Jump to content
GIGN Forum

Hokejs


MeGaPiiLe
 Share

Recommended Posts

Nedaudz offtopiks, bet nu jaunu topiku negribēju taisīt, ja kāds vakar skatījās Ernesta Gulbja spēli pa eurosport2, tad vai es vienīgais saklausīju, ka komentētājs teica: "Gulbis is just too good for this clown." ??

Edited by redhot
Link to comment
Share on other sites

goodijs. Laikam nevareeja tik agri pamosties. :)

Es biju darbaa un jutu liiidzi,tapat...Nu pec 1majiem ielaistiem vartiem es sapratu ka shiii spele atkal jau norakta,bet nu sanaca pavisam savadak :) Bleee 7vaarti bet HOSSA atkal sausā :DD Lab es vairs nelietoju un esmu labojies :) 4dien vispar spele 9:00 no riiita :) Bet pa TV neraaadiiis :(

Link to comment
Share on other sites

Severstalj un Torpedo ariii uzvareja,nu faq,ar katru dienu zuud vairak un vairak ticibas par iekljushanu PLAY OFFOS, ar musu 50punktiem otrajaa divizijaa mes butu 7taa vietaa un droshi...

P.s. macho re ku arii vartu apskats...

http://sportacentrs.com/hokejs/video/05012...grauj_sibir_7_2

Edited by GooD`MeN
Link to comment
Share on other sites

Starp citu varētu būt. Atceros rāda kadru - ripa tukšos vārtos, Karija iet sēdēt, pēctam iemetiens centrā. Noteikti bija aizturētais sods un Amur atstāja tukšu kasti :)

Paga neskuja. Tad tak svilpe būtu..

Edited by kRi
Link to comment
Share on other sites

Man iekš KHL.ru ir nevis video, bet slaidšovs :D

Jau mača 25.sekundē Tailers Arnisons izvirzīja "Dinamo" vadībā, bet spēles 83.sekundē pēc Laura Dārziņa metiena rezultāts kļuva jau 2:0. Kuriozi tika gūti "Dinamo" trešie vārti. Noteikumus pārkāpa Martins Karija, "Amur" izmantoja aizturētā soda priekšrocības un nomainīja vārtsargu pret sesto laukuma spēlētāju. Bet šajā brīdī kļūdījās paši "Amur" spēlētāji, ripa izlidoja no "Dinamo" zonas un ieslīdēja tukšajos "Amur" vārtos. Vārtu guvums tika ieskaitīts "Dinamo" vārtsargam Edgaram Masaļskim.
Edited by kRi
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...