Jump to content
GIGN Forum

Totalizatori

0.7lb
 Share

Recommended Posts

jerrico iznākums? uz ko uzliki? :)

uz federeru ar shaubaam, bet kad saaku just ka buus mati aatri uzmetu laivaa uz djokovicu citaa totjikaa, vismaz miinusaa neieraavu.

ko varu pateikt, nelasiet nekaadus ekspertu viedokljus, previevus uttt... vnk sekojiet liiiidzi visam un buus

es speeleeju tikai uz tenisu,

• 2 weeks later...

tā nu gan nav. totalizatorā ir lielāka iespēja uzvarēt, jo tu pats esi laimes kalējs. tev neviens nespiež likt uz favorītu vai, ka nefavorīts iedzīs 5 golus 2 minūšu laikā.

zini ko likt un filtrē? easy money.

• 4 weeks later...

Ko realy??Betsafe latvijaa vairs nav pieejams?Un nebuus? Kur tad man no savas naudas tikt valjaa?

nu LOL arii Triobetam ir kaput!Ko nu?

Nav viss tik traki.. triobet strādā, nokārtojis visu.. tikai mainījās mazliet adrese, vari iet iekšā: www.triobet2.com ;)

Par betsafe gan ir kā ir :D vienigā iespēja, kā vari tik pie savas naudas, atrodi netu, kas nav LV.. piemēram man darbā ir zviedru nets un viss strādā, nav nekādu problēmu.. un varēsi izņemt naudu ;)

Betsafe rulleja, bija labakais variants...Daudzus pasakumus sponsoreeja, ehh ar kuru galu diez tie blokjetaaji domaa....Optibet uz pirmo mirkli izskataas OK,...Vakar iemetu 20 euro uzkapaju uz 180euro , 100euro 3h laikaa bija kontaa jau :) PAtiikami atri straadaa ;)

neko nav nokaartojis, ja licenzhu birojs gribees atkaartoti nobanos arii jauno domeenu, jo reaali vinji licenzi nav ieguvushi :)

hmm.. tāpēc jau likās aizdomīgi, ka sākumā bija triobet1.com, bet tagad jau triobet2.com :)

sluT tad Tu padalies ar savām likmēm :):D

es arī pārsvarā lieku uz tenisu, ja laba kombinētā iziet tad normāli var izcelt :)

Es jau tikko iemetu divus piemērus - padalījos :shades:

Kad triobet būs salicis likmes saistībā ar tenisu šodien - iemetīšu ieteikumu, varēsi pamējģināt noriskēt ;)

• Like 1

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...