Jump to content
GIGN Forum

pRopaaNS

Mirstīgais
  • Posts

    100
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by pRopaaNS

  1. Ko es saku ka wnk odigy nevar normāli paspēlēt. Pagaidām esmu izdomājis tikai pāris taktikas, kuras darbojās tajā murgainajā mapē, ja neskaita defaulto kemperēšanu. Iespringšana nav pareizais izteiciens, drīzāk lunatisms. Odigy spēlējot es jūtos kā mēnesērdzīgais, jo tas viss kartes zīmējums ir murgains. Tunelis, restes, viens stāvs, otrais stāvs, papildus kāpnes, otra kāpņu telpa, lūka, utt un tik turpināt - spēlētāju vaktēšana uz skaņu un pozicionēšanas plānošana, taktikas - 3 mana spēlēšanas stila pamatelementi izdrāzti. Pasaki ka es varu tādu mapi arī normāli spēlēt, ņemot vērā to ka mans skils odigy mapē nespēj sasniegt pat 50%.
  2. Cik cilvēku tik viedokļu, huh... Ja tu domā tikai par to kā tev pašam personīgi tās mapes patīk tad jā. Bet pamēģini apskatīti šīs mapes no plašāka skatpuntka. Pubā var spēlēt visus crapus, teorētiski, taču protams ka patīkamāk būs spēlēt mapes, kuras sagādas mazāk galvassāpes. Kad tu domā ka tu de_odigy piedzimsti rusha pozīcijā un beigās atskārsti ka pretinieks pa defaultu skrienot var centru ieņemt ātrāk nekā tu tad tas neko labu par mapi neliecina. Ja vēl serverī būtu daudz skiloti spēlētāji tad vēl būtu vērts ko mēģināt tajās švakajās mapēs izdomāt, bet ja švakā mapē spēlē švaki spēlētāji, tad nekāda baigi interesantā spēlēšana vairs nesanāk. de_aztec ir sabalansēts jebkurā gadījumā, teorētiski. Problēma ir tajā vai spēlētāji spēs sadarboties lai izmantotu mapes priekšrocības, jo tā ir vairāk 2x2 turnīriem piemērota mape, nevis mape 20 spēlētājiem. edit: GooD`MeN, jāāāā kā tad, tas ir tas ko tu domā. Ko lai saka, pokemonu faniem patīk pokemonu mapes... Pats vēl šodien sūdzējies par mani ka es laicīgi nesadarbojos, bet atvaino, es sēdēju centrā un centos izdomāt kur atlikušie ct atrodās un itkā dzirdēju ka viens kkur tur itkā un man smadzenes uzlagoja mēģinot izdomāt kurā stāvā, kurā pusē un kādā virzienā viņš tur varētu būt.
  3. Mēģināšu būt lakoniks. Kas tas par mapciklu, kurš parādās rakstot konsolē votemap? Nez kur var sameklēt pilnu mapciklu, tāpēc rakstot šo savu atskatu par gigna mapciklu mēģināšu izmantot atmiņu, lai pieminētu mapes, kuras manuprāt noteikti vajadzētu aizvākt no mapcikla un kāpēc. cs_havana - vissliktākā defaultā ķīlnieku mape manuprāt. Ir jēga turēt mapciklā? de_odigy - odishs varbūt to mapi ir taisījis, bet tas nenozīmē ka mape ir spēlējama. Šī jebkura gadījumā nav izdevusies mape viņam. Otrā stāva tumšie tuneļi visu laiku maisās dēļ tā ka tas maisa saprast no kura stāva skaņas nāk, dēļ tā restotā loga un nesabalansētajiem atzariem, kur no abām pusēm var pretinieki gaidīt. Apakšstāvs arī nav sabalansēts. Īsāk sakot, wnk pokemonu mape ar labu grafiku, kurā nav domāts par gameplay. Spēlēt jau var, bet cs mape tā nav. de_vertigo -nesabalansēta mape, kurā pastāvīgi maisās skaņas no viena stāva uz otru, kur pastāvīgi jādomā vai radarā atrodamais puntks ir vienā stāvā vai otrā, kur pastāvīgi jāpieskata tā lūka starp vienu stāvu un otru... Ir vēl spēlējama karte gameplay ziņā, bet tā nav laba cs mape jebkurā gadījumā. Kāpēc nepiemērotu mapi turēt mapciklā? Protams, vēl tāda lieta ka par spīti mapciklā atrodamajām pokemonu custom mapēm nav iekšā labās custom mapes, tādas kā de_verso / de_cevo_concrete. Spēlētāji spēlē visu laiku, bet tas nenozīmē ka spēlējamības kvalitāte ir mērāma pēc spēlētāju skaita serverī.
  4. pRopaaNS

    Gari

    Tas ir tikai tavā prātā iztēlotais stereotips ka ticīgie ir tādi. Kāpēc lai Dievs atrisinātu manas probēmas ja es pats nemaz necenšos neko darīt? Vez tam it kā viņam baigi interesē nenozīmīgās laicīgās problēmas ("plz Jēzu, iedod man to un to " - neiedos protams, dievs nav lai nenderētu kā ubagam.)
  5. pRopaaNS

