Jump to content
GIGN Forum

Hokejs


MeGaPiiLe
 Share

Recommended Posts

:) Cena varētu būt ap +- 12ls par biļeti. Ja kas, atmetam man pm.

Negribas spammot, bet nu pilnigi neticu ka pa tadu cenu ko var dabut!

Biletes jau taa izkera viena mirkli, un pec shadam spelem diez vai kads velesies pardot, un ja pardos, diez vai pa tadu cenu!

Es pats ar gribu tagad aiziet :D Sencis teica, lai noperku bileti uzreiz ka saks pardot, a es domaju ka nav ko, jo sele diezvai bus ta labaka! Protams teicu ka neiesu. + ar senci kopa negribejas (vinam abonoments un bilete lidz ar to ir)... Tagad nozeloju un saku rekinaties ka man aizies kadi 40ls par normalu vietu, ja vispar kads pardos...

Bet gl ar meklesanu....

P.S. Sodienas spele mani sokeja, visu cienu par izturibu...

Link to comment
Share on other sites

Man tak pilnīgi vienalga kāda vieta. Kaut vai visnenormālākā. :) Nu, ss.lv ir pāris sludinājumi arī par 10ls par biļeti. Es tik gribētu no kāda +- zināmāka cilvēka nopirkt. A to no visādiem apšaubāmiem krieviem netīkas pirkt. :)

Link to comment
Share on other sites

bļāāāāģ, es esmu tā SASPRINDZIS. es jau nespēju mierīgi pirmo spēli noskatīties, otrā vispār bija nerve crushing, bet šī trešā BŪS VIENKĀRŠI AHUJENNA traki.

uz ko es ceru

1) Rīgas līdzjutēji liks SKA saprast, kuri ir BEZ VARIANTIEM labākie līdzjutēji faking pasaulē.

2) Dinamo spēlētāji NETICĒS, ka jau ir uzvarējuši un spēlēs tieši tāpat kā šīs divas spēles un ar savu megadisciplīnu izraus uzvaru

3) SKA atkal nespēs iemest, vienīgie viņu vārti divās spēlēs ir bijuši vairākumā, līgas labākajam uzbrukumam tas ir vairāk kā SŪDĪGI

4) mums veiksies

5) (uz šo es visvairāk ceru) lai arī kas nenotiktu, mēs nepagrūžam abas mājas spēles, tas būs depresīvi. Bet ja godīgi, tad es tam neticu, vienu es domāju mēs noteikti paņemsim, jācer ka pirmo.

p.s.

nopirku tikai 12 biļetes sev un savai brandžai, no kuras starp citu viens skries tikai apenēs riņķī arēnai, ja mēs uzvarēsim :)

Link to comment
Share on other sites

Dabuju divas stāvvietas uz rītdienas spēli. Uzzināju, ka būs pieejamas papildus biļetes, tad šodien arī vaktēju. Vienu brīdi apjuku, jo bija pieejamas arī parastās sēdvietas pa 10ls gabalā. Mēģināju tās dabūt ar to 50% atlaidi, bet tad tur pamatīgi sabūros, jo tajā ātrumā nesapratu, kā lai to izdara. Tur laikam tā galējā summa bija manuāli jāievada. Nu, katrā ziņā spēli tomēr redzēšu. B)

Link to comment
Share on other sites

Man alus iepirkts mega lielumos,taa lai nekaadaa gadijumaa nebutu pa iisu un mierigu sirdi no darba varetu parasties majas un sagatavoties un pedejaa bridii lai nebutu nekas jasagadaa :) But faking smagi,bet mums tas ir jaizdara! :)

P.s. Sorry bet man bija vīzija ka beigsies 2:6 sāpīgs kāsiens :(

Edited by GooD`MeN
  • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

kas tur ko nesaprast - serija lidz 3 uzvaraam. dinamo serija ir 2-0 vadiba pagaidam. Ja shodien uzvar tad 3-0 un seerijaa uzvar dinamo, ja zaudee, tad ir 2-1 un notiek veel vismaz viena spele

Link to comment
Share on other sites

nu bļe, ja uzvar viņi tiek konferences pusfinālā, ja tur uzvar, tad konf. finālā, ja tur atkal uzvar tad tiek lielajā finālā, ja tur atkal uzvar, tad iegūst Gagarina kausu. Ja kautkur pa ceļam padirš sērijā līdz 3 uzvarām tad izkrīt ārā.

Edited by redhot
Link to comment
Share on other sites

CS CS CS !!!

He`s CS`er !

Tik skaists kaa zutis, kursh grib prcet zuti !

He`s a nolifer ! Par hokji vinjiem pilnigi nulle saprashana !

Runajot par speli, manir tieshi pretejs chujs pikaso... buuus nevs pakasiens, bet gan njemiens !

P.S. dzert ir slikti !

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...