Hofo Posted November 12, 2008 Report Share Posted November 12, 2008 (edited) Kur palikušas foruma stingrās rokas? Agrāk kāds te būtu kaut ko nepatēmu iepostojis un uzreiz būtu vārna/ban, bet tagad šitādi, šitadi un šitādi topiki uzrodas ar vien vairāk + posti viņos ir bezjēdzīgi. Vajag apakaļ stingro roku un visus pokemonus nahrinizēt no šejienes. aizmirsu uzlikt linku uz topikiem Edited November 12, 2008 by Hofo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted November 12, 2008 Report Share Posted November 12, 2008 šitādi, šitadi un šitādi topiki uzrodas ar vien vairāk + posti viņos ir bezjēdzīgi. Vajag apakaļ stingro roku un visus pokemonus nahrinizēt no šejienes. aizmirsu uzlikt linku uz topikiem ev, zane ir forša čiksa es cenšos ar viņu k-ko sabīdīt, un vēlams pēctam k-ko iebīdīt bet par pārējiem.. gan smagi.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinky Posted November 12, 2008 Report Share Posted November 12, 2008 nu, spama sadalja ir domaata suudiem, taapeec nedomaaju, ka sho sadalju vajadzeetu baigi modereet. par paareejaam gan cits staasts. tur vajag "stingro" roku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted November 12, 2008 Report Share Posted November 12, 2008 Roza cilveku vajag iecelt par moderatoru FTW!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hofo Posted November 12, 2008 Author Report Share Posted November 12, 2008 Spama sadaļu arī vajag parugulēt citādi tie sūdi pārvilksies arī uz citu sadaļu (kas jau palēnām notiek). Nezāle ir jāiznīci vēl pirms tā ir izplatijusies, kaut kā tā bija tas teiciens (diezvai tieši tā, bet kaut kas līdzīgs un domu cerams var saprast). Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThoM. YorK. Posted November 12, 2008 Report Share Posted November 12, 2008 šitādi, šitadi un šitādi topiki uzrodas ar vien vairāk + posti viņos ir bezjēdzīgi. Vajag apakaļ stingro roku un visus pokemonus nahrinizēt no šejienes. aizmirsu uzlikt linku uz topikiem + un + un veelviens + Tev.... Taadi "pokemoni" kaa pats izsakies ir pelniijushi kaut vao warn... Vnk sanaak taa ka "kkaadam" siikajam nav iespeeju citaadaak izcelties savaadaak shajaa dziivee.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted November 13, 2008 Report Share Posted November 13, 2008 man jau zajebala, es varētu kaut ko darīt tikai ar īpašu idiotismu, nav laika un vēlēšanās citus apkarot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinky Posted November 13, 2008 Report Share Posted November 13, 2008 vo, vo. es tikai par. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hofo Posted November 13, 2008 Author Report Share Posted November 13, 2008 Protams spama sadaļa ir spama sadaļa, bet te jau vietām aiziet bezpriģels. Iedosi viņiem mazo pirkstiņu/spama sadaļu noraus visu roku/forumu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeGaPiiLe Posted November 13, 2008 Report Share Posted November 13, 2008 Dod moderu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted November 13, 2008 Report Share Posted November 13, 2008 Roza cilveeku, gan vajadzeetu par moderu, bet tas taa. Par taam rokaam.. hmm, vispaar, nee, lai ir taadi idioti, par kuriem var pasmieties, savaadak veel forums paliks paaraak nopietns Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted November 13, 2008 Report Share Posted November 13, 2008 Rozaa cilvekam patik ANIME un citus jokus vinsh varetu neizprast No offence Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted November 13, 2008 Report Share Posted November 13, 2008 Es saku, ka jāaiztaisa šitas topiks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted November 13, 2008 Report Share Posted November 13, 2008 šitas topiks. Pilniigi piekriitu vincisteram, jo tas topiks ir bezjeedziigs... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted November 13, 2008 Report Share Posted November 13, 2008 šitas topiks. Pilnigi aplami! Skatoties no psiholoģiskā viedokļa.izkratot savu sirdi citiem paliek pavisam labāk! Vienīgi derētu kādu moderu,kurš šajā topicā,soda tos,kas iedrukā kaut kadu bullšitu! Es tagad diršu!Es tiko pamodos! Un tjipa tavo! bet ja cilveks pastāsta,ko vinsh ir piedzivojis,vai kaa vinsh ir piedzeries,tad ejiet disiit!Ir tak cilveki kam gribaas izkratiit sirdi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
quelyd Posted November 13, 2008 Report Share Posted November 13, 2008 Man piemēram patīk palasīt kādi ir citiem dienas notikumi un pastāstīt par savām dienas gaitām. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThoM. YorK. Posted November 13, 2008 Report Share Posted November 13, 2008 Sava veida taisniiba GooD MeN'am ir... dazhreiz tak patiikami/vajadziigi padaliities ar kaadu kaut kamaa - priekaa/beedaas... Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted November 13, 2008 Report Share Posted November 13, 2008 Rokas nost no Nakts rīita spama! 100% piekrītu labajam vīram. Nahrenizēt tos: "Diršu", "Ēdu siermaizes". Link to comment Share on other sites More sharing options...
