Jump to content
GIGN Forum

Nepieciešams Atrast 1 Personu


eziic
 Share

Recommended Posts

Neiedziļināšos sīkumos, jo nav arī neko daudz ko stāstīt + esmu nedaudz ierobežots laika ziņā, kā nekā pirmdiena, bet fakts tāds, ka būtu forši, ja kāds man varētu palīdzēt noskaidrot attachmentā pievienotās personas adresi. Protams, noderēs arī telefona numurs & stuff, bet galvenokārt vēlos iegūt tieši adresi. Papildinfo - skype šo indivīdu var atrast ar niku msd-underline. Lai neliktos, ka taisos kādu brutāli iespaidot vai izdomāt vēl hvz ko, sūtīju šim čalim no sava konta pāris latus par sava mazā brālēna mantām vienā spēlē, kuru viņš spēlē, bet mantas tā arī netika saņemtas. Tā nu tīri principa pēc vēlos atrast šo puisi un dabūt atpakaļ savas kapeikas kā arī nedaudz aprunāties par pieklājības manierēm komunicējot ar pieaugušiem cilvēkiem. Paldies par uzmanību, aliņš, protams, no manis. :thumbsup:

post-2877-1224506064_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 96
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Nav ne jausmas, šķiet, ka nē, jo maksājums veikts gandrīz pirms mēneša. Enīvei, summa ir pavisam neliela - 10Ls, te ir runa tīri par pašu principu nevis par naudu. Pie tam cik zinu, neesmu vienīgais, kuru šī persona šādā veidā ir ****, tāpēc manā skatījumā būtu baigi nepareizi, ja es to tā vienkārši arī atstātu. :hrmmm:

EDĪTE* Papildinfo - kamēr draugos bija atrodams profils ar miglainu bildi un šo te pieminēto vārdu un uzvārdu, dzīvesvieta bija norādīta Gūdmena ģeneratora pilsēta Liepāja.

Edited by eziic
Link to comment
Share on other sites

Janci, tur jau tā doma aizbraukt ciemos pie Stalones pa weekendu un pie reizes uzmeklēt šo te brīnumdari, lai lieki nav jātērē benzīns & stuff.

kaza4ok, man visu laiku bija gribējies kaut ko pateikt par tiem ģeneratoriem, bet nekad nebija tādas izdevības. Piedod, ja vari, tas gan vairāk bija tēmēts uz pašu Staloni, jo viņš te vienreiz zīmējās, ka viņam vienīgajam esot ģenerators un viņš tirgojot elektrību arī Plikajam un Husim. :)

Link to comment
Share on other sites

Ļauj minēt eziit, tā spēle ir MU? Sakontaktējies ar konkrētā servera mainadminu un uzjautā pēc ip adreses, bija kaut kāda adrese, kur varēja meklēt adresi pie kādas ip piesaistīts.

p.s. Kurā serverī tas bija? Tur var parakties.

Edited by Epix
Link to comment
Share on other sites

Pāris gadus atpakaļ vel uz baltcom netu mēģinājam un uzrādija, es to lapu neatceros, bet bija dzeltenos toņos, vārds/uzvārds, adrese bija tā kā tu neiestāstīsi to, ko pats savām acīm redzēju ;] bet nu jā, konfidenciāla tā informācija ir.

Edited by Epix
Link to comment
Share on other sites

Ja slēdzot līgumu, tajā nav punkta par klientu jeb kādu informāciju publiskošanu internetā, tad tur pat pilnīgam idiotam skaidrs, ka viņus var iesūdzēt tiesā vēsā mierā. Tad jau tik pat labi var iedzīvotāju reģistru publicēt internetā. Ir problēmas, atver netu, iedrukā vārdu un staigā ciemos :D

No vienas puses jau labi, nebūtu baigo dirsēju netā. Es tagad jūs visus pasūtu dirst un pēc stundas pie manām durvīm bungā gign detektīvbuss ar rungām un vālēm :D

Ezi, ar tām asajām spalvām, vai tad pārskaitot naudu, nav jāievada ar personas kods ?

Vecajā versijā vēl bija. No tā tak var izpīpēt, cik Tavam "draugam" gadu + var noderēt kā meklēšanas kritērijs. Varbūt viņu jau meklē policija par krāpšanu :D

Link to comment
Share on other sites

good men, wannabe spy, aizej līdz tai adresei un paspiego vai no turienes nāk ārā kāds ~16 gadīgs purns, tādejādi uzzināsim vai viņš ir iedevis pareizo adresi :)

P.S. lol, tikko tikai pamanīju, ka tur pa vidu tekstam ir, kaut kāda Gavieze, kas itkā nav Liepāja :(

Edited by m3rsy
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share


×
×
  • Create New...