Jump to content
GIGN Forum

Portal


macho
 Share

Recommended Posts

Es nebiju piefiksējis, ka portālam ir arī bonus leveļi. No sākuma izgāju visus advancētos līmeņus un tagad eju challenge līmeņus. Esmu dabūjis zeltu least portals, least time visos un pirmajos 3 tagad arī least steps. Skrīnšotus salikšu (jo man daži ir vēl labāki par "best" rezultātu) vakarā.

Kāds no jums tos challenge līmeņus ir izgājis visus uz zeltu?

Link to comment
Share on other sites

Atceros šitos, biju kādus 9/18 uz bronzu un 6/18 uz sudrabu izgājis, pēc tam izdzēsu Portal. Tagad atkal esmu instalējis, bet laikam daļēji izietie achievmenti nesaglabājās. Varbūt būtu seivus pieglabājis, būtu palikuši. :(

Nav neviens no tiem 3 achievmentiem + nav tas Long Jump (Jump 300 feet.), kuru nekādi nesanāca uztaisīt.

Link to comment
Share on other sites

btw man nesanāk dabūt to achievementu fall 30 000 feet. Es esmu salicis portālus un kādas 5min kritis a nekā. Vincister, kā tu dabūji?

a tās medaļas esmu dabūjis visus zeltus least portals un leas time un 3-os no 6iem man ir zelts arī iekš least steps, šonedēļ, ja sanāks, dabūšu arī pārējos zeltu.

Link to comment
Share on other sites

Jā tieši tapēc, lai nenobīdās. Es reāli uzliku vietā, kur griesti ir gandrīz ar roku aizsniedzami un atstāju uz kādu laiku - aizgāju pēc alus. Sēdēju, dzēru un gaidīju kamēr parādās tas sūds. Pirms tam ar kādas reizes nevarēju sagaidīt, domāju ka nestrādā.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...