Oddish Posted March 1, 2009 Report Share Posted March 1, 2009 diezgan vāja spēle Link to comment Share on other sites More sharing options...
FBI.Informant Posted March 1, 2009 Report Share Posted March 1, 2009 RD tiešām neparādija to uz ko ir spējīga , bet domāju ka rītdien jāuzripina kāds 5aks uz RD un 3dien ar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted March 1, 2009 Report Share Posted March 1, 2009 4:0 atbilst spelei!Ja sakumaa butu iemetushi kad spelejam 5:3 domaju spele but iegajusi citaa gultnee!Pec tam pilnigi domineja MASKAVA! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThoM. YorK. Posted March 1, 2009 Report Share Posted March 1, 2009 Pilniigi tev piekriitu... Bet tas jau no seerijas las buutu, ja buutu... Bet M. Dinamo paarsvars bija vnk nezheeliigs... Cereesim, ka riit buus jauna diena un cita speele..................... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThoM. YorK. Posted March 2, 2009 Report Share Posted March 2, 2009 šodien speele ievirziijusies taadaa pashaa gultnee kaa vakar.. peec pirmaa perioda 0:2 zaudeejam... skumji, tas, ka nav speeles un neko reaalu nespeejam izveidot, knapi no savas zonas tiekam aaraa... buus vien jaatziist ka mees veel neesam gatavi taadam liimenis un taadaam speeleem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted March 2, 2009 Report Share Posted March 2, 2009 Arii shodien neizskataas cerigi 2:0 jau zaudam Vopshem pret MAskavu neredzu nekadus variantus Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThoM. YorK. Posted March 2, 2009 Report Share Posted March 2, 2009 Vopshem pret MAskavu neredzu nekadus variantus jau 0:3.... BEZCERIIGI... Link to comment Share on other sites More sharing options...
0.7lb Posted March 2, 2009 Report Share Posted March 2, 2009 Domāju ka sērija līdz četrām uzvarām beigsies 3.spēlē Rīgā Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted March 2, 2009 Report Share Posted March 2, 2009 FAIL Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted March 2, 2009 Report Share Posted March 2, 2009 Da shis viss jau bija gaidaams pirms turnira,ka musejie vnk shadam limenim vel nebuus gatavi! Nu taa kaa esmu parliecinats ka ARENA BUS PARPILDITA lidz griestiem un iespejams ka lidzjuteju atbalsts bus atbilstoshs 7laukuma speletajam,nevis 6tajam,tad domaju ka paceljoties spaarnos mums deretu uzvaret majas 1nu speli!Citu variantu jau tapat nav PRUSEKS ir KLAUNS Link to comment Share on other sites More sharing options...
RJ8 Posted March 2, 2009 Report Share Posted March 2, 2009 Nekad vairs nelasīšu esporta komentārus, vnk tādi daži dauņi apgrozās, kas spēj sabojāt garīgo Link to comment Share on other sites More sharing options...
acido Posted March 2, 2009 Report Share Posted March 2, 2009 Tur komentārus negribas lasīt kaut vai tāpēc, ka vidējais komentāra garums ir ~5 vārdi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted March 2, 2009 Report Share Posted March 2, 2009 Man laikam tad būtu jānokaunas par iepriekšējo postu Ko varu teikt par spēli? Pretinieki - ātrāki, precīzāki, meistarīgāki u.t.t. Sezonā jau gūtais drāziens ar 1:7 jau lika padomāt, ka klāsies ļoti grūti. Negribētos jau arī pārmest uzbrucējiem par vieniem gūtiem vārtiem divās spēlēs. Varēja jau redzēt, kā visi cenšas, bet nu atsitas kā pret sienu pret izcili spēlejošo Maskavas komandu. Šīs spēles nedaudz atgādina spēli pret Kanādu 2006.g Rīgā, kad tizls tiesnesis mūsējos salauza psiholoģiski. Šoreiz mūsējos psiholoģiski salauza pašu neveiksmes un bezspēcība. Lai arī spēles otrajā pusē, pie 1:4 bija vērojama daudz maz ciešama aktivitāte, tomēr Pruseka "lažiņa" pilnīgi atņēma spēlētājiem jebkādu vēlmi censties. Man pilnīgi likās, ka Rīgas Dinamo hokejistiem bija pilnīgi PO vai viņi zaudē ar 1:5 vai 1:10. Es arī domāju, ka trešdien būs pēdējā spēle šosezon, bet nu ar nedaudz pieklājīgāku rezultātu. Es lieku uz 2:3 OT (edit: nē OT padirst būtu baigi tizli, Lieku 2:4) Link to comment Share on other sites More sharing options...
