FBI.Informant Posted March 3, 2009 Report Share Posted March 3, 2009 Pats uzliku uz LADU šodien , jo vakardienas spēle bija diezgan pārliecinoša. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0.7lb Posted March 3, 2009 Author Report Share Posted March 3, 2009 (edited) Pagaidam viss notiek pēc plāna: Metalurgs paņēma, bars arī ar 3:1 priekšā Pagaidam par brīnumu aiziet arī spartak un ladas spēles, neticās ka viss varētu tik labi beigties Ja aizies kaut viena no tām spēlēm būs ideāli Edited March 3, 2009 by 0.7lb Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted March 3, 2009 Report Share Posted March 3, 2009 Lada taisa kaut kadas hujnjas un klapee CSKA Vnm esmu ticejis,ka Vorobjova spelju maniere gan kadreiz sniegs rezultatu,bet negribeju visu laiku tam ticeet bet tagad ko es redzu,ka dzeki ar 2tro sastavu kapaa uz nebeedu Link to comment Share on other sites More sharing options...
0.7lb Posted March 3, 2009 Author Report Share Posted March 3, 2009 Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!! 27sec pirms speles beigam Spartaks zaude vartus 1:1 Ladai ar pagaidam 1:1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted March 3, 2009 Report Share Posted March 3, 2009 Spartaks pec 2vam izbraukuma speleem,serijā normali SKA sasistis ar 2:0 un majas domajams 1nu speli panjems SKA brauc majas CSKA arii beidzot uzlauzis LADAS aizsardzibu 2:0! viss ir pec planiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
FBI.Informant Posted March 3, 2009 Report Share Posted March 3, 2009 Kādas vispar prognozes rītdienai? LADA izskatījās cerīga , pašlaik ir diezko bezcerīgi viņiem izvilkt uzvaru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
emeka. Posted March 3, 2009 Report Share Posted March 3, 2009 Rit kaut kā gribētos uz RD neizšķirtu uzlikt! Link to comment Share on other sites More sharing options...
0.7lb Posted March 3, 2009 Author Report Share Posted March 3, 2009 (edited) Diemžēl domāju ka droši var likt uz mūsējo zaudējumu. Vēl var uz Atlantu uzmest. Par pārējām spēl atkal jāskatās rīt cik tad kārdinoši būs koificenti. Bišk piebesijies betway par lēnu vinestu pārskaitīšanu, gribas pēc iespējas maksimāli atrāk uzmest kādu likmi. Edit: Tik sexīgi koificenti šodien, tā vien prāsās ko uzmest Edited March 4, 2009 by 0.7lb Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted March 4, 2009 Report Share Posted March 4, 2009 SHodien iesaku uzmest uz RD dubultiespeju! Izies droshi! Te ozh pec OVERTIME vai RD uzvaras! Atlanta njems tapat! Ufa-Avangards bus atkal saldais ediens shodien! Uz Omsku triic roka uzmest Link to comment Share on other sites More sharing options...
emeka. Posted March 4, 2009 Report Share Posted March 4, 2009 PSC! Ka man gribētos nolamāt RD :blelohs: no 3:1 pakāš :@ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miedzinjsh Posted March 4, 2009 Report Share Posted March 4, 2009 šodienas likmes bija +2+3+4 lokomativei Link to comment Share on other sites More sharing options...
0.7lb Posted March 4, 2009 Author Report Share Posted March 4, 2009 (edited) Savus mazos laimestiņus nerādīšu edit: tulit screen studija " class="ipsImage"> Edited March 4, 2009 by 0.7lb Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted March 4, 2009 Report Share Posted March 4, 2009 (edited) Da pizdu to totalizatoru un visus tos suuda krieva tiesneshus ar visu suda MASKAVAS DINAMO priekshgalaa! Pajaat! RD shosezon man tik daudz naudinjas atnesa,ka shis pedejais zagjis mani nesagrauziiis! bus jaasaak orienteeties citaas liigaas 0,7lb es taa arii nesapratu cik tu isti tur vinneji! 7Ls? Edited March 4, 2009 by GooD`MeN Link to comment Share on other sites More sharing options...
