Jump to content
GIGN Forum

Hokejs

MeGaPiiLe
 Share

Recommended Posts

http://www.nhl.com/ice/page.htm?id=66980&year=2011&intcmpid=nhln-button

NHL Allstar Drafta rezūltāti!

Kādas prognozes?

Es par Lidstrom'a team :)

Stamkoss minimums 2 golus iemetīs :)

Tad jau interesantāk ir skatīties kādu regulārā čempja spēli, jo pati all-stars spēle ir vienkārši megagarlaicīga. Būtu baigi interesanti redzēt, kā pasaules labākie tiešām cīnās, nevis tur slidinās. Skill contestos gan ir ko redzēt.

Eh, man pagājuša gada all-star spēle patika daudz labāk. Šī likās samērā garlaicīga...beigās tomēr cerēju, ka izvilks neizšķirtu.

CSKA pametis jau 4spēlētājs, bet nu ceru, ka rītdienas spēle būs interesanta, jo dabūts arī pārītis biļešu.

huh. šī vakara spēle. Es nezinu, kas tur notika, bet tas noteikti nebija plānots. Tobiš, mēs varējām gūt mierīgi vārtus, vairākās epizodēs, bet redz kāds iznākums - CSKA tomēr bez saviem spēlētājiem (top) ņem un uzvar. Tas ir diezgan ņiši , ja tā var teikt. :{:[ ( tas tā - par KHL )

Es nezinu, kas tur notika, bet tas noteikti nebija plānots.

Bļā, smadzene, jo parasti zaudējumi paļubomu ir plānoti... Šuplers pirms spēles ģērbtuvēs ienāk un "malčiki, buģet proigriš". Tikai šoreiz kaut kā neplānoti sanāca zaudēt, laikam Šuplers Mēness fāzes nepareizi nolasīja.

Bļā, smadzene, jo parasti zaudējumi paļubomu ir plānoti... Šuplers pirms spēles ģērbtuvēs ienāk un "malčiki, buģet proigriš". Tikai šoreiz kaut kā neplānoti sanāca zaudēt, laikam Šuplers Mēness fāzes nepareizi nolasīja.

Bet nu tas reāli smird.

Interresanti ar ko mes spelesim PLAYOOFOS :) Skaidrs ka mes tur laikam spelesim :) Jo 3pkt gan jau kaut kaa 3 speles sagrabinaasim :) Idealakais variants laikam butu ar ZNAROKU ar Atlantu un LOKO it nemaz nebuutu forshi! Ar SKA varetu arii meigjinaat kapat,bet tur var buut visadi! Pienjemu ka shogad jau 1majaa kartaa vairs nav lidz 3 bet 4traam uzvaram!

Cik esmu dzirdējis, tad no ''Dinamo riga'' kluba spēlēs 5 spēlētāji.

Labriiit,es jau nosaucu tos 5speletajus kurus itkaa reklamaa kas spelees! Tad sanaktu ka tie manis 3 pieminetie speletu 4tajaa mainjaa,bet shaubos ka Znachoks tik daudz musejos sacopeetu,jo nekur nekas vairak nav raxtiits par 4to mainju un tad ja taa butu taisniba LV sporta saitos butu kaada INFA!

Labriiit,es jau nosaucu tos 5speletajus kurus itkaa reklamaa kas spelees! Tad sanaktu ka tie manis 3 pieminetie speletu 4tajaa mainjaa,bet shaubos ka Znachoks tik daudz musejos sacopeetu,jo nekur nekas vairak nav raxtiits par 4to mainju un tad ja taa butu taisniba LV sporta saitos butu kaada INFA!

LTV7 priduraki ņēma reklāmai info NO SKATĪTĀJU BALSOJUMA REZULTĀTIEM, kur visi Hartiji, Reķi bija sabalsoti. Kā jau teicu- LTV7 strādā ambāļi.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...