spyker-cs Posted November 13, 2008 Report Share Posted November 13, 2008 Tas ir spams, un tam arī būtu itkā jabūt spamam ( ar saprāta robežām). Tomēr ja tas teikums sastāv no 1 vārda ( nevarētu apgalvot pa teikumu) tad vārnu varētu arī dot! Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted November 13, 2008 Report Share Posted November 13, 2008 Es redzu tikai to ka Tu tur iedrukājis esi par buhāšanu ko esi darijis dienu iepriekš. Bļē, Stalone, Tu vienkārši esi dzērājs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted November 13, 2008 Report Share Posted November 13, 2008 (edited) Ir priduraki, kas neizprot vārda "Spams" nozīmi tajā topikā, tāpēc arī savus debīlos, nekam nevajadzīgos, viena teikuma poustus pamato ar to, ka tā tak sauc sadaļu, bļe. Nahrenizēt tādus uz nedēļu, lai apdomā dzīvi. Reiz jau prasīju tiesības uz Spama sadaļu, jo biju saņēmies savest kārtībā to topiku, bet foruma vadībai es nešķitu atbilstošs kandidāts. Skatos, ka cits manā vietā tā arī netika atrasts.. P.S. Nē, šī nebija atkārtota modera tiesību prasīšana. P.P.S. Nakts-Riita Spams rullē, ja vien ir sakarīgi rakstītāji. Un jā, GooD`MeN'a regulāri defaultie "dzēru - ir pohas" pousti jau sen apnikuši. Nevar tak dzīve sastāvēt tikai no alkohola. Āmen! EDIT: SkaM^, tagad arī mums ir savs twitter'is - http://sekoman.lv/ Edited November 13, 2008 by cash^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted November 13, 2008 Report Share Posted November 13, 2008 (edited) spkyer-cs. tu taču pats tur visadus sūdus raksti. piem: Esmu slims, un ir apnicis rīt tās zāles! Tur jau lielakā daļa postu ir kā twitter. mmm, cash, jaau pieregojos Edited November 14, 2008 by SkaM^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted November 13, 2008 Report Share Posted November 13, 2008 Atrodiet kādu, kurš grib moderēt to briesmīgo topiku, es to pat vaļā neveru. Tam sviestam, ko jūs tur dzenat, ir domāts irc - uztaisiet kanālu #naktsriitaspams un raujat vaļā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
naziic Posted November 13, 2008 Report Share Posted November 13, 2008 Tieši tā, baill ieskatīties tajā topikā, labi, pats ar esmu tur kādus 3 postus iemetis, un atzīšu, neesmu skatījies vai kāds ir kaut ko reply'ojis, depresīvie 'man ir poha','ar 3 čaļiem kožam' u.c posti nevedina uz lasīšanu, tam var veidot savus blogus. Būtu labi, ja tiešām kāds no jums izveidot vēl kādu sakarīgu blogu, kuru palasīt? right GooD veci? EDIT: piekrītu, forums laika gaitā ir kļuvis nebaudāms - viss aizdirsts un, lai kaut ko labu atrastu ir jāmeklē vesela diena, tā iemesla dēl nemaz vairs nevēlos šeit iegriezties - domāju, ka tagad būs nedaudz stingrāk tā spam sadaļa jāpakontrolē - ceru, ka arī citi moderi piekrīt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted November 14, 2008 Report Share Posted November 14, 2008 Nu kur tad taa var? Shis manuprat nau tas forums, kur sirdi kratiit! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now