ExtraOrdinary Posted April 28, 2005 Report Share Posted April 28, 2005 ehm.. amerikaanju piiraagus var paskatiities un eurotripus arii.. un veel iesaku fakerus meet the fockers vai kkaa taa - smiekliiga filminja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reno Posted April 28, 2005 Report Share Posted April 28, 2005 reno "the house of flying daggers" ir visstuulbaakaa filma kaadu es esu redzeejis (tas ir mans viedoklis.. var jau buut ka tas ka dzheks ar dunci muguraa kaadas 30 reizes kriit uz muguras un pielec atpakal kaajaas bez nekaadaam emocijaam) visnozheelojamaakaas 2h ko es pavadiiju shogad tu pats vinju esi noskatiijies vispaar?? juu es pats esmu redzeejis... es gan shiis 2 h izbaudiiju.. p.s. gaumes atshkjiras... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kerchs Posted April 28, 2005 Report Share Posted April 28, 2005 (edited) panem novelc Boat trip(var normali parekt), Le Bunker(francu 80.g.filma tada sizofreniska), un noteikti La Piazante(vai kautka ta) nokaca Edited April 28, 2005 by kerchs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pulkvedis Posted April 28, 2005 Report Share Posted April 28, 2005 lol nee , panem nokachaa true life ( forum tiim vidjiks ) tad tu redzeesi kas ir iista filma... True life ir tikai ziedinji, forumam ir daaaaaudz krutaakas filmas, vienaa (neatceros iisti nosaukumu, bet ja kaadam vajag varu dabuut) dzeki pashi taisiija reilus un boxus, totaals vaaks.. Filmas? Trainspotting un requiem for a dream - pamaaciiba Link to comment Share on other sites More sharing options...
Set. Posted April 28, 2005 Report Share Posted April 28, 2005 iesaku http://ihack.lv [lv] vai http://source.lv/ [rus] vai abus Tur ir viss un jauns , tikai nesakat ka zinaajaat... xxx, game, video, clip u.t.t Link to comment Share on other sites More sharing options...
Symbiote Posted April 28, 2005 Report Share Posted April 28, 2005 Kung-Fu Hustle aight, Sin City(frodo tur pounz). Orgazmo, Baseketball! Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted April 29, 2005 Report Share Posted April 29, 2005 nu blja, symba, nav biku disrespekt tik uuberstiligu muuviju kaa Sin City uz kompja skatities? Damn, es gaidu kad bus kjinii uz liela ekrana. Tapat ka staarwaaru 3. epizodi (pirmizraazhu apmekleejumu seerija jaaturpina ) mosh veel kaads naaks? aa un veel uz kingdom of heaven pirmizraadi jaapadodas a bet no minetajiem, requiem for a dream toch ir labs. kas nav redzejis - ieluuriet. hm, teeks, shawshank redemption, perfekta klasika, aka nezudosha vertiba... tapat ka casablanca. biku jaunakas - memento, man on fire (vispar visas denzela filmas), dieva pilseeta / city of god / cidade de deus, american beauty (vispar visas kevina speisija filmas ), hotel rwanda, hero (viena no vizuali visperfektakajam), closer... nu ir dahuja un vairaak labu filmu. toch varetu turpinat un turpinat... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pallma Posted April 29, 2005 Report Share Posted April 29, 2005 Operaacija "i" , i drugije prikljuchenjije Shurika Briljanta roka ne ! Buchas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now