Mazinjais Posted October 21, 2008 Report Share Posted October 21, 2008 Kādas ir jūsu domas par apple iphone 3g? Ir doma pirkt, bet daudzi saka ka sūds izturības tests: Overview: http://www.youtube.com/watch?v=dj8n72hEC5g Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted October 21, 2008 Report Share Posted October 21, 2008 Tie video ir 100x redzēti. Es lietoju, man patīk. Tie, kuriem nepatīk, lai iet dirst. Gaumes lieta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adik Posted October 21, 2008 Report Share Posted October 21, 2008 (edited) ir ipods touch.. forsh.. domaaju ka vari njemt ! paskaties citus topikus gingaa caur search.. par iphonu jau sen viss izrunaats.. Edited October 21, 2008 by Adik Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted October 21, 2008 Report Share Posted October 21, 2008 (edited) Man pašam ar bija doma ņemt. Nav sanācis turēt rokās, lai zinātu vai ir vērts ņemt vai nē. Jo tiešām lielākā daļa sakot ka viņš tāds pasūdīgs esot, tik nav ne mazākās nojausmas kā tas izpaužas. Liekas ka truba normāla, ar visādām fīčām n stafffzz. EDIT: Viņš strādā TELE2 tīklā? Edited October 21, 2008 by *jancis38* Link to comment Share on other sites More sharing options...
grundulis Posted October 21, 2008 Report Share Posted October 21, 2008 (edited) Ja tev ir platas kabatas, tad droši pērc. Edited October 21, 2008 by grundulis Link to comment Share on other sites More sharing options...
It_was Posted October 21, 2008 Report Share Posted October 21, 2008 Fīču viņam nav nekādu(neiesaku) http://www.simcard.lv/modeli/6/apple/iphone_3g/126/ Iesaku pagaidīt un ņemt: http://www.simcard.lv/modeli/1/nokia/5800_xpressmusic/287/ "Fīču" 10x vairāk. šis nokia būs līdz 200 ls. bet par iphone 2x vairāk jāmaksā. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted October 21, 2008 Report Share Posted October 21, 2008 Nor3k ja nav nosleepums kur tu pirki un pa cik? Itkaa ir doma pirkt, bet tas kas tanii lmt akcijaa itkaa visi saka, ka galiigi dirsaa! Baigi tizlaa maksaashans sisteema sanaakot, kaads nezin kas tur iisti ir? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeGaPiiLe Posted October 21, 2008 Report Share Posted October 21, 2008 nu davai norek. Cik ta ilgi tur bačene? Cik pats telefons turees? ipod touch - SUUDS! Aukstaa laikaa nestrada touch screen. Tieshaam gaidiet jauno xpress, 2x labaaks piedaavaajums - leetaaks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_nigga* Posted October 21, 2008 Report Share Posted October 21, 2008 (edited) Man sķiet ka sakumā ir jasamaksā 106ls un pēc tam 2 gadus vēl katru mēnesi jāmaksā 30ls Kopā sanāk pāri 800latiem laikam... Edited October 21, 2008 by lil_nigga* Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adik Posted October 21, 2008 Report Share Posted October 21, 2008 ipod touch - SUUDS! Aukstaa laikaa nestrada touch screen. Tieshaam gaidiet jauno xpress, 2x labaaks piedaavaajums - leetaaks. neesmu pamaniijis ka nestradaa jo gandriiz regulaari vinju klausos... tgd domaaju ka pasham vajadzees panjemt to xpress mmm njamma.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
doGY Posted October 21, 2008 Report Share Posted October 21, 2008 (edited) http://www.simcard.lv/modeli/6/apple/iphone_3g/126/ Iesaku pagaidīt un ņemt: http://www.simcard.lv/modeli/1/nokia/5800_xpressmusic/287/ "Fīču" 10x vairāk. šis nokia būs līdz 200 ls. bet par iphone 2x vairāk jāmaksā. FAILED http://www.kakao.lv/index.php?zoomzina=3579 mazākfunkciju un vienkāršāks, Vienkāršāk es pateikšu kā tur ir domāts NAV TIK KRUTS KĀ IPHONE1!!!!!111!!!111 Mēģina turēt līdzi aiphonam BET NESANĀK Edited October 21, 2008 by doGY Link to comment Share on other sites More sharing options...
naziic Posted October 21, 2008 Report Share Posted October 21, 2008 dogY a, kam tur turēt līdzi? Ķip man ir ābola zīme uz dirsas, nu pirksti gaisā, un nu esmu stilīgs? tas tā offtopīkā. btw. neiesaku ņemt, skolā lielākajai daļai, kuriem papucīts ir biezais, tas sūds tika iegādāts 1 dienā. Nepatīk man telefonu lādēt 2x dienā un vēl atseviškas figņas. Vienīgais, kas tur ir tāds, kas mani piesaista spēlītes, kuras stundu laikā var spēlēt, bet nu tā jau nav telefona standarta fīča. Link to comment Share on other sites More sharing options...