RJ8 Posted March 4, 2009 Report Share Posted March 4, 2009 sāk parādīties hokejs no RD puses priecē ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nX.` Posted March 4, 2009 Report Share Posted March 4, 2009 (edited) Fāk, 3vārti vienkārši perfekti Ehh, nu jau zaudē 4:3 Edited March 4, 2009 by nX.` Link to comment Share on other sites More sharing options...
0.7lb Posted March 4, 2009 Report Share Posted March 4, 2009 (edited) Labāk sezonu beigt cienīgi zaudējot Rīgā, nevis piedzīvot Maskavā vēl vienu neizteiksmīgu spēli. Protams žēl ka sezona beigusies. Reāli skatoties izredžu nākamajā kārtā iekļūt nebija. Edited March 4, 2009 by 0.7lb Link to comment Share on other sites More sharing options...
nX.` Posted March 4, 2009 Report Share Posted March 4, 2009 Es tā arī nesapratu - kāpēc maskaviešu labākajam spēlētājam neiedeva balvu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
quelyd Posted March 4, 2009 Report Share Posted March 4, 2009 es raudu.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimBugA Posted March 4, 2009 Report Share Posted March 4, 2009 Bļin abidno... tā arī nesapratu, ko mūsu aizsargi darīja pie pēdējajiem zaudētajiem vārtiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted March 4, 2009 Report Share Posted March 4, 2009 (edited) Un man gribetos tev pievienoties! Da zaudeets skaistaa spelee!Nu uzvara bija tik tuvu pec 40 nospeletam minuteem! ja man tagad butu japasaka kursh man nepatika,tad nevienu speletaja uzvardu taa arii nemaz nevaru nosaukt! PATIKA VISI P.s. Sho topicu neveriet ciet,jo driz saksiees PC chempionats un KHL turpinasies tapat pilnaa sparaa Runat atradiisies vnm par ko, saistibaaa ar hokeju un parmainjaam Es tomer iemiileju tos legjionarus,uzskatiiju vinjus par saveejiem,visi kaa 1ns malachi! P.p.s. bet normali shoreiz visus apisa,jo nepasniedza nevienu balvu Edited March 4, 2009 by GooD`MeN Link to comment Share on other sites More sharing options...
rolt0n Posted March 4, 2009 Report Share Posted March 4, 2009 (edited) Jaa !!! Spele liidz treshajam periodam bija tiiri sakariga, bet... tie jau ir latvieši, ko jus gribat ? Bet visa visuma sakumam ar desmito vietu ir ok P.S. Nizivijs labu piespeli ar kaju padeva EDITED 4 GOOD: Muuseejajam pasniedza kaut kadu maisinju btw Edited March 4, 2009 by rolt0n Link to comment Share on other sites More sharing options...
svežaks ? Posted March 4, 2009 Report Share Posted March 4, 2009 bļāviens sezona beigusies un sjo ir.. 4:3 zaudējām.. un varam raudāt 10 palikām, laikam Link to comment Share on other sites More sharing options...
quelyd Posted March 4, 2009 Report Share Posted March 4, 2009 (edited) Man tagad interesē kas paliks RD un kas ies prom. Itkā jau Hossa, Ellisons un Pruseks iet prom, jo nav tik liels budžets lai noturētu viņus. Hartigans itkā palikšot, jo viņam patīkot šeit(Sporta studijā runaja par to) Itkā jau jābūt ok.. Cerams mūsējie normāli startēs PČ. Un jā, kā jau Niživijs teica: "Ieguvām pieredzīti nākamajai sezonai" P.S. Gribējās rīt braukt uz RD spēli, ja protams uzvarētu. Bet nu nesanāca. Jāiekrāj piķis lai varētu nākamsezon raut biežāk uz RD spēlēm. Edited March 4, 2009 by quelyd Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted March 4, 2009 Report Share Posted March 4, 2009 Nefigaa ko tadu nepamaniju Odissh 1maa prognoze par to rezultatu 4:3 bija baigi tuvu,tikai bez overtime Link to comment Share on other sites More sharing options...
raprock Posted March 4, 2009 Report Share Posted March 4, 2009 Nizhivijam par futbolistu būtu jāiet. Spēle bija vnk fantastiska! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now