m3rsy Posted August 31, 2008 Report Share Posted August 31, 2008 Good Men, tu aizmirsi mani un amniiju! Teikšu godīgi, tas ar tiem he nebija īpaši gudri, bet kā jau teica... piedalījās tikai tie, kas gribēja un tā bija visa T komanda, kurā katru raundu nomira vidēji 3 purni no he un pārejie gāja pēctam pildīt misiju, kas ct (visiem pārējiem) traucēja nošaut pārējos? Vienkārši snūpam nepatika, ka visi septiņi gāja uz viņu vienu un viņu izownoja ar nazi. Reāli tā bija vienīgā situācija, par ko varētu sūdzēties, nu labi vēl paliek bagošana, viss. Kopumā ezīts ir serverī izdarījis vairāk labu nekā sliktu, tā kā atņemt admin tiesības nebūtu tas gudrākais un kapēc assaulta laikā vajag mest vote dd2, ja iepriekšējās mapes beigās tika nobalsots par assaultu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted August 31, 2008 Report Share Posted August 31, 2008 (edited) Good Men, tu aizmirsi mani un amniiju! Kopumā ezīts ir serverī izdarījis vairāk labu nekā sliktu, tā kā atņemt admin tiesības nebūtu tas gudrākais un kapēc assaulta laikā vajag mest vote dd2, ja iepriekšējās mapes beigās tika nobalsots par assaultu? Piedod amniju un tevi tak arii atceros he attack bija tikai ccblee parejaas mapes mes izdomajam reali citu fanu RapRock ir vnk arii 1ns no tiem zadrotiem,kam shadas lietas nepatik un tas izskaidro vinja ricibu un raxtiito vnk! Neviens nevienam nemeigjina ipashi traucet speli,jo fanaa piedalijaas tikai BRIVPRATIGI un tadi shoreiz vnk bija 9 no 10 T Nu jaa protams tadiem frageriem,kaa ... vardos labak nemineshu jo tadu te ir paprak daudz logjiski ka ir APKAUNOJOSHI ka puse T komandas uzklup ar nazi un apgraiza! REALI DZEKS tiek APGRAIZITS un visiem shitiem frageriem tas ir pats lielakais apkaunojums,jo nevis vinju noshava bet apgraizija! Eziiic ir 1ns no labakajiem adminiem!~ 1) Pa naktim eziic(admins) vienigais skjiet spelee 2) Kursh cits izklaidees publiku ja ne eziiic 3)Kursh nemetaas votes uz visadiem dd2 un citam nodrilletaam mapem? protams ka tikai eziiic SHitaa varetu drillet un drillet saraxtu! Eziiisha vienigais minuss ir tas ka vinsh nebija @ GIGN PARTY P.s. Un jaa toreiz skjiet lai kadu mape mes speletu un cik jautri mums butu,katraa mapee tika mests vote uz dd2,bet todien neviens negribeja vinju spelet iznjemot zadrotus Edited August 31, 2008 by GooD`MeN Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sn00p Posted August 31, 2008 Report Share Posted August 31, 2008 Zorg nepiesienies vaardiem ! izbuusto cauri griidai vai jumtam watever !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sn00p Posted August 31, 2008 Report Share Posted August 31, 2008 TU man sabojaaji visu speeleet prieku ! un es teicu kam man nav tik daudz laika kaa tev seedeet visu dienu pie datora un gaidiit kameer mazgadiigias skolnieks izies aaraa no servera un vareshu saakt speeleet. man ir citas dariishanas arii kaa tikai cs tapec pec apmeram 10-15 min izgaju aaraa ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invincible Posted August 31, 2008 Report Share Posted August 31, 2008 uz jumta var prosta uzlekt p.s esmu eziisha pusee, eziic rullee un liek krutas mapes kaa assault, millitia utt! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sn00p Posted August 31, 2008 Report Share Posted August 31, 2008 (edited) un jaa sn00p, tu jau ieprieksh mums teici, lai orlinga ejam pa CT jo taa esot T mape, vai ne? un mees arii aizgaajam, un taa celshana caur sienu bija bugs, bet anyway taa tak ir T mape? un cik raundus mees panjemam 7-8? un juus 30? un pie tam tu tikai saaki stresot par to bagu, kad mees izmaisiijam tavu fragoshanu.. off p.s. un ko tad johnatans nav sapratis no tava teksta? to ka vinjam tagad jaakljus tikai un vieniigi par tavu atbalstiitaaju un draugu ? tev gruuti pienjemt to ka vinsh varetu atbalstiit mani ? shaadaa situaacija... mazgadiigais moralais kretiins ! par mani te ir rakstiijushi suudzibu pa to, ka es chomu noslapoju peec taa ka vinsh man man uztaisa team attack galvaa... redziet tas bija mans paarkaapums , tagad jus te cherni taisat un viss ir ok .... leaving this fkn forum ! Edited August 31, 2008 by Sn00p Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted August 31, 2008 Report Share Posted August 31, 2008 Tev ir laika tikai GIGNAA uzspeleet dd2,inferno un nuke? Citas mapes tu tak nemaz nezini! Link to comment Share on other sites More sharing options...
