Jump to content
GIGN Forum

Bumer Eto Sila!


whitesnake
 Share

Recommended Posts

:D

divainakais ir tas ka pat es uz to visu skatos ar tadu smiinu sejaa un skepsi...

lai piedod tie kam sirdij tuvi BMW

Pa seju tev! :D

Nu nerazha jau baigaa, bet sarkanais bmw vismaz tiks valjaa no saviem ljevajiem, paarspiileetajiem buferiem! Galiigi nepatiik, ka saliek taadus suudus! Normaali m-buferus un vaalee, nevis kjekavas aplja produkciju, kas veeja pliivo kaa vecaa teva uusas! :D

Link to comment
Share on other sites

Man arī līdzīgi bija, braucu ar džipu, priekšā pielīda mercedes un nenormāli strauji nobremzēja, tā kā man reakcija laba, protams, nobremzēju, bet saņēmu 3 mašīnas pakaļā - renault megane, škoda fabia, bmw 525 :)

Pašam tagad bmw, negribās kko dirst par bembistu izgājieniem uz ceļa, kaut gan pats tāds neesmu, bet nu smieklīgi, zinot kādu braukšanas manieri viņi piekopj. Paļube katrs bija iespiedis to pedālīti neīsto pirms avārijas :)

edit: lavrx, es cenšos lauzt to stulbo stereotipu Latvijā, ka visi jaunieši, kas brauc ar bmw ir bembisti, citur pasaulē tā nav :P

Edited by raprock
Link to comment
Share on other sites

Var braukt ar bmw 316 vai 328 tomeer bmw ir bmw takaa nestaasti :D Taapat paspaidi to pedaali kas atrodas pa labi no visiem paarejiem! :)

Ja runaajam nopietni tik stulba situaacija ar 4 iesaistiitaam mashiinaam nebuutu nekas traks, bet nu prikols ir tur, ka vinji tipa bmwlife pasaakumaa brauc un vareetu buut, ka savaa starpaa paziistami tapeec tas vis liekas tik smiekliigi!

Veeljoprojaam saku sarkanais bmw tika valjaa no kauna kas vinjam bij sakrauts virsuu!

Edited by LAVRx
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...