0.7lb Posted March 4, 2009 Author Report Share Posted March 4, 2009 (edited) Tas ir tikai kopējais koificents Laimestus neradīšu, bet nekas īpaši spīdoš nebija Edited March 4, 2009 by 0.7lb Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted March 4, 2009 Report Share Posted March 4, 2009 Nepiss man smadzeni! Es gribu summu redzeet!Likmes bija lieliskas un koefi normali! Man izgaja Avangard Nicha,Loko uzvara un Atlantas uzvara, bet bleeee nu kur RD var mani iegaazt koefs 76 likme 2Ls laimests butu bijis 152Ls! Nu pizduj! Kapec man neiet taa! bet kaa jau raxtiju es nedusmoshos uz RD Ka nekaa vinji manas krajumus visas sezonas garumaa papildinaja patstavigi Sjo par totolizatoriem negribu kadu laiku neko dzirdet! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThoM. YorK. Posted March 4, 2009 Report Share Posted March 4, 2009 Es gribu summu redzeet!Likmes bija lieliskas un koefi normali! Man izgaja Avangard Nicha,Loko uzvara un Atlantas uzvara, bet bleeee nu kur RD var mani iegaazt koefs 76 likme 2Ls laimests butu bijis 152Ls! Nu pizduj! Kapec man neiet taa! bet kaa jau raxtiju es nedusmoshos uz RD Ka nekaa vinji manas krajumus visas sezonas garumaa papildinaja patstavigi Sjo par totolizatoriem negribu kadu laiku neko dzirdet! Vnk jaapiekriit GooD`MeN'am par to, ka R. Dinamo sasnieda gandriiz savu kangalu (reaali skatoties) pALDIES PAR sezonu, cerams arii naakam gad arii priecees muss... :* Link to comment Share on other sites More sharing options...
FBI.Informant Posted March 5, 2009 Report Share Posted March 5, 2009 Uzmetu uz RD zaudējumu , vakar biju arī spēlē , cīnijās labi , un sezona nospēlēta godam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted March 5, 2009 Report Share Posted March 5, 2009 Shodien uz LADU un AVANGARD vajadzeja uzmest Vopshem vakar ariii VACIJAS KAUSAA Notika sensacijas Link to comment Share on other sites More sharing options...
emeka. Posted March 5, 2009 Report Share Posted March 5, 2009 Vopshem vakar ariii VACIJAS KAUSAA Notika sensacijas pec kara visi gudri! Es tagad nevaru sagaidīt 5. aprili tad sāksies French Open(teniss) un tur būs All In un Cash In. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0.7lb Posted March 5, 2009 Author Report Share Posted March 5, 2009 Es biju gudrs gan pirms gan pēc kara. Žēl ka tikai bars likme neaizgāja Bet plusos esmu Besī tikai ka atkal čakarējas un likme vēl nav ieskaitīta kā vinēta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
emeka. Posted March 7, 2009 Report Share Posted March 7, 2009 Šodien ja kāds vēlas var kādu lielāku naudas summu uzmest uz basi, Ventspils ņems Valmieru,ASK ņems VEF un Liepajas Lauvas ņems Zemgali kopā sanāk 1.73 ja kādus 70LS uzmet ir labi Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted March 7, 2009 Report Share Posted March 7, 2009 gribeju raxtiit ka likmes ir okej,bet ka Valmiera var uzvaret ventinjus! bet ventinji un ASK zaudeeja Link to comment Share on other sites More sharing options...
0.7lb Posted March 8, 2009 Author Report Share Posted March 8, 2009 Uz LBL labāk lielas summas nebāzt, tur viss kas ir iespējams. Man ir aizdomas ka ik pa laikam tiek sarunāta arī kada spēli, sensācijas šogad netrūkst + klubu līmenis ir ievērojami izlīdzinājis, drošu spēļu ir ļoti maz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FBI.Informant Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 Pirms kāda laika bija skandāls ar to pašu VEFiņu , tas ir viens no iemesliem kādēļ uz letiņiem vispār nelieku , izņemot RG un LV izlasi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roy Posted March 9, 2009 Report Share Posted March 9, 2009 (edited) Kādas prognozes uz rītdienas spēlēm? @ khl Edited March 9, 2009 by Roy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now