Jump to content
GIGN Forum

It`s For Me!


GooD`MeN
 Share

Recommended Posts

Labas vakaras maji frienden!ir pienacis manam laikam raxtīt pieteikumu nr2.!1majā man atteica,jo nebij reg.nick!šajā gadījumā nekas nav mainījies!ja iedos,tad pieregošu!Zats not my problem tonight!Esmu ready to star the party! Tie kas mani zin,tie zin!Kas nezin tie paši vien vainīgi!2kastes alus iet uz beigām un esmu nobriedis kļūt pa papu! :sparta: Atbalsta mani ezīc,plikais un vēl dažs labs mans labais friends! Es centos nevienam dupsē nelīst!domāju ka deadlucis ,zloyugs vai sjuuu mani atbalstīs!Bet zorgs arī my friends atbilstīs! prasibas slay/xnick/votemap! Tas ir svarīgakais manām vajdzībām! votēt uz labām mapēm un uz kickiem! slayot pr0 bomžus un nickus mainīt lai izkickotu tos free fragerus,kas ir baigi sliktie pussiji!Tie tak mums nepat'īk!Esmu te nospēlējis idafigā! ja acceri iedos,tad nicku pieregošu @ mačka! Vopšem ķiegeļis baigi smagais @ galva! tā kā spēlēju diezgan bieži viss būs baigi forši!

Man intesē atbalstu grupa un tie kuriem nepatīku!I`m ready for surprise! :thumbsup:

Link to comment
Share on other sites

Man būs kaput, ja šim iedos tiesības. :D Bet nu vispār domāju, ka skaidrā prātā mācēs ar šīm tiesībām apieties un neskaidrā prātā puisim pietiks prāta neko no tā visa nelietot, un ja nepietiks, mēs viņam palīdzēsim, lai pietiktu. :) Enīvei, protams, par. :)

Link to comment
Share on other sites

Pieteikums reali nepatīk, besī cilvēki, kas raksta gan lv, gan eng (kur nu vēl nepareizi rakstīt), bet ja neskatās uz to serverī viens jautrs cilvēks vairāk ar tiesībām nenāks par ļaunu, bet tiešām būs japavēro, kaut gan tiesībās diezgan reti ņem nost <_< , kā piem. tas bija chucky gadījumā, kurš tiešām nemācēja lietot tiesības, bet viņam tās apgrieza tikai tad, kad norāva banu, tāpēc no manis tikai tāds maz rec! :thumbsup:

EDIT: Zb tā gribās cs zipāt :blelohs: debīlais update!

Edited by Miedzinjsh
Link to comment
Share on other sites

Parenj ti horoshij, no ljubish vipitj vodo4ku ili pivko. A kogda podbuhivaesh na4inaesh oratj i neodekvatno sebja vezti. :thumbsdown: A samoe plohoe to, 4to ja uze zame4al 4to pod vozdejstviem alkogolja ti vklju4aesh 4ITI,(ne znaju kak na s4et cdhack, wh, no takie 4iti kogda v tebja streljaesh u tebja energija ne terjaetsa i ti bigaesh s nozom!) :thumbsdown::thumbsdown:

no REC

Link to comment
Share on other sites

:thumbsdown: A samoe plohoe to, 4to ja uze zame4al 4to pod vozdejstviem alkogolja ti vklju4aesh 4ITI,(ne znaju kak na s4et cdhack, wh, no takie 4iti kogda v tebja streljaesh u tebja energija ne terjaetsa i ti bigaesh s nozom!) :thumbsdown::thumbsdown:

no REC

Eto minja prosta ubivajet lmfao

Access negrasos lietot neadekvati!Es vnk speleju pa naktim,un tā kā to ir daudzi pamanījuši,es domāju ka spētu dot labumu serverim! :DD

Link to comment
Share on other sites

Man nepatika tavs pieteikums, tomeer tu neesi nekaads iznjeemums un vajadzeetu uzrakstiit normaali pieteikumu!

