Jump to content
GIGN Forum

Wireless

ry.
 Share

Recommended Posts

Cik ir ārākais wireless speeds, kādu esat redzējusi, download. Es te kaimiņiem netu caur wi-fi zogu jau kādu nedēļu un vislaik bija ap 350 kb/s šodien pēkši pāri 600aizgāja, tāds ātrums vispār wireless ir iespējams vai man te kautkas gļuko? :):whistling:

Visas paroles tīklam nevajadzīgi noslogo rūtera jau tā švako procesoru. Pilnībā pietiek ar MAC adrešu filtru un SSID paslēpšanu.

Par tēmu:

2.5 mebagaiti sekundē.

Edited by kRi

Saprotu, un vēl pie tam ļoti labi :) Jūs visi sevi uzskatat par ahūnākajām zvaigznēm, ka kāds tagad jūsu datus ķers? Mājas lietotājam manis minētais risinājums ir pilnībā OK.

P.S. Antivīrusu arī nelietoju.

Edited by kRi

Pirmkārt, pateica viens cilvēks darbojas ar tīkliem. Otrkārt, pats to esmu novērojis uz diviem bezvadu rūteriem. Tās paroles tak šifrē visus pārsūtītos datus, ne? Ja šifrē, tad tas ir vairāk nekā loģiski, ka noslogo rūteri.

Neticu. That doesn`t make any sence.

Kompim nohashot 10 simbolu paroli un salīdzināt ar esošu hashu ir milisekundēs mērāms laika posms.

Lai gan kompis nav rūteris. Tad rodas jautājums, cik bieži tiek sūtīts/salīdzināts wep key. Pārāk maz informācijas. Būs jāpapēta sīkāk.

Jautājums , es drīz ievācos jaunā mājoklī , bet man ir brālis , respektīvi 2vi datori , vai man ir izdevīgāk vilkt katram savu vadu , vai uzstādīt rūteri?

Es no šīm lietām daudz nesaprotu , tapēc jūs varētu paskaidrot lūdzams.

Datori ir stacionāri.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...