betty Posted May 8, 2010 Report Share Posted May 8, 2010 Šveices vēstniecība - Rīga, Elizabetes iela 2. Kanādas vēstniecība - Rīga, Baznīcas iela 20/22. Itālijas vēstniecība - Rīga, Teātra iela 9. Cerēsim, ka būs jānes ziedi pie šo vēstniecību ēkām. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted May 8, 2010 Report Share Posted May 8, 2010 Shodien toch janjem.. pret Kanadu nicha deres nu Italji kaa jau italji janotiesaa spagetti ar ketchupu Link to comment Share on other sites More sharing options...
bReeTz Posted May 8, 2010 Report Share Posted May 8, 2010 Tāpat kā Maskavas čempī? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pensionars Posted May 8, 2010 Report Share Posted May 8, 2010 (edited) Jā, interesants sākums Kanāda 2:1 Itālija, izskatās ka Kanāda pastaigājoties grib uzvarēt, kas nenāk par labu mani prognozei Edited May 8, 2010 by Pensionars Link to comment Share on other sites More sharing options...
betty Posted May 8, 2010 Report Share Posted May 8, 2010 Jā interesants sākums Kanāda 2:1 Itālija, izskatās ka Kanāda pastaigājoties grib uzvarēt, kas nenāk par labu mani prognoze Tas gan - manai ar nenāk par labu. Vismaz labi, ka Itaļi jūt ka var paņemt un tāpēc sāks sisties kārtīgi un izpumpēsies. Un tas ir tikai par labu Latvijai Link to comment Share on other sites More sharing options...
FBI.Informant Posted May 8, 2010 Report Share Posted May 8, 2010 Pret Šveices nazi būs grūti , bet paņemsim. Kanāda dupina Itāļus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted May 8, 2010 Report Share Posted May 8, 2010 4:1 Kanada masee Ceru ka vairak pa 1nu vinju vairs neiemetiis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pensionars Posted May 8, 2010 Report Share Posted May 8, 2010 (edited) Prognozu spēlē par pirmo šīs dienas spēli apkopts rezultāts! GooD labs minējums 2 spēja paredzēt šādu rezultātu! Edited May 8, 2010 by Pensionars Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted May 8, 2010 Report Share Posted May 8, 2010 GooD labs minējums 2 spēja paredzēt šādu rezultātu! Aga es jau izpetiju kas un kaa Kaut kads zaljknabis ariii uzmineja Lai gana 6:1 tur taj spelee bija faking tuvs Bet man prieks Ar somu speli man skjiet esmu auzaas iebraucis Vopshem saaku briest pec aliem iet pakalj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pensionars Posted May 8, 2010 Report Share Posted May 8, 2010 (edited) Kaut kads zaljknabis ariii uzmineja Lai gana 6:1 tur taj spelee bija faking tuvs Bet man prieks Ar somu speli man skjiet esmu auzaas iebraucis Vopshem saaku briest pec aliem iet pakalj Sev jau paķēru no rīta pārīti, tagad gaidu spēles sākumu Es tā paskatijos lielākā daļa gigeniešu vai nu iebrauks auzās vainu tieši otrādi (es to skaitā), visi paredz rezultātu 3:2 Latvijai pa labu ! Edited May 8, 2010 by Pensionars Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted May 8, 2010 Report Share Posted May 8, 2010 Nu ko spele var sakties! kaste alus ir mana Link to comment Share on other sites More sharing options...
aM` Posted May 8, 2010 Report Share Posted May 8, 2010 Internetā kkur var redzēt?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
desina Posted May 8, 2010 Report Share Posted May 8, 2010 Es jūūtu sliktu garīgo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted May 8, 2010 Report Share Posted May 8, 2010 Var redzēt, kura komanda vairāk grib to uzvaru. Nekas vēl nav zaudēts, tikai pietrūkst uguntiņas acīs... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pensionars Posted May 8, 2010 Report Share Posted May 8, 2010 (edited) Protams http://www.tv3.lv/video/ Par spēli runājot. Ir vairāk jāiet virsū spēlētājam, nevajag tik statiski stāvēt, tā arī ir mūsu lielākā problēma. EDIT: WOW Danija 2-1 vadiba spele pret Somiju, haha labs! Edited May 8, 2010 by Pensionars Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pensionars Posted May 8, 2010 Report Share Posted May 8, 2010 (edited) Ir vairāk jāiet virsū spēlētājam, nevajag tik statiski stāvēt, tā arī ir mūsu lielākā problēma. Šveices 1.,2. vārti EDIT: Dānija 3-1 vadībā, lol! Edited May 8, 2010 by Pensionars Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted May 8, 2010 Report Share Posted May 8, 2010 Spēles liktenis ir izšķirts. Galvenais ir nospēlēt cienīgi un nepapist ar 0:4 vai vēl trakāk. Varam jau gatavoties spēlei ar makarongalvām. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted May 8, 2010 Report Share Posted May 8, 2010 Spele beigsies 1:2 kaa ierasts un tas arii ticamakais rezultats... abus ko vinji iemeta bija cucenes! Nu shoreiz mums vnk nepaveicaas Danija 3:1 sit SOMUS Tajaaa grupaa bus inchigi Danija 3pt Vacija 2pt USA 1pt Somija 0pt Link to comment Share on other sites More sharing options...
el_Moerto Posted May 8, 2010 Report Share Posted May 8, 2010 Pizģec, man nets pišās un nevaru normāli paskatīties streamu, kā vispār mūsējiem iet? Es nerunāju par rezultātu, bet par pašu spēli, tb vai tiešām tik pamatīgi viņi mūs klapē? Link to comment Share on other sites More sharing options...
desina Posted May 8, 2010 Report Share Posted May 8, 2010 jāāā Šveica spēle ļoti labi ! Bet tas man nepatīk protams ....... esmu realists ..... ši spēle mums par labu nebūs .... kā jau to arī gaidīju ! nekas viss vel ir priekšāā ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted May 8, 2010 Report Share Posted May 8, 2010 Būtu priecājies, ka mēs esam ielaiduši tikai 2 ripas. Rezultāts mierīgi varēja būt 0:4 Nevis cūcenes rezultātā, bet gan 2 minūšu spiediens uz mūsu vārtiem, ka mūsējie pat līdz ripai netiek - likumsakarīgs iznākums. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pensionars Posted May 8, 2010 Report Share Posted May 8, 2010 esmu realists ..... ši spēle mums par labu nebūs .... kā jau to arī gaidīju ! ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
desina Posted May 8, 2010 Report Share Posted May 8, 2010 (edited) es liku uz LV jo tā vēlejos lai spēle beigtos ...... bet zinot cik šveica ir spēciga un cik labi viņi pat šo spēli spēle ........ sory bet šiī nav musu spēle ! jāā ta ari zināju ka tulit iemetis jo tik sliktu teikumu pa lv uzrakstiju EDIT : visu cienu par 3 periodu ! Edited May 8, 2010 by desina Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pensionars Posted May 8, 2010 Report Share Posted May 8, 2010 (edited) Tiko prognozē pakāsu 4p dēļ pēdējiem vārtiem! DEEEM samurays precīzi noteica spēles rezultātu! Edited May 8, 2010 by Pensionars Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted May 8, 2010 Report Share Posted May 8, 2010 Pilnīgi cita izlase iznāca uz laukuma 3. periodā. Vismaz uz kaut cik pozitīvas nots beidzās šī spēle. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now