angry Posted February 7, 2005 Report Share Posted February 7, 2005 Pachakareejot vinja vaardu sanaak olujaars. Aa, piedodiet, par to poustu, tan nu tik tieshaam nebiju es, saliidzinat ip NEBIJU? tu esi sieviete? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pulkvedis Posted February 7, 2005 Report Share Posted February 7, 2005 angry, piedod, bet tu dunja kungs NOPEERC SAMDZENES un saac maaciities latvieshu valodu, alni. Paskaties: tas nu tik tieshaam nebiju es. labi juuties, nafig? Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted February 7, 2005 Report Share Posted February 7, 2005 NEBIJU? tu esi sieviete? psc shitas mani nogalinaaja Link to comment Share on other sites More sharing options...
fragMachine Posted February 7, 2005 Report Share Posted February 7, 2005 NEBIJU? tu esi sieviete? Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfisa Posted February 7, 2005 Report Share Posted February 7, 2005 a kaa tad tam vajadzeetu pareizi saukties ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ojaars Posted February 8, 2005 Author Report Share Posted February 8, 2005 beidziet spamot un atgriezieties pie topika temas... PS sis man tiko uzrakstija, ka es esot ielicis raksta ielicis parak daudz emociju - nu ko darit, drusku nonemsim nost... PPS nu pidins - jau piekto rindu ar emocijam nonemu, nee - sim veel par daudz esot Link to comment Share on other sites More sharing options...
spooki Posted February 8, 2005 Report Share Posted February 8, 2005 (edited) kur ir Ojars ? Kas par Ojaru ? Joban kon, wtf ? Edited February 8, 2005 by spooki Link to comment Share on other sites More sharing options...
fragMachine Posted February 9, 2005 Report Share Posted February 9, 2005 nee tas ir O jaars . Ojaar piesakies ekstreemajaam paarveertiibaam lai tev smadzenes ieliek Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted February 9, 2005 Report Share Posted February 9, 2005 augstaakstaavoshais posts man izraisiija veseliigus smieklus. Lai nu kursh noraadiitu ojaaram par praata nepilniibu. Es vienkaarshi nevaru f/m tev nav pat maza beerna suuda lieluma priekshstata par to cik neiedomaajami drausmiigi maza nieciiba praata spozhumaa tu esi saliidzinot ar ojaaru (vai ar jebkuru citu kas nav stulbenis). Un tu man vari ticeet, jo es juus abus pusliidz zinu un mani spriedumi vienmeer ir pareizi Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIKIJS Posted February 12, 2005 Report Share Posted February 12, 2005 nu tu ojaar laikam eis tas mazais ojaarinsh vai arii ooraals nevis ojaars!taaka ojaar pis no shejienis un peace man Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted February 12, 2005 Report Share Posted February 12, 2005 nu tu ojaar laikam eis tas mazais ojaarinsh vai arii ooraals nevis ojaars!taaka ojaar pis no shejienis un peace man forshi ka ir iespeejams kautko taadu vispaar uzrakstiit peec m/f un macho postiem. vai nu dzheks meegjina staadiit konkurenci pinkijam vai arii kaada puse shii foruma apmekleetaaju pedeja laikaa ir sazverejushies pret un meegjina mani nosmiidinat liidz naavei Link to comment Share on other sites More sharing options...
angry Posted February 12, 2005 Report Share Posted February 12, 2005 nu tu ojaar laikam eis tas mazais ojaarinsh vai arii ooraals nevis ojaars!taaka ojaar pis no shejienis un peace man forshi ka ir iespeejams kautko taadu vispaar uzrakstiit peec m/f un macho postiem. vai nu dzheks meegjina staadiit konkurenci pinkijam vai arii kaada puse shii foruma apmekleetaaju pedeja laikaa ir sazverejushies pret un meegjina mani nosmiidinat liidz naavei laikam viniem tas nav izdevies jo tu neesi beigts! Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted February 12, 2005 Report Share Posted February 12, 2005 ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Pinky Posted February 12, 2005 Report Share Posted February 12, 2005 noshaut jus visus ! it seviski tevi, kretiin edd ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIKIJS Posted February 12, 2005 Report Share Posted February 12, 2005 Pinky piekriitu tev ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grenadieris Posted February 12, 2005 Report Share Posted February 12, 2005 (edited) Pinky piekriitu tev ! Ak, Dievs, vēl viens papildinājums nebeidzamajai otmorozku armijai... Jāsāk domāt, ka smadzeņu vēzis a ) ir lipīgs b ) ir mantojams (Mr. Saldā, tb pinkija & co gadījumā)... Edited February 12, 2005 by Grenadieris Link to comment Share on other sites More sharing options...
O Pulveris Posted February 12, 2005 Report Share Posted February 12, 2005 Pinky tavs avatars ir stuulbs (taads pats kaa maneejais), bet signature gan rulle (taa pat kaa maneejais). p.s. Isti nezinu kapec sito uzrakstiiju>. Laikam esmu stuulbs (taapat kaa tu pinky) pp.s. (tik pat smirdiigs kaa paarejiem) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Pinky Posted February 12, 2005 Report Share Posted February 12, 2005 ui, grenadieri, nedirs, tu vispaar esi mr.cukurs 2k5 aka salduminsh. un atmars ar tu esi - kaarteejais dirsaa liideejinsh - vieglas smilits tev tur (__o__) p.s. o pilveris labaakais ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted February 12, 2005 Report Share Posted February 12, 2005 oi. vispaariigi destruktiivs un personiibu marginaali anihileejoshs koments. grenadieri, tev tagad vieniigaa izeja noshauties. interesanti gan, cik ilgi veel pinkijam uzbrauciens à la "dirsaa liideejs" liksies aktuaals?.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIKIJS Posted February 13, 2005 Report Share Posted February 13, 2005 (edited) EDD tu esi visuvarenais drisaa ielideejs!!!un nenodirs sheit cilevekus kas maak nochuraat taisni podaa nevis ta kaa tu churaa uz poda malas EDD ir ... p.s un close plzz EDD'am Edited February 13, 2005 by RIKIJS Link to comment Share on other sites More sharing options...
madball Posted February 13, 2005 Report Share Posted February 13, 2005 EDD ir ... p.s un close plzz EDD'am tu tu tiešām tici ka viņam uzliks banu, ja to prasa tāds kā tu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Pinky Posted February 13, 2005 Report Share Posted February 13, 2005 (edited) "dirsaa liideeji" seit buus aktuaali tik ilgi, kameer te taaadi uztureesies ! edds jau nu tochna banu nedabuus *moders Edited February 13, 2005 by Pinky Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIKIJS Posted February 13, 2005 Report Share Posted February 13, 2005 mieriigi vinju zibaanos es atradioishu hakeri un vinsh uzianas paroli un EDD lidos araa ka bumba Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reno Posted February 13, 2005 Report Share Posted February 13, 2005 mieriigi vinju zibaanos es atradioishu hakeri un vinsh uzianas paroli un EDD lidos araa ka bumba vienkaarsh idiots... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIKIJS Posted February 13, 2005 Report Share Posted February 13, 2005 tu Reno man to saki ja nee tad viss ok ja jaa tad naakoshais posts byus tevis apdirshana un tad baans tev! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts