abcdefuck Posted July 11, 2014 Report Share Posted July 11, 2014 weekends nebūs izdevies? būs , būs nīderlande uzvarēs, bet ne friči apsveicu, tu neuzminēji nevienu no finālistiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
ELLESMVul Posted July 11, 2014 Report Share Posted July 11, 2014 būs , būs apsveicu, tu neuzminēji nevienu no finālistiem paibatj, es vismaz nepapisu 30 eiras Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted July 11, 2014 Report Share Posted July 11, 2014 jerrico iznākums? uz ko uzliki? uz federeru ar shaubaam, bet kad saaku just ka buus mati aatri uzmetu laivaa uz djokovicu citaa totjikaa, vismaz miinusaa neieraavu. ko varu pateikt, nelasiet nekaadus ekspertu viedokljus, previevus uttt... vnk sekojiet liiiidzi visam un buus es speeleeju tikai uz tenisu, Link to comment Share on other sites More sharing options...
emys Posted July 13, 2014 Report Share Posted July 13, 2014 šī vakara iznākums futenē? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted July 14, 2014 Report Share Posted July 14, 2014 šī vakara iznākums futenē? 1:0 Vācija papildlaikā Lūdzu Link to comment Share on other sites More sharing options...
emys Posted July 14, 2014 Report Share Posted July 14, 2014 spēli tak skatījos gudij. tas bija domāts ko darīt ar "stavku" Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaR'z Posted July 23, 2014 Report Share Posted July 23, 2014 Šitie visi totalizatori ir tpt kā spēļu zāles, iemet bet nezini vai dabūsi atpakaļ vispār. Link to comment Share on other sites More sharing options...
emys Posted July 23, 2014 Report Share Posted July 23, 2014 tā nu gan nav. totalizatorā ir lielāka iespēja uzvarēt, jo tu pats esi laimes kalējs. tev neviens nespiež likt uz favorītu vai, ka nefavorīts iedzīs 5 golus 2 minūšu laikā. zini ko likt un filtrē? easy money. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted August 19, 2014 Report Share Posted August 19, 2014 (edited) Ko realy??Betsafe latvijaa vairs nav pieejams?Un nebuus? Kur tad man no savas naudas tikt valjaa? nu LOL arii Triobetam ir kaput!Ko nu? Edited August 19, 2014 by GooD`MeN Link to comment Share on other sites More sharing options...
BOT^a Posted August 19, 2014 Report Share Posted August 19, 2014 nav taa kaa gluzhi kaput, bet ir citi domeeni kuri straadaa, or lieto vps kaadaa citaa valstii p.s. vai vnk parvaacies uz optibetu Link to comment Share on other sites More sharing options...
enjoi Posted August 19, 2014 Report Share Posted August 19, 2014 (edited) bwin arī vaļā. edit. ciet. vot maukas. Edited August 19, 2014 by enjoi Link to comment Share on other sites More sharing options...
sluT Posted August 20, 2014 Report Share Posted August 20, 2014 Ko realy??Betsafe latvijaa vairs nav pieejams?Un nebuus? Kur tad man no savas naudas tikt valjaa? nu LOL arii Triobetam ir kaput!Ko nu? Nav viss tik traki.. triobet strādā, nokārtojis visu.. tikai mainījās mazliet adrese, vari iet iekšā: www.triobet2.com Par betsafe gan ir kā ir vienigā iespēja, kā vari tik pie savas naudas, atrodi netu, kas nav LV.. piemēram man darbā ir zviedru nets un viss strādā, nav nekādu problēmu.. un varēsi izņemt naudu Link to comment Share on other sites More sharing options...
BOT^a Posted August 20, 2014 Report Share Posted August 20, 2014 neko nav nokaartojis, ja licenzhu birojs gribees atkaartoti nobanos arii jauno domeenu, jo reaali vinji licenzi nav ieguvushi Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted August 20, 2014 Report Share Posted August 20, 2014 Betsafe rulleja, bija labakais variants...Daudzus pasakumus sponsoreeja, ehh ar kuru galu diez tie blokjetaaji domaa....Optibet uz pirmo mirkli izskataas OK,...Vakar iemetu 20 euro uzkapaju uz 180euro , 100euro 3h laikaa bija kontaa jau PAtiikami atri straadaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
sluT Posted August 20, 2014 Report Share Posted August 20, 2014 neko nav nokaartojis, ja licenzhu birojs gribees atkaartoti nobanos arii jauno domeenu, jo reaali vinji licenzi nav ieguvushi hmm.. tāpēc jau likās aizdomīgi, ka sākumā bija triobet1.com, bet tagad jau triobet2.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slāpeklis!* Posted August 20, 2014 Report Share Posted August 20, 2014 Guudij Tu ik pa reizei varētu padalīties ar saviem betiem Tu manās acīs esi toto guru es arī vēlos uz kautko uzmest, bet tad ir jāseko līdzi visam, diemžēl tam vajag laiku kura man nav Link to comment Share on other sites More sharing options...
sluT Posted August 21, 2014 Report Share Posted August 21, 2014 guru Man piemēram patīk likt uz tenisu, vismaz tur pietiekoši daudz zinu Lūk pēdējas divas likmes, neesmu pēdējas dienas tagad licis vairs.. http://www.bildites.lv/viewer.php?file=geh8m6gieelvaesi4.jpg] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slāpeklis!* Posted August 21, 2014 Report Share Posted August 21, 2014 sluT tad Tu padalies ar savām likmēm es arī pārsvarā lieku uz tenisu, ja laba kombinētā iziet tad normāli var izcelt Link to comment Share on other sites More sharing options...
sluT Posted August 21, 2014 Report Share Posted August 21, 2014 sluT tad Tu padalies ar savām likmēm es arī pārsvarā lieku uz tenisu, ja laba kombinētā iziet tad normāli var izcelt Es jau tikko iemetu divus piemērus - padalījos Kad triobet būs salicis likmes saistībā ar tenisu šodien - iemetīšu ieteikumu, varēsi pamējģināt noriskēt 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BOT^a Posted August 21, 2014 Report Share Posted August 21, 2014 šeku reku, varat sekot līdz par bloķētajām adresēm! http://www.iaui.gov.lv/images/Blokesana/Block_domain.pdf Link to comment Share on other sites More sharing options...
sluT Posted August 21, 2014 Report Share Posted August 21, 2014 sluT tad Tu padalies ar savām likmēm es arī pārsvarā lieku uz tenisu, ja laba kombinētā iziet tad normāli var izcelt a paga, kur tu vispār metīsi, viss praktiski jau slēgts.. ?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slāpeklis!* Posted August 21, 2014 Report Share Posted August 21, 2014 Optibet Link to comment Share on other sites More sharing options...
ForesT Posted August 21, 2014 Report Share Posted August 21, 2014 Vaitad nevar chrome uzlikt to paplašinājumu, Hola Better Internet, nomainit valsti un liec betus? Neesmu meģinājis,bet kad biju vācijā, liku kad vajadzēja tv3 hoki skatīties,viss gāja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sluT Posted August 21, 2014 Report Share Posted August 21, 2014 Ja ir nauda un nav žēl, noriskē šādu 3 tenisa spēles + pludmales volejbols http://www.bildites.lv/viewer.php?file=x94ol87aj6c2evbu9t7.jpg] Link to comment Share on other sites More sharing options...
BOT^a Posted August 21, 2014 Report Share Posted August 21, 2014 blok sir provaideru liimenii, liidz ar to bez VPN vai VPS neiztikt! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now