Jump to content
GIGN Forum

Tikko Ka Gribu Parbaudit Mapi Cs Ta Cs ....


Recommended Posts

nekad ta nau gadijies ,vakar vel viss ok bija

Es uztaisiju mapi un ka eju ieksa mani izmet uz sakumu kur atkal jaizvelas mape - mapei erroru nebija un taisu es smalki lai ir ok bet tikunta un izradas man ta ir ar katru mapi ....

Dx6TRJ103z.gif

Sis nau manas mapes uz halavu paritis no 300 izvelejos

iespejams tas ko maina bet tikko ieinsteleju Source SDK - bija vell progas bet pec taam itka gaja ...

Link to comment
Share on other sites

Tev ir sačakarēts serveris jeb kā to pateikt... Wnk katru reizi spiežot new game tev automātiski ieslēdzas dedictated server, bet tavam kkāds failiņš laikam trūkst. Pamēģini ieinstalēt amxx modu vai kādu citu servera versiju un tad vajadzētu visam rukāt!

Edited by pRopaaNS
Link to comment
Share on other sites

1. Nepareizaa sadalja

2. Tas ir Listen serveris

3. Probleema nav mapees...

EDIT: Toch izskatas baigi noderiiga proga :o. Maybe nofilmee ar kaadu progu kaa CamStudio vai fraps. Pec tam ieliek .avi kaada Gif meikeraa.

Edited by shine
Link to comment
Share on other sites

Umm.. vispar man liekas, ka peec paarinstalleeshanai vajadzeetu iet. Meegjini pilniigi uninstalleet un tad uzinstalleet.. ja ne, tad meegjini atver Half-Life un caur new game ieiet. Ja vari ieiet tad noteikti vaina ir installaacijaa. Pameegjini nokachaat citu installaaciju. Ja arii tur neiet, tad iespeejams arii, ka installaacija ir pie vainas. Piekonekteejoties citiem serveriem tas nenotiek... tad izmanto, ko es esmu ieteicis, ja ne sadziivo un taisi dedicated server. Vispar visvairak sliecos uz vainu installaacijaa/patchaa, jo reaali pilniigi uninstalleejot un paarinstallejot visam butu jaaiet. Ja nu veel PC vareetu buut vaina..

P.s tagad saki, kaadu progu izmanto gifiem.. negribu mekleet XD.

Edited by shine
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...