gelvis Posted August 29, 2008 Report Share Posted August 29, 2008 nekad ta nau gadijies ,vakar vel viss ok bija Es uztaisiju mapi un ka eju ieksa mani izmet uz sakumu kur atkal jaizvelas mape - mapei erroru nebija un taisu es smalki lai ir ok bet tikunta un izradas man ta ir ar katru mapi .... Sis nau manas mapes uz halavu paritis no 300 izvelejos iespejams tas ko maina bet tikko ieinsteleju Source SDK - bija vell progas bet pec taam itka gaja ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pRopaaNS Posted August 29, 2008 Report Share Posted August 29, 2008 (edited) Tev ir sačakarēts serveris jeb kā to pateikt... Wnk katru reizi spiežot new game tev automātiski ieslēdzas dedictated server, bet tavam kkāds failiņš laikam trūkst. Pamēģini ieinstalēt amxx modu vai kādu citu servera versiju un tad vajadzētu visam rukāt! Edited August 29, 2008 by pRopaaNS Link to comment Share on other sites More sharing options...
gelvis Posted August 29, 2008 Author Report Share Posted August 29, 2008 bet ka man varetu kautkas trukt ja es neko nebiju cakarejis vakar viss bija sodien uzlaboju mapi parbaudu nejiet .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mev-Rael Posted August 29, 2008 Report Share Posted August 29, 2008 Vari sūtīt man savas mapes un es paskatīšos savā serverā. Bet domāju, ka tev vajag tikai reinstall cs... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pRopaaNS Posted August 29, 2008 Report Share Posted August 29, 2008 (edited) Mape nevar būt vainīga, ka serveris pārstāj strādāt.. http://www.amxmodx.org/downloads.php nezinu kādā veidā esi kko pārrakstījis, izdzēsis vai pārveidojis, bet uzliekot šito vajadzētu iet... p.s. jebšu arī firewall ir nobloķējis portu? Edited August 29, 2008 by pRopaaNS Link to comment Share on other sites More sharing options...
grundulis Posted August 29, 2008 Report Share Posted August 29, 2008 Man šitāds sūds bija css, bet tad uzliku vienu paču, un viss aizgāja. Moš ar 1.6 ir tas pats, pamēģini. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebis Posted August 29, 2008 Report Share Posted August 29, 2008 Ar kādu progu tu taisi tos gifus? Izskatas baigi noderīga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shine Posted August 29, 2008 Report Share Posted August 29, 2008 (edited) 1. Nepareizaa sadalja 2. Tas ir Listen serveris 3. Probleema nav mapees... EDIT: Toch izskatas baigi noderiiga proga . Maybe nofilmee ar kaadu progu kaa CamStudio vai fraps. Pec tam ieliek .avi kaada Gif meikeraa. Edited August 29, 2008 by shine Link to comment Share on other sites More sharing options...
gelvis Posted August 29, 2008 Author Report Share Posted August 29, 2008 AR PACU NEKAS NEIZDEVAS KO DARIT ??? situacija nau mainijusies Link to comment Share on other sites More sharing options...
shine Posted August 29, 2008 Report Share Posted August 29, 2008 Paarinstalee cs.. XD Link to comment Share on other sites More sharing options...
gelvis Posted August 29, 2008 Author Report Share Posted August 29, 2008 parinstelesana ar neko nemainija ... kas varetu but nojucis ??? es uninstalosu un pa jauni instalesu .. shine tu rakstiji kadas ir problemas bet ka tas mainit/labot ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
shine Posted August 29, 2008 Report Share Posted August 29, 2008 (edited) Umm.. vispar man liekas, ka peec paarinstalleeshanai vajadzeetu iet. Meegjini pilniigi uninstalleet un tad uzinstalleet.. ja ne, tad meegjini atver Half-Life un caur new game ieiet. Ja vari ieiet tad noteikti vaina ir installaacijaa. Pameegjini nokachaat citu installaaciju. Ja arii tur neiet, tad iespeejams arii, ka installaacija ir pie vainas. Piekonekteejoties citiem serveriem tas nenotiek... tad izmanto, ko es esmu ieteicis, ja ne sadziivo un taisi dedicated server. Vispar visvairak sliecos uz vainu installaacijaa/patchaa, jo reaali pilniigi uninstalleejot un paarinstallejot visam butu jaaiet. Ja nu veel PC vareetu buut vaina.. P.s tagad saki, kaadu progu izmanto gifiem.. negribu mekleet XD. Edited August 29, 2008 by shine Link to comment Share on other sites More sharing options...
gelvis Posted August 29, 2008 Author Report Share Posted August 29, 2008 Ok par gifiem personigi bet kadel var but problemas instalacijas vai pacos ja es saku man vakar gaja bet bums no rita vair ne ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now