Jump to content
GIGN Forum

Crysis Ir Klat :)


Chiky
 Share

Recommended Posts

Spēle bija tik īsa jo attiecīgi cena arī bija 30 $, nevis 50 $, kā Crysis. Un nē, warheads nav pirmās daļas turpinājums, tas ir vienkārši paralēls stāsts otrpus salai ar citu čali.

p.s vajadzēja jau spēlēt uz delta, lai izjustu spēles garšu, ar easy/normal/hard nav jautri..

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

neliels uzraciens, bet nu ko...

k. kāds, kas ir izgājis vai vnk ticis tālāk par mani palīdzat, lūdzu. esmu tai vietā, kur no iesaluša kuģa nosnaiperē manau biedru (līmenis uzrei pēctam, kad to lielo tarakānu atšaujam)

tām. nu es uzskāpju uz kuģa, pašaudos. ielecu telpā, kur ir kādi 5 gabali tajos nano tērpos. atšauju, bet tālāk nekur netieku. es pat sametu kastes kaudzē, lai varētu tikt tālāk, bet nav kur iet. tā lūk..

Link to comment
Share on other sites

nupat izgāju crysis uz hard. bija par vieglu. ja neskaita debīlos alieņu levelus. tam VTOL vadība ir draņķīga. that shit fuckin sucks. vispār man patika vairāk korejiešus šaut nekā tos lidojošos draņķus. un esmu nedaudz vīlies solītajās ieroču modifikācijās. STALKERim ir modifikācijas ieročiem, te es gandrīz visu spēles laiku uz tā korejiešu kalašņikova noturēju silencer, sniper scope un laser sight. fuckin yeah modifikācijas lol. kas vēl? nu no suita izmantoju tikai spēku un armoru. ātrumu atceros izmantoju 1 vienīgu reizi. vienu!

bet izskatās labi, nav ko noliegt. diemžēl far cry likās daudz vairāk iespēju, crysis ir praktiski lineārs šūteris un tajā arī nācās vilties. bet izklaidi nodrošināja :thumbsup:

Link to comment
Share on other sites

Vienam no vieglвkajвm рыter spзlзm .

Ja viss naw kartоba ar datфratkarоbu tad piesзюas un 2 h ir iziets - vai pat atrвk

Link to comment
Share on other sites

Man gan Warhead patika. Ok, precīzāk, patika vairāk nekā pirmā daļa.

Jaunais dualwield + uguns lodes normāli ruļit. :) Nanosuite arī kruts jau kopš Crysis 1. Ātrumu un spēku baigi labi var kombinēt un iebraukt rampag'ā.

Kā jau visi teica, alieni visu sabojā, gandrīz aizmigu tos mēslus šaujot. Ķīniešus uz to delta vai kā to grūtības leveli sauca ir daudz foršāk šaudīt.

Ņemot vērā, ka grafika spēlei ir pāri visam, emo Crysis Wahead dod 7/10. :)

Link to comment
Share on other sites

rusty....

Tajā telpa, vienā vietā būs divi vai viens kolas konteiners(sūds no kura dabuj kolu) un pašā augšā maza šķirba kur ielīst. Tur arī ielien un tiec tālāk...

Ja nesaproti, tad ieslēdz nightvision un skaties uzgriestiem - izstaigā visu apkārti un tiksi tālāk!!!!

Link to comment
Share on other sites

njām. tiko izgāju visu spēli. pirmais bij labāks. šim bišk bij pārspīlēts ar to nez gāzes vinči vai ko. pārāk spēcīgs. sprāgstošās lodes vēl ir ok. smoke un flash nācis klāt (ne reizi neizmantoju).

vismaz nebij kā pirmajā līmenis, kur pa to kuģi bezsvara stāvoklī jāpišas. granātmetējs ar sūds...nez kādēļ tādu ielika spēlē. ā. bruņumašīnas nākušas klāt. tas ar viss. spēlei dodu 5.7/10.

nu 2h iziet ir bullshit. nevar.

P.S bļāāā. kā tie movie pa vidu kaitināja.

Link to comment
Share on other sites

Nu tad tu tizls esi. Man tieši liekas interesanti izmantot visu, ko spēles izveidotāji dod, protams, ja tas nav galīgi nederīgs staffs.

Smoke simtiem reižu izmantoju aizsegam, no sāpīgajiem sentrijveidīgajiem šaujamajiem. Flash bija perfekts, kad ielenca mani desmitiem ķīniešu mežā vai uz kuģa.

Plus varu saderēt, ka co-up Warhead ir vnk ideāls.

Pāris mūviki kaitināja, pāris riktīgi piedūra. Cutscenes kā tādas manuprāt rullē. :)

Pats galvenais, ka Crysis Warhead ir daudz mazāk rijīgs nekā Crysis, kas nozīmē, ka spēli var izbaudīt/nomēģināt tādu kāda tā ir taisīta +/- visi ar puslīdz jauniem datoriem, nevis tikai nerdi ar kompjiem par deviņiem miljardiem ASV dolāru. :lol:

Edited by minOrity
Link to comment
Share on other sites

Tiko izgaaju, biju domaajis, ka buus garaagaka, bet nekaa... Ljoti iis sizhets, kaa arii vienkaarshaaka par ieprieksheejo!

Vieniigais jautaajums man radaas tanii momentaa, kad to korejieshu bosinju izmeta no Vtola araa, sanaak, ka vinsh buus novaakts divas reizes. Tach Crysis vinu tanii alaa novaaca pirms tanii suuda citplaneetieshu kugjii bij jaaiet. :muahaha:

Link to comment
Share on other sites

bļeģ, loh, kā īsa spēle atšķirās no īsa turpinājuma?

p.s. - Punk- arī joberis nafig, mans kaķis, kuram ir viena kliba ķepa un pusakla acs var uz Easy 2h iziet, apsveicu.

Man bija sapnis, ka visi raksta tikai tad, ja ir kaut kas normāls, ko sacīt.. žēl, ka pamodos. :ermm:

Link to comment
Share on other sites

Kā jums visiem nesaprast TAS IR TURPINĀJUMS 1. DAĻĀI !!!

Kur tu to izrāvi? Warhead viss notiek paralēli parastajam crysis, tikai otrā salas pusē.

Man ar likās, ka spēle ir pa vieglu, izgāju 2 reizes uz delta difficulty, nekādu emociju.

Link to comment
Share on other sites

Kā jaw teicu 2h un spēle ir vēsture

Domāju ka spēle izdevusies tikai grafikas ziņā - pašā story ziņā varēja būt garāks un ienākumi būut lielāki.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Labi nediršam par double postu, vienkārši topiks aizgājis jau otrajā lapā un negribēju taisīt jaunu par crysis.

Tā, iepriekšējā postā prasīju vai kāds nezin vai Crytek + EA nedomā IZLAIST turpinājumu crysis'sam? VIenkārši ātri izgāju Crysis un Crysis:Warhead un kaut kā nezinu gribās vēl to crysisu. Protams jau grūti būtu izdomāt to stāstu, bet man liekas ka varētu itkā tie alliens uzbrūk pasaulei un tad pa pasauli pildīt misijas un vākt nost tos sūdus a to savādāk spēle beidzās tas ka vienkārši aizlidoja no kuggja (nav mīkstais g) Nu tākā gribētos vēl un vēl, jo patiešām tik aizraujošu spēli sen nebiju spēlējis. Domāju pamēgināt to Crysis:Wars tagad.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...