ThoM. YorK. Posted December 7, 2008 Report Share Posted December 7, 2008 Nu ja Pruseks taa staavees, tad masalskism labaak ieteiktu mekleet citu klubu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted December 9, 2008 Report Share Posted December 9, 2008 (edited) Hossa!! 1:0 pagaidām, Pruseks riktīgs nezvērs, tā turēt. Edited December 9, 2008 by eziic Link to comment Share on other sites More sharing options...
diktators Posted December 9, 2008 Report Share Posted December 9, 2008 Uzvara ar to pašu 1:0. Prieks, ka Hossa beidzot kaut ko iemet. Pagājušajā spēlē bija pleimeikers. Bet vispār - dažubrīd liekas "par ko leģionāriem naudu maksā?"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
acido Posted December 9, 2008 Report Share Posted December 9, 2008 Par to, ka viņi ir komandas līderi. 2 rezultatīvākie aizsargi un 3 rezultatīvākie uzbrucēji ir tieši leģionāri. Vienīgais, no Petrovicka biju gaidījis ko labāku.. Liels prieks par šodienas uzvaru, izskatās, ka komanda ir ļoti labā formā. Un ja Pruseks tā turpinās, tad stabili kandidēs uz decembra MVP. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted December 9, 2008 Report Share Posted December 9, 2008 Liels prieks par šodienas uzvaru, izskatās, ka komanda ir ļoti labā formā. Un ja Pruseks tā turpinās, tad stabili kandidēs uz decembra MVP. Komandaa ir nepiecieshami Melnaa darba dariitajs,tieshi tads kads ir Petrovickis! Un salidzini,vinja lietderiibas koeficients ir lielaks,nekaa dazha laba meteja koefs! bet jums jau to nesaprast Milzigs prieks,ka pujkas sanjemushies taa kartiigi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
acido Posted December 9, 2008 Report Share Posted December 9, 2008 (edited) Milzigs prieks,ka pujkas sanjemushies taa kartiigi! Nu jā, jā, protams, mums jau to nesaprast. Starp citu, Petrovickis tika paņemts komandā, lai viņš krātu punktus, nevis lai darītu melno darbu. Melno darbu dara latvieši(protams, ne jau visi), piemēram tas pats Štāls, kurš tagad spēlē Rīga-2000. Un tu teiksi, ka negaidīji rezultatīvāku sniegumu no spēlētāja, kas ir spēlējis NHL ? Edited December 9, 2008 by acido Link to comment Share on other sites More sharing options...
diktators Posted December 9, 2008 Report Share Posted December 9, 2008 Sezonas sākumā viņi darīja to, jā. Bet tagad? Nu nē... Link to comment Share on other sites More sharing options...
acido Posted December 9, 2008 Report Share Posted December 9, 2008 Katram spēlētājam gadās neveiksmīgu spēļu sērija. Nedaudz dīvani, ka viņiem visiem tā ir uznākusi reizē, bet nu es domāju, ka viņi tāpat būs rezultatīvākie sezonas noslēgumā. Diemžēl, meistarības līmenis viņiem ir augstāks par mūsu pašu spēlētāju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
diktators Posted December 9, 2008 Report Share Posted December 9, 2008 Galvenais, lai visiem "nenolūzt", jo patreiz ir jācīnās par katru punktu. Nav vairs sezonas sākums, kad "pastarīšus" un "vājās" komandas varēja viegli vinnēt. Tagad arī "vājie" cīnās pret "stiprajiem" tā, ka nemetās. Kad sāksies pleiofi, tad es vairāk uztrauktos par mūsu puišiem, kuri varētu nepaņemt spiedienu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThoM. YorK. Posted December 10, 2008 Report Share Posted December 10, 2008 Otraa speele peec kaartas sausaa... Prieks par uzvaru... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted December 10, 2008 Report Share Posted December 10, 2008 MVD jau arii skjiet ka 4taa vai 5taa uzvara pec kartas shodien Tas priecee ka arii Znaroks savus puishus kartigi satreneejies un ceru ka tas ari paliidzees,mums gan OS kvalifikaacijaa gan CHEMPIII Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted December 10, 2008 Report Share Posted December 10, 2008 Kopumā skatot sitāciju ar Latvijas hokeju - prieks un laime. Liela daļa tiek spēlēt kopā un augstā līmenī, paši sāk mest un atvērties. Tik tagad jāapvieno Dinamieši ar N u A HListiem, un komanda būs labāka nekā pagājušos gadus. + man ir smagas aizdomas, ka Krievija paņems arī šo čempi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted December 10, 2008 Report Share Posted December 10, 2008 Te es tev piekritu par visiem 100! Jo shadaa limeeni spelet taa ir ljoti vertiiga pieredze! Un konkurence arii tagad bus krietni lielaka,tas pats Sotnieks,Meija,Brahmanis, kas pirms tam bija eenaa! Sotnieks vispar stabils bez kapumiem un kritumiem! Pujac arii ugunjo,da vispar beidzot mes varam valstvienibu nokomplektet ar speletajiem,kuriem ir bijusi laba spelju prakse un pilnvertigs meistaribas limenis! Tas tikai un vienigi priecee! Bet nu galvenais arii lai speka visam pietiktu Link to comment Share on other sites More sharing options...