    Gari

    Heh, nez kāpēc ticīgie ir daudz stiprāki par neticīgajiem, kuri dzīvo tikai naudas dēļ un vēl šādi tādi jocīgie... Jums vajag faktus lai ticētu Dievam un kāpēc jūs ticiet kad zinātnieki kko mēmi pasaka, ķipa tie visu dara ar zinātnisku pamatojumu un visu dara pareizi... Bet lai gan būtībā viss materiālais ir pierādāms ar faktiem, tas tomēr nenozīmē ka tas materiālais izskaidrojums pierāda to ka garīgais neeksistē. Galu galā padomā pats, kā vispār visums sāka eksistēt? Tak padomā cik tas ir plašs. Kā kaut kas tāds vispār var sākt eksistēt no nekā? Kaut kur tak visam ir jāsākas. Mēs visi zinam, ka dabā pastāv princips ka nekas jauns nevar veidoties, tikai jau esošie elementi reaģē viens uz otru tādejādi radot kaut ko jaunu. Cilvēki aug tāpēc ka uzņem vitamīnus un barības vielas. Tad atkal, padomā, kā vispār tāda dzīvība var rasties? Kas tas ir par bezsakaru, kosmosā pie vienas zvaigznes uz vienas planētas dzīvo augi un dzīvneiki un augstākā rase- cilvēki, kuriem ir pat saprāts un gudrība? Eh, paši zinātnieki savā sulā lai mīcās 200 sekstiljonus gadus, par to domājot. Varu saderēt ka lielākā daļa zinātnieku jau ir nonākuši pie šī slēdziena un zin ka pasaule nevarētu pastāvēt bez kkā augstāk stāvoša.
  6. pRopaaNS

    Gari

    Tu runā tā itkā tu visp zinātu kaut ko par šo tēmu... XD Vispirms izlasi bībeli un tad vari sākt kko spriest, nevis pilnīgu bullshitu raksti, kam nav nekāda pamatojuma, slimais.. Un tas nav "kkāds slimais, kurš sarijies tabletes ar iq pirms 2000 gadiem", bet līdz ar viņu sākās mūsu ēra un nez kāpēc šī slimā mācība tagad ir viena no izplatītākajām ticībām pasaulē. Davaj, patēlo tu slimo un pamēģini kko tādu izdarīt.
  7. bind 1 "slot1;cl_dynamiccroshair 0" bind 2 "slot2;cl_dynamiccroshair 0" bind 3 "slot3;cl_dynamiccroshair 1" bind 4 "slot4;cl_dynamiccroshair 1" - automātiski uzspeižot nazi un granaatu bus bus dynamiskais un otrādi. Vari vēl katram pielikt ";" un iedot veel kaut ko, tikai nevar rakstīt neko vēlreiz ķepiņās.
  8. pRopaaNS

    Gari

    Protams, jo ka ta mēs varam zināt- mēs wnk varat izteikt savu viedokli pamatojoties uz to kas pašam šķiet ticamāks no visām zinātnieku teorijām, bet ko ta mēs varam zināt, mēs paši neesam zinātnieki un nekādus faktus pārbaudīt nevaram, tā ka runāšana par tādām lietām ir mutes brūķēšana. Izņemot ja tu esi ticīgais un ej uz baznīcu, tad tiem automātiski visa bībele ir kā pasaules vēsture, jo ja tu netici tam, tad tu wnk neesi ticīgais. Ir atklātas daudzas bībelē pieminētās vēsturiskās lietas un visi tie pareģojumi kas piepildījušies, utt. Ne jau pirms 2000 gadiem cilvēki izdomāja Jēzu un speciāli sarakstīja vēstures grāmatās melus par visu viņa dzīvi. Jēzus ir bijis reāls cilvēks dzīvojis tajā laikā, darījis brīnumus un pēc tam krustā sists. Tas vismaz ir balstīts uz faktiem, nevis kkāds Jānis un Juris izdzirdējuši zinātnieku teoriju par cilvēka rašanos no pērtiķa un akli tic, lai gan tā ir tikai tāda zinātnieku spriedelēšana.
  9. pRopaaNS

    Gari

    Darvins pats savu teoriju ka cilvēks ir radies no pērtiķa pēc kāda laika atmeta, lai gan pārējie zinātnieki to vēl izmanto. Lieta tāda ka nav starpposma starp pērtiķiem un cilvēkiem. Ja cilvēks ir radies no pērtiķa, tad zinātniekiem vajadzēja jau sen atrast visus attīstības posmus no pērtiķa līdz civlēkam. Nav ko izdomāt pašam savas bezsakarīgās teorijas, itkā tev pašam visp kkādi fakti ir zināmi. Palasi bībeli un ej uz baznīcu un nebūs tādi jautājumi. Un, ak jā, protams ka spoki un gari eksistē, cilvēks jau nepazūd tikai no tā ka viņa ķermenis atsprāģī.
  10. pRopaaNS

    Omg Draudi.