doGY Posted October 21, 2008 Report Share Posted October 21, 2008 tu nekad nebūsi stilīgs! btw man tas telefons ieinteresēja tas nokia 5800 un paskatījos video youtube. tur viņš stāsta, cik tas labs, BET IEVĒRTĒJIET CIK REIZES VIŅŠ SPIEŽ TO TOUCH SKRIINU :D lai palaistu kādu funkciju :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted October 21, 2008 Report Share Posted October 21, 2008 Man mutere nopirka iphone 3g, saka, ka esot forš, vienīgi ar lādēšanu tā pašvaki... Man jau atgādināja ipod touch, tikai ar sms uz zvaniem (doh ;D ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted October 21, 2008 Report Share Posted October 21, 2008 Nu ja reāli spaida visu laiku, spēlē spēles, tad jā, jālādē katru dienu. Es savu laiku atspaidīju, tagad man bačene turās 3 dienas. Klausoties mūziku 6h, ik pa laikam pārslēdzot dziesmas, zaudēju aptuveni < 20% bačeni. Kas liek man spriest, ka lielākais bačenes konsumātors ir displejs, kas ēd pamatīgu daudzumu. Ja pienācīgi lieto, neuzregulē maksimālo apgaismojumu (kas spīd acīs nenormāli), netur ieslēgtus wifi un gps nevajadzīgi, tad viss ir čiki. Un ko kura laika ik dienas lādēšana sagādā problēmas? Pārsvarā visi, atnākot mājās, nomet telefonu uz galda, lai pūst. iPhone lietotājs pēc darba dienas, atnākot mājās, ieliek iPhone statīvā, kur viņš arī tiek uzlādēts. Uz doto brīdi, neviens no konkurentiem nav pārspējis iPhone OS ātrdarbībā. Tie kuri čīkst par programmām, palieciet reāli, iPhone tirgū ir jauna manta, dodiet laiku tās cienītājiem izveidot nepieciešamo programmatūru. Nokiai visādi sūdi jau ir gadiem, tie ir novecojuši, tiesa - praktiski, bet tai ērai vienreiz ir jābeidzās. Ir jāpaskatās tālāk par degungalu un jāatdzīst, ka Apple šajā cīņā ir uzvarējis. Tiem, kuri saka, ka tādi tagad ir katram otrajam, telefons ir gaumes lieta. Kāda hera pēc neviens no jums nekad nav iepīkstējies par video kartēm, vai ramiem? "Bļē, GF ir pus pasaulei, es tādu nepirkšu! Radeons arī ir pus pasaulei, arī tādu negribu!" Sēdiet ar aizvēsturiskajām 2mb kartēm savu idiotisko principu pēc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted October 21, 2008 Report Share Posted October 21, 2008 ko pīpē? dalies. Strādā arī aukstā laikā, jau gadu esmu toucha owneris, lietoju nostopā, kad neesmu mājās, displejs šancē uz godu arī-20 (pagājšziem aukstāka laika nebija) vienīgi akselerātors aukstā laikā negribīgi šancē, bet šancē. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModeratO Posted October 22, 2008 Report Share Posted October 22, 2008 btw man tas telefons ieinteresēja tas nokia 5800 un paskatījos video youtube. tur viņš stāsta, cik tas labs, BET IEVĒRTĒJIET CIK REIZES VIŅŠ SPIEŽ TO TOUCH SKRIINU :D lai palaistu kādu funkciju :) ES noskatījos video un secināju ka Nokia iet DIRST tagad Iphone labākais telefons Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted October 22, 2008 Report Share Posted October 22, 2008 lol, es noskatījos to 5800 video. Nenormāli atgādina kaut kādu japāņu iPhone pakaļdarinājumu Mēsls, kuram pat normāli touchscreens nestrādā. Bwuahahahahah, pērciet, pēcriet Par Omnia gan, pagaidām, neko sliktu nevaru pateikt. Jāpasērčo kādi video. Cik lasījis esmu aprakstos, bačene turos vairākas dienas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mazinjais Posted October 23, 2008 Author Report Share Posted October 23, 2008 n0r3k, varbuut tad speesi atbildeet uz shiem jautajumiem? 1) Iphone der jebkurš pieslēgums? (okarte, zz, lmt, u.t.t.) 2) Seerfoshana pa netu ir bezmaksas? 3) Viņam ir JAVA/FLASH atbalsts? Nu ķip ieeju inbox.lv un uzrukāju kādi flash spēli 4) Kur viņam var dabūt spēles? 5) Vinjs atbalsta .wmv, .avi, .mpg/mpeg formātus? 6) Varbuut vari iedot kādu bildi/video ko esi uznjeemis caur iphone? 