diktators Posted December 11, 2008 Report Share Posted December 11, 2008 12 punkti no 15, izbraukumā. Ko gan vairāk vajag? "ну что ? Судья в панике ? удаляю удаляю, а нефть все незабивает? прикажут же вернуть заплаченные денежки?) Динамо, вгрызтся в лед и держатся!!!" Mani pat sasmīdināja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted December 11, 2008 Report Share Posted December 11, 2008 Nu jaa 12 punkti no 15 ir super vnk pie tik saspringta grafika izbraukumaa,bet nu nesaprotu kapec mes nepanjeemaam punktus Minskaa,kursh it kaa skaitiijaas vissvieglaakais pretinieks,bet tapat ir vnk SUPER! Link to comment Share on other sites More sharing options...
0.7lb Posted December 11, 2008 Report Share Posted December 11, 2008 Prieks ka beidzot esam izkljuvushi ara no sportiskas bedres, ta turpinat Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThoM. YorK. Posted December 13, 2008 Report Share Posted December 13, 2008 Pruseks atziits par veertiigaako!!!! http://esports.lv/hokejs/khl/13122008-prus...pelnas_atzinibu Link to comment Share on other sites More sharing options...
T0masS Posted December 14, 2008 Report Share Posted December 14, 2008 (edited) moby, es neticu, ka kāds no nhl nāks uz khl, kur nu vēl no nhl. AHL spēlē jaunie talanti, kuri ir tikuši rokas stiepiena attālumā no NHL (Karsums, Bārtulis). Karsumu jau izsauca uz vienu maču (tikko uzmetu aci, diemžēl nosūtīts atpakaļ) un Bārtulis sezonas laikā točna tiks izsaukt uz nhl, ja ne traumas.. Labs latvietis ir dārgāks par tādu Hosu, Hartiganu vai Vestkotu. Tā ir visur - basketbolā, futbolā, hokejā. + Manā uztverē AHL un NHL ir tomēr spēcīgākas līgas un labākas tieši izaugsmes ziņā kā khl. Tas, protams, ir mans subjektīvais viedoklis edit: Sprukts varbūt, jo nedomāju, ka nhl viņš nostiprināsies Edited December 14, 2008 by T0masS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pats HARIJS Posted December 14, 2008 Report Share Posted December 14, 2008 Jāgru gan neuzskatu, par "jaunu, kur nu vēl talantīgu spelētāju" Link to comment Share on other sites More sharing options...
T0masS Posted December 14, 2008 Report Share Posted December 14, 2008 bļe, tieši tāpēc viņš spēlē KHL. Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted December 14, 2008 Report Share Posted December 14, 2008 Kur es teicu, ka no NHL nāks uz KHL? Vēlāk, kad attīstīsies līga (3-5 gadi), abas līgas var kļūt viena līmeņa, tad arī tas būs daudz reālāk, šobrīd daži pārnāca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
baarbijvecis Posted December 14, 2008 Report Share Posted December 14, 2008 mana iekšējā nojauta jau labu laiciņu čukst, ka šīs līgas pastāvēšana minētos 3-5 gadus nebūt nav garantēta... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pats HARIJS Posted December 14, 2008 Report Share Posted December 14, 2008 Es nesapratu tevi - tu nesaprati mani. Aizveries! Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted December 14, 2008 Report Share Posted December 14, 2008 Man atkal liekas tieši otrādāk. Vienīgi problēmas visdrīzāk būs nabadzīgiem klubiem, no mazām valstiņām (RD). Link to comment Share on other sites More sharing options...
0.7lb Posted December 14, 2008 Report Share Posted December 14, 2008 Piekritu, RD nekad nebus superklubs, Latvija vnk nav tadas iespejas savakt sponsoros ka Krievija. Labakais uz ko varesim tureties bus Lv labakie speletaji un kadi otras klases viesspeletaji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now