    Njā visādas urlas ir netā nolasījušās. Nez cik tam čalim ir svītras gar trenūzenēm...
  11. Hah, kā to var dabūt gatavu... Pamēģini nomainīt valodu un paskaties tildes klaviermasterā vai pamirgo poga kad spied Ctrl. Vai tiešām tikai ctrl nestrādā? Ja būtu problēmas ar kontaktu, tad jājautā kāpēc nestrādā tikai Ctrl, tak ne jau uz katru pogu ir savs kontakts. Visticamāk ka klavai pogas noķeksējušās... Abi Ctrl nestrādā?
  12. Ja negribi iekompilēt kopā ar mapi wad failus, tad vēl ne tikai jāiekopē, bet arī jāizveido blakus .bsp failam .res fails, kurā ir normādītas wadu un pārējo vajadzīgo failu atrašanāš vietas, savādāk tev vienīgajam tā mape ies un tie kuri viņu kačās no servera tāpat nedabūs to wad failu un būs tas pats errors viņiem. Krč izdomā ko darīsi- meklēsi kā iekļaud wad failu pašā mapē vai taisīsi res failus..
  13. Piedod ka aizskāru vārīgo vietu.. Es pats neesmu tik piekasīgs cilvēks, tāpēc čīteri man pašam īpaši netraucē, ja ir tad ir, ja nav tad nav...
  14. Tas ka vecie krabji iet prom, nenozīmē ka pats cs mirst... Paši atstājuši serverus savā vaļā un brīnās pēc tam kas notiek... Ja būtu admini, tad būtu cita lieta, es brīnos ko tajā gigna csdmā vispār vēl tik daudzi spēlētāji spēlē, par spīti tizlajām kartēm un adminu neesamībai. (eh, es arī vēl spēlēju par spīti tam, damn)
  15. Drīzāk vajadzētu vismaz kkādus adminus, kas spēlē serverī arī... Būtībā katru otro reizi kad eju spēlēt csdmā kāds ar speedhack vai aim močī vaļā un cik kartes pēc kārtas... Kamēr kāds liktu iekšā sūdzību, kuru kāds admins beidzot saņemtos noskatīties pēc x dienām un nobanot, tikmēr tas čīteris serverī jau būs tā atspēlējies un galu galā jau atdūries kkad pret kādu adminu, kas viņu nobano. Ja būtu vismaz 1 admins vienmēr serverī, tad tas atrisinātu visas problēmas... Bet laikam gigns mirst nost vai kā, adminu nav un kartes arī tizlas iet, nevienam tas gigns acīmredzot īpaši vairs neinteresē...
  16. Man jau šitādi patīk, 1x tevi vinnēju pirmajās cīņā.. :<>
  17. Saaicini visus vienā telpā, tad ieslidini pāris flashus un pēc tam caur sienām ar kopā noberiet visus ar mashine guniem.
  18. G5 ir tāda fiška ka ir jāpiešaujās, jo pele pārāk perfekti slīd nepareizi spiežot šaušanas pogu pele izkustēsies no vietas. Man arī bija grūtības pierast, bet kad piešāvos, visus šāvu ideāli.. (pele bija draugam, pašam pc vēl nebija)...
  19. Jā, labāk visp mapes netaisīt...
  20. Nu tad beidzot kāds paskaidroja kas vainas skyboxam, tik ilgi bija jāspamo, lai kāds beidzot uzrakstītu kko jēdzīgu... Bet nu šajā gadījumā topika autors hwz ko visp sajēdz un zin, tāpēc skybokss viņam būtu tīri piemērots, ja vien viņš visp vēl nodarbojas ar savu karti.. : x :
  21. Ke4ups, Kurš te ir idiots? Tev ir pamatojums tavam viedoklim? Par kādiem pāris framiem sekundē tu raksti? Cik tev gadi, es gribētu zināt? sandis tu vēl nesaprati, ko es vislaik cenšos tev ieskaidrot sakarā ar leakiem?
  22. Kurā vietā tev samazināsies fps, tu nemaz neesi neko tādu darījis, tā ka neraksti ko nezini... Nekas nekad nav samazinājies...
  23. Kādu nohollowētu kluci? Kurš visp hollow izmanto? Priekš tādām lietām domāts cllipping tools... Es mācu viņam darīt pareizi, n00b!
  24. Vai es saku ko uber sarežģītu? Wnk vajag norobežot ārpuses brīvo telpu no pašas mapes, ko visvienkāršāk izdarīt ar "skyboxa" palīdzību un saku "skyboxa" lai būtu vienkāršāk saprast kā, bet pašiem blokiem var uzlikt citas tekstūras, ja tev ir kāds šausmīgi drausmīgs naids pret {sky tekstūru...
×
×
  • Create New...