darek Posted March 14, 2010 Report Share Posted March 14, 2010 (edited) Tāpēc, ka tā bija tāda spēles situācija. Nu piemēra pēc, lai labāk saproti. Tu paņem čali bortā, spēka paņēmiens ir pareizi izpildīts, bet čalis salauž roku, tev tak nedos noraidījumu par to, ka izpildi pareizu spēka paņēmienu. Tāda ir spēle. Šajā gadījumā, tiesnesi stāvēja tieši blakus, acīmredzot, viņš uzskatīja, ka sitiens ar nūju nebija sitiens, bet vienkārša spēles situācija. Edited March 14, 2010 by darek Link to comment Share on other sites More sharing options...
betty Posted March 14, 2010 Report Share Posted March 14, 2010 Emm - krievi paši teica, ka to tiesnesi sūta uz spēlēm, kur vajag "nogremdēt" kādu no komandām. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darek Posted March 14, 2010 Report Share Posted March 14, 2010 betty, ja tā būtu viņš netiesātu KHL spēlēs, visticamāk netiesātu nevienu profesionāļu hokeja spēli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
betty Posted March 14, 2010 Report Share Posted March 14, 2010 betty, ja tā būtu viņš netiesātu KHL spēlēs, visticamāk netiesātu nevienu profesionāļu hokeja spēli. Tici man, nevien tādi āksti tiesā sporta spēles... Link to comment Share on other sites More sharing options...
darek Posted March 14, 2010 Report Share Posted March 14, 2010 Protams, un tu arī esi viens no tiem gudrīšiem, paštaisnajiem cilvēkiem, kurš visu zin labāk par visiem? Riktīgs letiņš ar letiņu loģiku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted March 14, 2010 Report Share Posted March 14, 2010 Galva sāp,galva sāp! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted March 14, 2010 Report Share Posted March 14, 2010 Tad tu gribi teikt to, ka sitiens ar nūju pa seju (tātad, bīstama spēle ar augsti paceltu nūju) ir spēka paņēmiens? Es negribu sākt kašķēties, vienkārši tavs salīdzinājums nav īsti vietā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darek Posted March 14, 2010 Report Share Posted March 14, 2010 (edited) Tu jau pašā sākumā samudies, tas, ja es un tu uzskatam, ka tas bija sitiens ar nūju, nenozīmē, ka tiesnesis tā domā. Ar to arī šeit varam apstāties, jo gribi to vai nē, tiesnesim ir, bija un būs taisnība. Un izmantot to kā argumentu zaudējumam vispār ir idiotisms. p.s un es nesalīdzināju, es divītim nosaucu piemēru, lai viņš varētu saprast pašu ideju. p.p.s btw., ja runājam tieši par to sitienu ar nūju momentu, takš visi redzēja, ka pēc momenta visi tiesneši kopistiski izdomāja ko darīt, tāka jūsu primitīvā cīnīšanas par tiesnešana nekompitenci šajā konkrētajā momentā vispār ir bezsakarīga. Edited March 14, 2010 by darek Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted March 14, 2010 Report Share Posted March 14, 2010 nu man daleca ideja. bet nu protams ka aizstavu LV ta ka subjektivi. talak. a ka ir ar stridigo dituaciju kad Ozolonjam nosita nost kjiveri no galvas? un uzbruka. aizmirsu kursh tas bija. par rupjibu/ tiishu kjivers nosishanu ( nezinu ka to noformulet sporta terminos) nevajadzeja obligati tas 2 minutes? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted March 14, 2010 Report Share Posted March 14, 2010 Masala 3 nedeljas nevares spelet un Ankipans ariiii menesi Nu Arnason pedejais laiks Tev kaut ko buus paraadiiit 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
darek Posted March 14, 2010 Report Share Posted March 14, 2010 Ozoliņš bija pie pašiem pretinieku vārtiem, tas ir tikai normāli, ka viņu tur grūda, sita un bakstīja, un tieši arī tajā momentā tā ķivere tika nosista nost, tiesnesis arī to momentu paņema kā spēles situāciju. Viņš pat varēja iedot pašam Ozoliņam 2 minūtes par to, ka viņš ķiveri uzvilka atpakaļ un spēlēja tālāk, jo pēc noteikumiem, viņam uzreiz pēc ķiveres pazaudēšanas jādodas uz nomaiņu. Protams, es kā dinamo fans arī uzskatu, ka vairākās vietās vajadzēja dot 2 min ska, bet dažās vietās nedot mums, bet tas ir tikai tāpēc, ka esmu par dinamo un tas vien jau manu objektivitāti mazina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted March 14, 2010 Report Share Posted March 14, 2010 nu skaidrs.. klau a kada iisti ir termina zoona definicija.ir. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted March 14, 2010 Report Share Posted March 14, 2010 100% nezinu, bet pirmajam zonā ir jāieiet čuvakam ar ripu. Kkā tā. Ja kāds pirms viņa ir aiz zilās uz vārtu pusi, tad nevar iet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThoM. YorK. Posted March 14, 2010 Report Share Posted March 14, 2010 (edited) p.s un es nesalīdzināju, es divītim nosaucu piemēru, lai viņš varētu saprast pašu ideju. p.p.s btw., ja runājam tieši par to sitienu ar nūju momentu, takš visi redzēja, ka pēc momenta visi tiesneši kopistiski izdomāja ko darīt, tāka jūsu primitīvā cīnīšanas par tiesnešana nekompitenci šajā konkrētajā momentā vispār ir bezsakarīga. 100 % ja kaads Dinamietis paarsistu kaadam SKA speeleetajam degunu taadaa pashaa momentaa, tad uzreiz dabuutu 5 min. Edited March 14, 2010 by ThoM. YorK. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goodbye Posted March 14, 2010 Report Share Posted March 14, 2010 klau a kada iisti ir termina zoona definicija.ir. pirmajai pretinieku zonā ir jāieiet ripai, pēc tam var iet tikai spēlētāji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted March 14, 2010 Report Share Posted March 14, 2010 nu da. ta es ari domaju, bet kautka leikas ka tur mazliet kautko mudijas speles laika, vai ari tas kameras izskatas savadak Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperS Posted March 14, 2010 Report Share Posted March 14, 2010 2:0 mūsjie pagaidām uzvar :dinamo: :dinamo: :dinamo: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModeratO Posted March 14, 2010 Report Share Posted March 14, 2010 Pirmais perjods ir iesācies ļoti labi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted March 14, 2010 Report Share Posted March 14, 2010 ahh.. nu smuki... nu smuki! Link to comment Share on other sites More sharing options...
desina Posted March 14, 2010 Report Share Posted March 14, 2010 nu wow ! elīīgs pirmais periods ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted March 14, 2010 Report Share Posted March 14, 2010 Labi, tā arī turēt! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModeratO Posted March 14, 2010 Report Share Posted March 14, 2010 Whahahhahaa, tiesneši sāk tiesāt Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted March 14, 2010 Report Share Posted March 14, 2010 hmm.. nu ja otra treshdalja bija samera stresaina.. bet man iepera divas lietas - savaadais misionars intervetajs un mikjelis - kad 2 minutes pirms beigam kad iedeva vartsargam pa presi atgruuda kaudziti krievu un pasmaidija un pateica : puišeļi.. nelieniet pie papas.. apmeram ta Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted March 14, 2010 Report Share Posted March 14, 2010 Bleeee spele jau super Tikai paats kaa lupata 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
l1nk1n Posted March 14, 2010 Report Share Posted March 14, 2010 Tikai paats kaa lupata +1 spele zbis un musejie malachi ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now