Jump to content
GIGN Forum

Hokejs


MeGaPiiLe
 Share

Recommended Posts

emm. nu ko nu.. Krievi ir paaraaki, es pirms speeles teicu buus 8-2.. faak, bet izredzes veel ir.. :)

btw, goodmen - KRIEVI IR LEENI? WTF? Vinji ir aatri + meistariigi. a muuseejie- leeni + nemeistariigi. peec taa arii ir taads rezultaats. Bet vienalga malachi lv,ru abi labi XD

Link to comment
Share on other sites

Nē nu viss, spēle dirsā, un arī mūsu lielās cerības uz 1/4 arī zūd. Jo ar tādu spēli, nav ko darīt ceturdaļfinālā. Nu iespējams kļūdos, jo kā nekā, Krievija ir pasaules čempioni, bet Latvija tak bija tādā labā formā, 4 uzvaras pēc kārtas un viss :( Mūsējie noguruši un uz vairāku nav spējīgi, tā vienmēr ir. Mūsējiem pietrūkst nu kā tas saucās tipja, ka nenogurst, aij.

Oj oj oj, kāds bija tas teiciens, ''kā tu, tā arī tev'', tipja vakar tik smuka uzvara 1:7 un šodien 1:7 zaudējums, protams ja iemetīs vēl vienu

Link to comment
Share on other sites

Nu krievi meistarīgāki, stulbi nenomētāja vārtus kā šveice, vienkārši apspēlēja un iemeta. No vienas puses labi, ka šveices ieliktenim nevajadzēja sākt strādāt, jo pie kaut kāda 1:1 noteikti sāktu parādīties mistiski noraidījumi, un tad nervi būtu galīgi dirsā.

Link to comment
Share on other sites

Esmu nedaudz nesaprašanā. Kapēc visi runā, ka ASV jāuzvar Šveice, lai mēs tiktu 1/4 finālā ?

Ja Šveice uzvarēs, tad ASV, Latvijai un Šveicei būs katram pa 7 punktiem. Līdz ar to tālāk tiks komandas

ar labākajām vārtu attiecībām vai ne ? Tādā gadījumā latvija būs 3. vietā, kas nozīmē vājāku pretinieku

1/4 finālā (visticamāk tie būs čehi). Bet ja uzvar ASV tad latvija stabili ir 4. vietā, kas nozīmē, ka būs

jāspēlē ar Kanādu. Tātad mums tomēr jājūt līdzi Šveicei? Kaut gan es nedomāju, ka situāciju izprotu labāk par visiem tiem hokeja ekspertiem, paskaidrojiet, kur es kļūdos??

Link to comment
Share on other sites

Mes zaudejam USA`i speles pamatlaikaa,un ja SVEICE vinnees USA pamatlaikaa vinjas buus mums priekshaa,jo vinneejam Sveici papildlaikaa! tapec paliekam 5taa vietaa! Tapec mums der tikai un vienigi USA`s uzvara pamatlaikaa vai vismaz neizskjirts!savadak chempii mums ir chau! :( Karsumam viss kartibaa!2traa mainja tik smuki speleja,! Ceru ka RD pietiks naudu nopirkt Vasiljevu lai 1maa mainja butu Nizhivijs-Cipulis-Vasiljevs! :) Smuki shie puishi spelee!

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...