7) Cik aatrs iisti ir nets? Nu piem cik ilgi ielaadee google.lv? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted October 23, 2008 Report Share Posted October 23, 2008 1. Legāli nē, bet Turbosim palīdzēs 2. Atkarībā no iStyle tarifu plāna / protams ir arī Wifi 3. Nē 4. Neoficiālās - Cydia / Installer un vēl kkas, oficiālās - Appstore ( ir arī bezmakas ) 5. Neesmu mēģinājis, bet liekas, ka nē 6. Slinkums likt bildi, bet pie labas gaismas bilde ciešama. 7. Man caur Wifi sešās sekunēs atvēra, caur 3G nezinu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted October 23, 2008 Report Share Posted October 23, 2008 1) ja pēc no LMT, tad lietot vari tikai lmt pieslēgumu/okarte 2) skaties lmt.lv lapā. atkarīgs no iStyle tarifu plāna. 3) flash nav. lai gan flash playeris ir gatavs, apple to vēl nav apstirpinājis 4) ihacks.ru ir pilna d... ar crackotajām progām/spēlēm, tikai ir jājailbreako telefons, lai viņas ietu. to izdarot, pirmais punkts resetojas, jo var izmantot jeb kuru karti. nezinu tikai vai jailbreak būs Tev pa spēkam. 5) ar iPod converteri var dabūt aifounā da jeb kādu video failu. converteris pārkonvertē vajadzīgajā izmērā un formātā. 700mb filma konvertējas aptuveni 2h. 6) vakarā, kad būšu mājās, ielikšu kādu bildi. video progu neesmu uzinstalējis. 7) nets ir kā nets. 3G ir gandrīz tik pat ātrs, kā wifi. google ielādējās acumirklī. skaļums/sarunas kvalitāte ir superlaba. nespēju beigt priecāties. pat skarbākajā vējā un troksnī var dzirdēt skaļi un skaidri. ar iPhone 2 iPhone sarunas vispār ir uz urāā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mazinjais Posted October 23, 2008 Author Report Share Posted October 23, 2008 (edited) 2) skaties lmt.lv lapā. atkarīgs no iStyle tarifu plāna. 1) Domāju pirkt no 220.lv... 2) Vienīgais pieslēgums (latvijā) priekš iphone ir istyle? 3) Skatījos lmt lapā, bet natradu. Ja nu esi iztērējis tos bezmaksas MB, cik maksās 1mb? Edited October 23, 2008 by Mazinjais Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bijach Posted October 23, 2008 Report Share Posted October 23, 2008 Man ir parastais iphone(ne 3g), tapeec par 3g izteikties nevaru, bet es savu pirku maijaa caur iibeju un esmu ljoti apmierinaats, viss shancee, viss rullee, utt. bachene tur tieshi tik cik vinju izmanto, kas ir tikai normaali! un tas ir tikai logjiski, ka telefoniem, kas tiek razhoti tagad ir jaabuut "labaakiem" par telefonu, kas jau tirgojas cik? gadu, divus un, ja jau vinsh aizvien ir topaa, tad laikam jau tam ir iemesls kas attiecas uz iphone kloniem(viss tjipa tas pats, bet nav apple), manupraat, veejaa izmesta nauda! manupraat, labaak njemt parasto iphone, lai nav kkaadi debiili lmt nosacijumi.. jaa, nebuus 3g, bet ar 3g, man liekas, ka forshi naudinju var notriekt, labaak maajaas pie wireless'a iekachaa visu vajadziigo vai vecriigaa, kur ljoti daudz vietaas ir bezmaksas wireless.. un bez gps arii var iztikt un otro versiju pashai telefona programmatuurai, kas laikam ir aatraaka, var uzlikt arii pirmajam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cronat Posted October 23, 2008 Report Share Posted October 23, 2008 Jaunais, stilīgi gļuko. Visa programmatūra gļuko Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted October 23, 2008 Report Share Posted October 23, 2008 Maziņais, pirmkārt skaties vai Tev vajadzēs to 3G un GPS ja nē, tad veco, vecajam bača ilgāk tur. Otrkārt, internetveicī personīgi neiesaku pirkt, jo viņi to telefonu tāpat tirgo nelegāli un garantijai diez cik liels spēks nebūs, tā kā visizdevīgāk ir jaunu no rokām vai ebaja. Un jā iStyle ir vienīgais. http://lmt.lv/lat/abonentiem/tarifi/istyle1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now