOT^a Posted November 26, 2014 Report Share Posted November 26, 2014 tikko kaa izstraadaaju funkcionalitaati par atgrieshanu, naaksies pagaidiit liidz uztaisiis shodien reliizi, tad visi dabuus atpakalj Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted November 26, 2014 Report Share Posted November 26, 2014 Ir kādam kāda stabiļnā likme ko ieteikt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ELLESMVul Posted November 26, 2014 Report Share Posted November 26, 2014 Ir kādam kāda stabiļnā likme ko ieteikt? Sariarka uzvara (Vhl). Pats jau uzliku Link to comment Share on other sites More sharing options...
bacard Posted November 29, 2014 Report Share Posted November 29, 2014 (edited) Bēdīgs. Nu nakts tik un tā pozitīva, jo Čikāga un Ņujorka paņēma, bet gribētos jau, lai arī šādi cipari izgriežas, ja tik maz pietrūkst. Edited November 29, 2014 by bacard Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now