macho Posted September 24, 2008 Report Share Posted September 24, 2008 Es nebiju piefiksējis, ka portālam ir arī bonus leveļi. No sākuma izgāju visus advancētos līmeņus un tagad eju challenge līmeņus. Esmu dabūjis zeltu least portals, least time visos un pirmajos 3 tagad arī least steps. Skrīnšotus salikšu (jo man daži ir vēl labāki par "best" rezultātu) vakarā. Kāds no jums tos challenge līmeņus ir izgājis visus uz zeltu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted September 24, 2008 Report Share Posted September 24, 2008 Newsflash. Es izgāju advancētos līmeņus un likās, ka tas arī ir viss - diez gan īsa spēle. Izgāju vēlreiz un izdzēsu Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted September 24, 2008 Author Report Share Posted September 24, 2008 challengos visos zeltu dabūji? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted September 24, 2008 Report Share Posted September 24, 2008 Nē, es pat pašus challengus esmu palaidis garām Izskatās, ka jākačā portal :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted September 24, 2008 Report Share Posted September 24, 2008 Atceros šitos, biju kādus 9/18 uz bronzu un 6/18 uz sudrabu izgājis, pēc tam izdzēsu Portal. Tagad atkal esmu instalējis, bet laikam daļēji izietie achievmenti nesaglabājās. Varbūt būtu seivus pieglabājis, būtu palikuši. Nav neviens no tiem 3 achievmentiem + nav tas Long Jump (Jump 300 feet.), kuru nekādi nesanāca uztaisīt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted September 24, 2008 Report Share Posted September 24, 2008 Achievmenti ? Visu jautrību esmu palaidis garām. Tas ir tas pats Portal (introducing The Portal), kas bija iekš orange box, vai tā ir jaunāka versija ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted September 24, 2008 Report Share Posted September 24, 2008 Tas pats Portal, kas Orange Box'ā, ir vēl tāds Portal:First Slice, kas šķiet ir vienkārši Demo, neesmu dzirdējis par nekādu citu. http://steamcommunity.com/id/vincister/stats/Portal Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted September 24, 2008 Report Share Posted September 24, 2008 Vot tapēc es domāju, ka kaut kas nav īsti kārtībā - spēle pārāk īsa. Izgāju un aizmirsu. Neesmu kārtīgi iedziļinājies. Nice, šovakar zinu, ko darīšu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gakh... Posted September 24, 2008 Report Share Posted September 24, 2008 kāds ir atradis Easter egg ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted September 25, 2008 Author Report Share Posted September 25, 2008 btw man nesanāk dabūt to achievementu fall 30 000 feet. Es esmu salicis portālus un kādas 5min kritis a nekā. Vincister, kā tu dabūji? a tās medaļas esmu dabūjis visus zeltus least portals un leas time un 3-os no 6iem man ir zelts arī iekš least steps, šonedēļ, ja sanāks, dabūšu arī pārējos zeltu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted September 25, 2008 Report Share Posted September 25, 2008 Es arĪ vakar mēģināju 30k feet, bet nekā. Tur, šķiet, ka jāmeklē pēc iespējas mazāks augstums un tikai ar diviem portāliem. Tikko kā izšauj portālu, tā uzreiz feet counteris resetojas. That`s just a thought. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted September 25, 2008 Author Report Share Posted September 25, 2008 9 kilometri, tas ir faking daudz. es tikai nesaprotu, nafig pēc iespējas mazāks augstums? es esmu izmantojis to 2 portālu sūdu un kritis nezincik ilgi, bet tāpat nekā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted September 25, 2008 Report Share Posted September 25, 2008 Tapēc, ka krītot no lielāka augstuma, visu laiku ir jāmēģina trāpīt portālā. Ar to es domāju, ka pats characters krītot, nobīdās no kursa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted September 25, 2008 Author Report Share Posted September 25, 2008 ja izšauj vienu precīzi zem otra un skaties visu laiku uz leju, tad nenobīdās. (ja skatās uz leju vislaik tad nav pat precīzi jāizšauj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted September 25, 2008 Report Share Posted September 25, 2008 Jā tieši tapēc, lai nenobīdās. Es reāli uzliku vietā, kur griesti ir gandrīz ar roku aizsniedzami un atstāju uz kādu laiku - aizgāju pēc alus. Sēdēju, dzēru un gaidīju kamēr parādās tas sūds. Pirms tam ar kādas reizes nevarēju sagaidīt, domāju ka nestrādā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted September 25, 2008 Report Share Posted September 25, 2008 Par 30k feet itkā ir skaidrs. Es izdomāju, kā var aizlekt 300 feet. Arī jākrīt, patiesībā. Vakarā, mājās, izmēģināšu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurko Posted September 25, 2008 Report Share Posted September 25, 2008 Sick spēle! Ja esi apkurījies, tad vispār širmi norauj!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted September 25, 2008 Report Share Posted September 25, 2008 Nu ja mēģina aiziet pie kaimiņa, caur sienu, tad varētu tā būt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurko Posted September 25, 2008 Report Share Posted September 25, 2008 Tad var sanākt kā Miko, kurš no 5tā stāva izjobņījās! http://www.fun-box.lv/?mod=zinas&zinas...nr2=〈=1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now