13th'rip Posted August 31, 2008 Report Share Posted August 31, 2008 (edited) sn00p piedo sawliit, bet nu nezinu vai nemaaku speeleet, bet tas uzbrauciens jhonijam bija par lietu jo vainiigo vinsh saskatiija tikai mani, kaut topiks bija par kko citu bet tas viss ir tapec, ka es vinjam nepatiiku, paarak daudz esmu sashaavis puiku.. Edited August 31, 2008 by 13th'rip Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sn00p Posted August 31, 2008 Report Share Posted August 31, 2008 (edited) off Edited August 31, 2008 by Sn00p Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonathan Posted August 31, 2008 Report Share Posted August 31, 2008 jo vainiigo vinsh saskatiija tikai mani, kaut topiks bija par kko citu bet tas viss ir tapec, ka es vinjam nepatiiku, paarak daudz esmu sashaavis puiku.. bljeg, bija par lietu??? juus lielie FANMEIKERI par taadu lietu kaa misiju nemaz nedomaajaat!!! ar visu c4 salienat tornii un laizhat viens otru pie dieviem!!! taa nav speleeshana un es juus visus nahuj izkikotu! gribat taisiit savus lielos priekus, bljeg, nopeerkat serveri un tur laizhat muljkjus cik uziet!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
13th'rip Posted August 31, 2008 Report Share Posted August 31, 2008 eem tieshi veidojot visaadas fiichas ar komandu, kaut pat skrienot ar nazhiem virsu.. or smth, esam vairak raundus panjemushi nekaa atseviskji apmirstot.. un par cbble, atdziistu tas tieshaam bija lieki, bet tas bija bishku protests, kuru laikam arii nevajadzeeja dariit Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted August 31, 2008 Report Share Posted August 31, 2008 PAr misiju mes vnm atceramies un iekljaujamies laikaa!bet nu jaa,labak pastasti kaadas ir taas tavas sajutaas spelet 24/7 serverii un fragot tikai? Tadu exemplaru 1mo reizi vnk redzu! SKjiet tev citas intereses reali nemaz nav kaa CS zipinat! NO OFFENCE,bet nu reali no malas viss izskatas savadak nekaa esi iedomajies! jaa tas CCBLE variants bija parak naidigs Bet pusei serverim bija labi Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonathan Posted August 31, 2008 Report Share Posted August 31, 2008 bljeg, tupaa smadzene!!! juus domaajat, ka nevienam citam speeli nebojaajat kaa tikai sev????? aunapieres, taa kaa juus tur ar he viens otru apmeetaajaat un baigi forshi jums viss likaas... bljeg, par ct aizmirsaat???? peec juusu speeles stila juus speeleejaat vieni pashi un ct vareeja staaveet kaa ff, jo vinjiem ko dariit reaali nebija!!!! un guuuuudmena kungs, tavai zinaashanai nekad neesmu speeleejis 24/7... aa, labaak pastaasti kaa ir buut smirdiigam chiiterim? (par gignu neiet runa, bet fakts ir fakts) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted August 31, 2008 Report Share Posted August 31, 2008 (edited) Varbūt šo kāds ir aizmirsis. Tad arī atradās 3-4 frageri, bet šie neiebilda, jo bija jautri Nu tas tik piemērs, varbūt daudzi šo nemaz nezin. Tur var vai nu uzlēkt, vai viens otru uzcelt (tāpat kā uz kastes), protams, tas nav īpaši godīgi, bet BUGS tas nav. Edited August 31, 2008 by Zorg`s Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted August 31, 2008 Report Share Posted August 31, 2008 A kaa man to zinaat? Varbut kadu faktu jeb kadu konkretu serveri nosauc? Tu gadijumaa kaut ko smagi nejauc?Neesi galvu nedaudz saspiedis? