gelvis Posted August 29, 2008 Report Share Posted August 29, 2008 (edited) 1. Sausmigi velos zinat vai ir iespejam rediģēt modeļa lielumu [Man to tiesam vaig] kautvai programma ar kuras palidzibu var ... ??? jEBKADU RISINAJUMU UN PEC IESPEJAS ATRAK ! 2. Es varu likt modeliem staigat vai staigat a konkretu vietu / ceļu ??? 3. Briemigi stulba problema Kad meginu ieladed modeli man lauj tikai .spr failu formatus bet 95% modeli ir .mdl formatos vienigais cels [improvizeju] sanaca ir nokopet nosaukumu kautvai fails ir mdl un ielikt un vis sanak bet minus ir tads ka tas ir sarezdzits ,laiku ietilpos cels ko darit ? ko mainit ? Cepums tam kas spes adbildet uz pirmo jautajumu [varu dabildet uz jebkuru vhe jautajumu no iekspuses ] aaa Ja kads zin kur noraut normalu Source SDK sakiet Edited August 29, 2008 by gelvis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mev-Rael Posted August 29, 2008 Report Share Posted August 29, 2008 (edited) 1)Pamēģini Milkshape 3D 2)Domāju ka nevār, bet neesmu meģinājis =) 3)File name: * un tev parādis visas datnes mapē. Edited August 29, 2008 by Mev-Rael Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted August 29, 2008 Report Share Posted August 29, 2008 Izvēloties modeli file name logā rakstam "*.*" un enter, tad redzēsim visu. (var jau arī "*.mdl" ) Normālu SourceSDK var dabūt nopērkot kādu no Source spēlēm caur steam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebis Posted August 29, 2008 Report Share Posted August 29, 2008 Un kā izpaužas ne tik normālie SourceSDK? Pastāv tač visādi kreki, cd key, virtual cd, vai tiešam viņi uztaisījuši tādu aizsardzība ka vienīgā izeja ir pirkt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
k34ups Posted August 29, 2008 Report Share Posted August 29, 2008 (edited) 1. Sausmigi velos zinat vai ir iespejam rediģēt modeļa lielumu [Man to tiesam vaig] kautvai programma ar kuras palidzibu var ... ??? jEBKADU RISINAJUMU UN PEC IESPEJAS ATRAK ! A:Milkshape 3D 2. Es varu likt modeliem staigat vai staigat a konkretu vietu / ceļu ??? A: Ja vari tikai ir viens bet, ja modelim nav šāda veida animācijas tad tas nesanāks.Animāciju vari uztaisīt ar Milkshape 3D bet tev ir jādekompilē tas modelis un tad ir jāčakarējās ar keyframiem un bone kustināšanu, 3. Briemigi stulba problema Kad meginu ieladed modeli man lauj tikai .spr failu formatus bet 95% modeli ir .mdl formatos A: raksti /models/tavsmodelis.mdl Cepums tam kas spes adbildet uz pirmo jautajumu ceru cepums būs? Edited August 29, 2008 by k34ups Link to comment Share on other sites More sharing options...
gelvis Posted August 29, 2008 Author Report Share Posted August 29, 2008 Liels paldies pasreiz macos Milkshape 3D ceru ka atri atraadisu ka mainit izmeru A: raksti /models/tavsmodelis.mdl - ja ieskatas ko uzrakstiju apaksa zem ta gif atela ir uzrakstits tiesi tas pates es teicu ka tas ir laiku ietilpos darbs Link to comment Share on other sites More sharing options...
grundulis Posted August 29, 2008 Report Share Posted August 29, 2008 Man uz datora stāv SourceSDK setup, ja tev vajag - uzraksti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gelvis Posted August 29, 2008 Author Report Share Posted August 29, 2008 Liels paldies es ar tevi jau sazinos es vienreiz iegrabos ar hl2 nopirku speciali prieks source sdk bet vinu aktivizet krievija tikaij var :D Bigi stulba sajuta kautko pirkt kad jebko var nokacat [musu era ir fascinejosa] ja ta piereizes varu pajautat kads var pateikt kadu normalu pixelu editoru programu 2 es izmantoju abas stulbas - prieks wally lai dabutu isto lielumu [ ar tam bilde svaka baigi] Link to comment Share on other sites More sharing options...
k34ups Posted August 29, 2008 Report Share Posted August 29, 2008 Man patīk GIMP ērta, Photoshopam līdzvērtīga programma, un galvenais pa brīvu. Skat. Sigā Milkshape paņem sellect all un scale, man tgd nav Milkshape uz datora, bet tā tas aptuveni ir. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now