Jump to content
GIGN Forum

Hokejs


MeGaPiiLe
 Share

Recommended Posts

šogad mums zvērīga aizsardzība :DD bez Reķa,Bārtuļa,Ozo,Kriša,Pujaca, Sprukts arī mīkstais, cerams ka Karsums neatteiks, jo savadāk būtu pārāk čābīgi, a tā savādāk GK līnija, labākā pēdējos gados toč, varočikiem būs ko pasvīst :) uzbrukums uz papīra pat ļoti zolīds, pat Herbis atlaidīs palīgā, interesē tikai kā tu ņižikam,vai izdomās uzraut pēdējo gadu vai nē, bet domāju ka uzmetīs, tāpat kā uzmeta viņu Sočos! :) Nu Karsiks ja spēlēs un Janka pārdomās,. ka tomēr nav noguris, tad visam jābūt čotka, jasasit kādi Kazahi un vēl kādam jāatņem punkti un vietu nosargāsim, jo bez aizsardzības līnījas, mums tā jau klāsies plāni :)

Link to comment
Share on other sites

Nu ko cīņa par Stenly sākas, un ir iespēja ja Lindbeks savainojas, Gudijs var debitēt.. Pēdējās 4 spēles ko Lindbeks aizvadījis vispār MONSTRS :)

bišops it kā nestāvēs, bet tāpat, ja jau par viņu nav skaidrība 100%, tad pastāv iespēja, ka bišopu redzēs vārtos jau šajā sērijā

Link to comment
Share on other sites

Lindbeks, tāpat arī Gudļevskis, var nostāvēt perfekti un var arī savārīt podus, tā kā šodien noteikti varam gaidīt pavērsienus. Vispār NHL play-off ir intriģējošs ar to, ka tiek veiktas dažādas virkņu maiņas, mainītas stratēģijas un citas lietas apgrieztas kājām gaisā. Gribēju uztaisīt prognožu spēli, bet laika trūkuma dēļ tā arī nesaņēmos.

Edited by bacard
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...