Reaali es domaaju, ka tev nau nepiecieshamas pravas gignaa, jo parasti kad tu speelee vienmer ir kaads admins. :thumbsup:

Link to comment
Share on other sites

lai ka ari tur buutu, es tomer vinju atbalstu.. jo ari es kad bombiiju, tad bombiiju pa naktim.. bet ap 2 vai 3 nakti es metu mieru, bet vinsh paliek.. kaut vai shi iemesla pec ka vinjsh ir viens no izturigakajiem nakti... un pat es kursh teicas buut dizhais pa naktim speletajs ilgak par 2 neizvelku, tad vinsh var..

REC

ar norunu ka tu protams nevarisi suudus :)

Link to comment
Share on other sites

Atvainojos kad sheit iepostoju, bet CSDM esmu admins taapec varu izteikties ja nemaldos!

Ar GooD MeN ir taa kaa jus sakat un taa arii bus turpmaak, vinsh nemainiisies, ja saaksies suudziibas, tad saaksies liels spams un jeega no taa nebus nekaada, tikai lieka otmazku lasiishana "Es biju alko reibuma utt utt" un tad saaksies! Piedod GooD MeN, bet es zinu kaa tas ir un Tu to esi pieraadijis + nekaa personiiga vnk izteicos pateisiibu un + nedaudz esmu aizdomaajies par tevi!

P.S. Skaties, kad nepaliec galiigi beshaa bez nekaa! :/

P.S.S. Un Tu reaali nevari apsoliit kko taadu, ko Tu pats zini, kad reaali taa nebus, kad Tu vairs nedzersi ja dabuusi ACC @ GIGN, tas ir stulbi shitaa pateikt! ;)

Edited by kek`s
Link to comment
Share on other sites

Neko neizteikshos! par alko bija domats,ka nespeleshu CS TIKAI zem % :) Vopshem ja bus sudi,nonjems,ja nebuus sudi paliks! :) Kamer sudu nebuus tikmer vinjas paliks,bus sudi nonjems! Very simple! Vopshem es tikai gribu palidzet :) Runajot par nospeletam stundam,man nav tik daudz kaa jonathan bet vinju ir daudz ja iepriekshejkos statos bija pār pa 300 un tagad 100 piemet klat,un ieprieksh arii vel tika taisiti statu restarti,taa kaa varbut... :) bet ja neiedos nekas tragjisks jau nenotiks :) Es tikai uzzinu vairak shobrid par adminu domam par sevi :) Vesela virkne adminu nemaz vel nav izteikushies :*(

Link to comment
Share on other sites

1. Kaart. Good Men personiigi es uzskatu, ka tev pravas nav vajadziigas jo tu taapat kad pa vakariem speelee (preciizaak aaksties, aardies :D ) parasti esi iereibis (piedod ja kljuudos(taa izskataas))...

2. Kaart. Tomeer no otras puses tu esi pa naktiim un nebuutu slikti, lai kaads sargaatu severi no badboyiem n'shit!

UN 3. Kaart. nu atkal ljoti nepatika tava attieksme: "Buus huinjas nonjems nebuus atstaas" - izklausaas taa itkaa tev pajaat vai tev taas pravas buus vai nebuus! Ja iedos tad arii pox ja nonjems! Tas taa - pieziime...

p.s. keks tavaa avataraa ir briesmiiga rozha, ja neesi pamaniijis! :D

Edited by LAVRx
Link to comment
Share on other sites

Da ja iedos man,tad nebus janjem nost,jo sudus vnk netaisishu!Ar to nonjemshanu biju domajis ,ka lai vnk iedod man tad uz parbaudes laiku,kuraa,ja es savaru sudus,tad acc tiek nonjemts! Ja es nebutu droshs par sevi,ka nevarishu sudus ar acc,tad nemaz neprasiitu!

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...