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Type-RS Posted August 31, 2008 Report Share Posted August 31, 2008 Te jau jums čaļi offtopiks aiziet. Ceru ka par šo postu neatraušu vārnu, bet fakts ir tāds (no mana skatu punkta) ,ka spēlēšana pubā pati par sevi ir 4 fun , jo nekādu skillu tu tur dižo neuzkačāsi , tātad, dažādas nepieņemtās mapes kā assault ko jau minēja , torn , siege ja vel kāds atcerās. Principā esmu Goodmena Eziša u.c , kas ir par šādu fanu pusē Gribi nopietnu spēli?! Uztaisi komandu jeb iestājies un bombī cw principā tur tev neviens netraucēs spēlēt nopietnu spēli... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonathan Posted August 31, 2008 Report Share Posted August 31, 2008 (edited) http://forums.kso.lv/index.php?showtopic=5981&hl=GooD aa, aizmirsu pateikt, ka taada speele kaa shodien bija @ inferno, office... tas bija fun un tas bija interesanti, bet nejau kaa juus speeleejaat cbble... peec type-rs teiktaa gign'am nosaukumu var mainiit.... cirks.lv Edited August 31, 2008 by jonathan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Type-RS Posted August 31, 2008 Report Share Posted August 31, 2008 Pec mana teikta , manuprāt ļoti reti notiek kautkas jautrs serverī, protams neželīgiem drotiem tas krīt uz nerviem... Parbaudīts. Principā , pa visu šo laiku cik esmu te nospēlejis , ne reizi nav bijusi tāda lieta , kā aprakstijis Ezīts , vismaz es neatminos , nevajag uzreiz parspīlēt jonathan. Offtopic! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted August 31, 2008 Report Share Posted August 31, 2008 jona tas reali nepieradija ka es chitoju!Lidz ar to saukt kadu par chiteri kads vinsh nav reali iesukaa!Tas ka es tajaa laikaa admineju citaa serverii un nejaushi iegaju kso skjiet reali nepierada TO ko tu centies man te pieshut!Ja tu iemestu te kadu demku kur esmu chitojis vo tad tu butu iists dzeks,bet shajaa gadijumaa GUDRI DIRST,NAV MALKU CIRST! Nee nu par to cbble variantu jau sakumaa piekritu ka tas vnk bija parak BRUTALI Aij lab aizmirstat jona nenjem ljaunaa Es vnk JAHTOJU Eziiic YOU ARE THE BEST Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zemene Posted August 31, 2008 Report Share Posted August 31, 2008 un guuuuudmena kungs, tavai zinaashanai nekad neesmu speeleejis 24/7... aa, labaak pastaasti kaa ir buut smirdiigam chiiterim? (par gignu neiet runa, bet fakts ir fakts) CT kaut viens no T HE uzkrita,ka tu tā ārdies? domāju ka nē,tapēc nesaprotu par ko var stresot,ka rounda sākumā CT iespēja NOFRAGOT par 3 cilvēkiem mazāk? Tas ir tas,par ko tu ārdies un ko tu centies pateikt or smtng? http://forums.kso.lv/index.php?showtopic=5981&hl=GooD aa, aizmirsu pateikt, ka taada speele kaa shodien bija @ inferno, office... tas bija fun un tas bija interesanti, bet nejau kaa juus speeleejaat cbble... peec type-rs teiktaa gign'am nosaukumu var mainiit.... cirks.lv Labāk cirks,nekā zadrotu pilns serveris,kuri dir*as savā starpā par to,ka viens notru nošāva.. __ Okej,gaidu uzbraucienus pretī. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonathan Posted August 31, 2008 Report Share Posted August 31, 2008 eh, zb jau.... zemene noskaties demo un tad runaa, jo izskataas, ka manu tekstu neesi sapratis! Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted September 1, 2008 Report Share Posted September 1, 2008 ticu alvim lai man nah šitas viss nav jālasa. pietiks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts