Jump to content
GIGN Forum

Totalizatori

0.7lb
 Share

Recommended Posts

Pagaidam viss notiek pēc plāna:

Metalurgs paņēma, bars arī ar 3:1 priekšā :)

Pagaidam par brīnumu aiziet arī spartak un ladas spēles, neticās ka viss varētu tik labi beigties :) Ja aizies kaut viena no tām spēlēm būs ideāli :)

Edited by 0.7lb

Diemžēl domāju ka droši var likt uz mūsējo zaudējumu. Vēl var uz Atlantu uzmest.

Par pārējām spēl atkal jāskatās rīt cik tad kārdinoši būs koificenti.

Bišk piebesijies betway par lēnu vinestu pārskaitīšanu, gribas pēc iespējas maksimāli atrāk uzmest kādu likmi.

Edit: Tik sexīgi koificenti šodien, tā vien prāsās ko uzmest

Edited by 0.7lb

Da pizdu to totalizatoru un visus tos suuda krieva tiesneshus ar visu suda MASKAVAS DINAMO priekshgalaa! Pajaat! RD shosezon man tik daudz naudinjas atnesa,ka shis pedejais zagjis mani nesagrauziiis! bus jaasaak orienteeties citaas liigaas :DD

0,7lb es taa arii nesapratu cik tu isti tur vinneji! 7Ls?

Edited by GooD`MeN

:)

Nepiss man smadzeni! :slap: Es gribu summu redzeet!Likmes bija lieliskas un koefi normali! Man izgaja Avangard Nicha,Loko uzvara un Atlantas uzvara, bet bleeee nu kur RD var mani iegaazt koefs 76 likme 2Ls laimests butu bijis 152Ls!

Nu pizduj! Kapec man neiet taa! :thumbsdown:

bet kaa jau raxtiju es nedusmoshos uz RD :) Ka nekaa vinji manas krajumus visas sezonas garumaa papildinaja patstavigi :) Sjo par totolizatoriem negribu kadu laiku neko dzirdet!

:slap: Es gribu summu redzeet!Likmes bija lieliskas un koefi normali! Man izgaja Avangard Nicha,Loko uzvara un Atlantas uzvara, bet bleeee nu kur RD var mani iegaazt koefs 76 likme 2Ls laimests butu bijis 152Ls!

Nu pizduj! Kapec man neiet taa! :thumbsdown:

bet kaa jau raxtiju es nedusmoshos uz RD :) Ka nekaa vinji manas krajumus visas sezonas garumaa papildinaja patstavigi :) Sjo par totolizatoriem negribu kadu laiku neko dzirdet!

Vnk jaapiekriit GooD`MeN'am par to, ka R. Dinamo sasnieda gandriiz savu kangalu (reaali skatoties) pALDIES PAR sezonu, cerams arii naakam gad arii priecees muss... :*

Uz LBL labāk lielas summas nebāzt, tur viss kas ir iespējams. Man ir aizdomas ka ik pa laikam tiek sarunāta arī kada spēli, sensācijas šogad netrūkst + klubu līmenis ir ievērojami izlīdzinājis, drošu spēļu ir ļoti maz.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...